Main

April 24, 2011

NDB @ snapsounds

the right kind of pop band, http://snapsounds.lt/ndb/1

No Dog Barking - Nervous from snapsounds.lt on Vimeo.

July 12, 2010

Banda Dzeta - Opus accoustic

Banda Dzeta - Opus Accoustic from snapsounds.lt on Vimeo.

June 23, 2010

2 mėnesiai gyvo rokenrolo

manot, fainai, by default? — žiūrint kaip pažiūrėsi (nod) ,)

2010-04-21 vėl pagrojo Los Langeros

grupė po poros savaičių turo po Rusiją dainas grojo geriau, bet, spėju, privargo per tas dvi savaites, tai koncertas nebuvo toks geras

ant rytojaus turėjom paauglinius metalistus State of Ruin

iš kurių gero buvo tik tiek, kad jie pirmus pusantro gabalo maloniai priminė pirmą Metallica albumą ir dar turėjo grupės narį Gedą, kuris namiškiams suteikė linxmų akimirkų. Po jų dar grojo kažkokie dvasingo veido prancūzų jaunuoliai, maištingai groję ant grindų po pačiu balkonėliu, nieko įspūdingo, net neįsirašė ,)

gegužės 12-ąją prasidėjo da vienas ilgasis rokenrolo savaitgalis. šitas buvo tamsusis ir "meniškai pašviestasis", keikiausi visą vakarą dėl "bybio ir pautų roko", kai muzika nė kiek nejudina nieko aukščiau juosmens.

Baltarusiškas broliukas you're in my september atliko "chaltura čisteišych krovei",

maskvietiškai prancūziška Reka monotoniškai grūzino,

Celeste grojo tvarkingesnio roko kompozicijas ir tvarkingai mirksėjo raudonomis lempikėmis ir stroboskopais. įspūdinga ir apgailestautina ,)

Du tūkstančiai dešimtųjų gegužės tryliktąją mus eilinį kartą aplankė senelė ir senelis SABOT.

Man jau kokius 10 iš tų 13-os metų, kai jie kone kasmet groja Vilniuje gan tas pats ką ir kaip jie groja, o tiesiog smagu matyti mielus žmones ant scenos. Nevertheless, nuo 'song againsta authority' ir mano muzikologo bei menotyrininko pusė koncertu buvo patenkinta. Ant rytojaus įdomiai pašnekėjom apie nepriklausomų scenų "aspektus ir aktualijas". šitam šūdukui reikia diskursiuko, oh yeah.

Šventė nesibaigia, 2010-05-14 "atlaikyk" vakarėlis. Trečias, tai jau tuo pakankamai per sunkus. 4 atlikėjai. oi. noizas/grind. vaje vaje ,)

Summer Recreation Camp buvo chaltūra vulgaris, "turiu gitarą ir delėjų, tai galiu dar ir paverkšlent į mikrofoną".

Leitmotiv Limbo turėjo australiškai įdomių "vintage pedals" ir sumanymų, bet sugrojo estiškai nuobodų pasirodymą. apsnūdo.

o tada! aš džiaugiausi labiausiai Faršo pasirodymu, slavka vs lukas vs kiras, tvirtai, gan moščnai ir su šviežiu durnumu, kurio kiekvieno pagrindiniam projektui jau ima trūkti ,)

vakaruškę baigė rimti fokkiečiai Trigger, berlynskai pajuodę, vokiškai tiksliai smūgiuojantys per lėkštes, vakarųeuropietiškai beprasmiški

o tada! 2 savaites nebuvo koncertų. berods, per jas persikrausčiau, sirgau, dar ten kažką

2010-05-29 laukiau eilinio darbinio koncerto, dizzy 6 nežadėjo, kad apsirikau, nors grojo smagiai tvarkingiau nei per debiutą,

lenkai the tox kiek pradžiugino Blast furnace tipo lėtumu, bet šiaip buvo gan nuobodūs.

o tadA! iš ga-ga zielone zabki

jau nieko nieko nebesitikėjau, maniau, "nu ok, dar viena lenkkkkkišššškka pankroko grupė...", bet atėjo guvaus krišnų mokytojo veido bičiukas ir buvo vienu nuostabiausių frontmenų ant tos scenos, ritmo sekcija irgi neatsiliko, gitaristas ideliai grojo monotoniškas COnflict-style stavke ir buvo nUOOOOstabus pasirodymas. paskui dar buvo šokiai ir chaosas, nuo bekermiciaus alaus turėjo būti nežmoniškos pagirios.

ir jos buvo kitą dieną. po ilgokos razborkės koncertą pradėjo SC, kiek nervingai, bet vis tiek sugroję zjb koncertą,

tada "svečiai iš Olandijos" Sand Creek Massacre, nuobodūs, bet turėję 2 pliusus: a) grojo nebemadingą tragedy-clone dybytą ir b) buvo iš Zwolle miesto Olandijoje, kur teko groti gūdžioj praeity.

Vakaras finišavo su Bjaurių triedalų bjauria chaltūra. vakarykščio alaus da buvo likę, galvos ant rytojaus neskaudėjo, skaudėjo mane.

paskum vėl 100 metų be koncertų, per juos su Narviu nufilmavom Bandą Dzetą, tapau sertifikuotu lietuviu vyru, nesirgau, dar ten kažką

ir kovobirželio aštuonioliktąją pas mus varė neo-hippy-shit-wanna-be-something-better-but fainuoliai kosminė odisėja, kurie labai gražūs ir faini ir viską ten, bet aš prie daininkės palikčiau tik cajon ir ukulelę, o kitus uždaryčiau į "Tamstą" ir neleisčiau niekur grot kitur, nu bet nesvarbu ,)

Aidų ministerija grojo be Lengvabūdžio MC (anas apsirgo juokingom ligom, ne ne, visai ne tuo, ką jūs, tai tik vėjaraupiai), į mikrofoną kartais rėkavo trimitininkas, tuo įnešdamas puikios vestuvinės atmosferos. Pasirodymas buvo gražus, koveriai tik geri ,)

dabar vėl ramu. gal pabaigsiu kokį darbą? ,)

June 19, 2010

Banda Dzeta - Šių naktelį

jūhū!

BANDA DZETA

on snapsounds

Banda Dzeta - Šių Naktelį from snapsounds.lt on Vimeo.

April 21, 2010

dar keletas koncertų

Gūdų kovo 29-osios pirmadienį turėjom fat ass madjar metal monday.

Vakaruškę pradėjo nuobodi grupė Megazetor, metalas ir tiek, imho.

Paskum (kiek supratau) išimtinai lietuviškų draugų garbei grojo jau prieš porą metų išjungtas grinduko projekčiukas Radical Amputation, kadangi Pukala was on the controls, tai jau gėriau iš vyno bonkos ir rėkiau Franiaus mantrą, 'hey fat ass, give me a fat cd!'

Projekčiukas liko ant scenos, bet dar pasiėmė bosistą ir gitaristą ir tapo rimto roko grupe Korog, grojusia turbūt tvarkingiausiai, bet vis tiek nuobodžiai. Pukala was still on the controls, pasirinkau pastato patamsių exploraciją su dar viena vyno bonka.

Tikrai neįtemptas koncertas, antra bonka buvo ypač skani, malonu, kad metalistai grojo tvarkingai ir buvo visai smagu mixuot jų pasirodymus ,)

Balandžio antrąją vyko Class of 2005 vakarėlis, Netvarkoi grojo su viena gitara ir, dideliam mano džiaugsmui, skambėjo žymiai geriau. Bosistas išgirdo maldą ir susimažino fūzo ant boso, mallonu ,)

Paskum Wasted Bullets, greitai ir piktai, Jurgelio būgnyjimo aš nekenčiau nuo tų pačių 2005-ųjų ir, turbūt, nekęsiu visą likusį gyvenimą. Čia jau prasidėjo vakaro bajeriai, kai Julius prieš kiekvieną gabalą sakė "Važiuojam!" (kolegos pasakojo, kad tą mėgsta ir Džordana Butkutė)

Tuo tarpu panevėžiovski The Sold Outs prieš dainas sakė "Davai!" ir grojo tokį mokyklinį, bet smagų pankrokiuką. Iš vyno bonkos šitą vakarą negėriau, tai jau suėmė nuovargis ir pasidarė nuobodu.

April 19, 2010

keletas koncertų

2010-03-17 Omentar grojo su Soundarcade iš Rygos, bet tie neįsirašė. Šitie buvo tamsūs iki užmigimo. Garsus ir varginantis koncertas.

Paskui buvo nuostabusis trijų koncertų savaitgalis. Visi jie buvo šilti, smagūs, įdomūs, gražūs, sparsely attended, losing money ,).

Prasidėjo 2010-04-08 su Los Langeros iš Cork miesto Airijoje. Būrys diedų grojo linksmą "nekietų vyrukų" rokelį su provincialumo elementais. Well delivered!

Ant rytojaus grojo Love Cult iš Sankt-Peterburgo, atmosferic, boring.

Du guvūs akiniuoti dėdžiokai iš Kanados MILF WOLD ir MERLYN BROKENSLEEP grojo beprotystes su krūva stompboxų, telvizoriais, video-audio konverteriais ir malonia beprotyste. Taip pat jie buvo malonūs sugėrovai ir paprašyti noriai paišė savo pasaulėžiūras.

Dar ant rytojaus vyko taigi geriausias pavasario koncertas (ar bent to labai norėjau ,)). Gudriai nustūmėm Žydrūną į openers position, susiedai pagrojo puikiai, nors pradžia buvo kiek nervinga.

Toliau Šlanga į gamtą su daugybe chaoso, kaip visada pusė koncerto išjungtais kokiais nors instrumentais, linksmai.

Debilas Nulis varė kai visiškas sold-outas, tos repeticijos jums tikrai ne į naudą, vaikinai ,)

March 10, 2010

2010-03-08 Traffic trio

pirmadieniniai koncertai visada būna geriausi.

jokių ekstazės pikų nepajutau, bet viskas buvo way higher than average. kažkur 98% ,)

geras koncertas.

February 24, 2010

2010-02-22 Daliaus Naujokaičio orkestras

gražus koncertas, 70%, Naujo, Nivinskas ir Mockūnas patiko labiausiai. gal esu senas ir nuobodus? ,)

February 8, 2010

2010-01-23 AVaspo / SC

vienas geriausių koncertų XI20, geriausias SC koncertas ever. Px tos natos ir pataikymai į kliką ir intonacijos subtilybės, auditorija buvo jūsų chebra ,)

AVaspo sugrojo kažkaip chaotiškai, nors pradžia ir galas buvo tikrai stiprūs. nesigailiu klausęs ,)

January 11, 2010

sausio pradžios koncertai

2009-01-02 Menkė ant naujametinio stalo

toks naujametinis/šeštadieninis, gūdus ir girtas koncertas.

karma jawless grojo supistą chaosą, džiaugiuosi tik pavadinęs Izmarelį 'kvailu neūžauga'

paskui groję serdnation buvo tvarkingi ir rimti, edgaras prašėsi patildomas, suprantu kodėl ,)

disforija buvo vakaruškos iniciatoriai ir iki savo pasirodymo gerai prisišventė, Berankis Stalius gerai praskaidrino jų pasirodymą, kitaip būtų buvęs vien supistas chaosas su veltui spiegiančia gitara.

2009-01-08 the analfists + a birthday party band

grupė šiknapyzdžiai grojo chaotiškai, bet buvo gerų vietų, ypač (spėju, tik įraše) prieškoncertinės teambuilding'o akimirkos ,)

grupė gimtadienio vakaruškoms varė kaip the buzzcocks su robertu smitu ant vokalo; dar kartą įsitikinau savo meile tvarkingiems būgnininkams. iki pilnos laimės kažko vis dėl to trūko..

November 4, 2009

Poros

Pastaruoju metu vis susidurdavau su kokiomis nors poromis:

dvi gitaros

du laptopai

du feideriai

dvi katės

du mikrofonai

October 27, 2009

derliaus šventė

jo, spalis vaz bizi. dėl to vakar viską dariau max paskubom, kiekybė, spėti, apdoroti. kai kur prastai pagrota, kai kur mano praskubėta, kai kur, tikiu, kad pavyko.

2009-09-26 turėjo groti Žydrūno broliai latviai, bet grojo Spengimas - rimc hardkuors, kai susikaupia, tai nuskamba puikiai ir La Chudra - bydlo rokas iš Kėdainių, su Kėdainiais man niekad nesisekė :(

2009-10-08 Kiras surengė rimtąją metalo naktį su Karma Jawless ir Inquisitor. Jei Karma tyčia grojo bet kaip, tai kodėl tai darė rimto veido metalistai, aš nuoširdžiai nesuprantu ,)

2009-10-17 Princess Benefit, Gangstar Jesus atrodė įspūdingai, bet antrą kart klausant jau kažkaip nepatiko, Serdnation kalė geriausią mano matytą koncertą (be abejo, po to artistai privalo žliumbti, kaip "šitiek klaidų dar niekad nebuvau padaręs". comes with the territory, bro ,)), SC2 buvo .. du -- stebėt ir dalyvaut linxma, šiaip šūdas, išskyrus keletą gerų juokelių.

2009-10-21 Mary and the Baby Cheeses. Baby Cheeses aktčueli keim end blessed us all. Brilliant songs performed as bad as they could.

2009-10-23 nuobodūs australai Oracio buvo nuobodūs, apavalioji blondinka Eleanor varė gražiau, bet aš užmečiau ausines ant "svarbaus kabelio" per geriausios dainos vidurį, tai tik tiek, Vialka pernai pagrojo geriau, bet vis tiek buvo labai geras, šiltas ir linxmas pasirodymas. "Good byyyye.... thank youuuuu" vos bepasako MaryLise pabaigoj. ,)

October 14, 2009

[2009-10-03] Pankroko kalėdos!!!

Spiral rimc roks, tryse, gudriai ir moščnai, engineered by pukala, mixed by your humble servant. gyvai nepatiko, mixuot buvo smagu

Fun from Finland pagrojo gal ne patį geriausią, bet gražų koncertą.

Hero Dishonest from Finland pagrojo beveik geriausią savo koncertą. Žinoma, 2002-06-28-ajai jie niekada neprilygs ,)

Powered by
Movable Type 3.35