« Banda Dzeta - Šių naktelį | Main | Banda Dzeta - Opus accoustic »

2 mėnesiai gyvo rokenrolo

manot, fainai, by default? — žiūrint kaip pažiūrėsi (nod) ,)

2010-04-21 vėl pagrojo Los Langeros

grupė po poros savaičių turo po Rusiją dainas grojo geriau, bet, spėju, privargo per tas dvi savaites, tai koncertas nebuvo toks geras

ant rytojaus turėjom paauglinius metalistus State of Ruin

iš kurių gero buvo tik tiek, kad jie pirmus pusantro gabalo maloniai priminė pirmą Metallica albumą ir dar turėjo grupės narį Gedą, kuris namiškiams suteikė linxmų akimirkų. Po jų dar grojo kažkokie dvasingo veido prancūzų jaunuoliai, maištingai groję ant grindų po pačiu balkonėliu, nieko įspūdingo, net neįsirašė ,)

gegužės 12-ąją prasidėjo da vienas ilgasis rokenrolo savaitgalis. šitas buvo tamsusis ir "meniškai pašviestasis", keikiausi visą vakarą dėl "bybio ir pautų roko", kai muzika nė kiek nejudina nieko aukščiau juosmens.

Baltarusiškas broliukas you're in my september atliko "chaltura čisteišych krovei",

maskvietiškai prancūziška Reka monotoniškai grūzino,

Celeste grojo tvarkingesnio roko kompozicijas ir tvarkingai mirksėjo raudonomis lempikėmis ir stroboskopais. įspūdinga ir apgailestautina ,)

Du tūkstančiai dešimtųjų gegužės tryliktąją mus eilinį kartą aplankė senelė ir senelis SABOT.

Man jau kokius 10 iš tų 13-os metų, kai jie kone kasmet groja Vilniuje gan tas pats ką ir kaip jie groja, o tiesiog smagu matyti mielus žmones ant scenos. Nevertheless, nuo 'song againsta authority' ir mano muzikologo bei menotyrininko pusė koncertu buvo patenkinta. Ant rytojaus įdomiai pašnekėjom apie nepriklausomų scenų "aspektus ir aktualijas". šitam šūdukui reikia diskursiuko, oh yeah.

Šventė nesibaigia, 2010-05-14 "atlaikyk" vakarėlis. Trečias, tai jau tuo pakankamai per sunkus. 4 atlikėjai. oi. noizas/grind. vaje vaje ,)

Summer Recreation Camp buvo chaltūra vulgaris, "turiu gitarą ir delėjų, tai galiu dar ir paverkšlent į mikrofoną".

Leitmotiv Limbo turėjo australiškai įdomių "vintage pedals" ir sumanymų, bet sugrojo estiškai nuobodų pasirodymą. apsnūdo.

o tada! aš džiaugiausi labiausiai Faršo pasirodymu, slavka vs lukas vs kiras, tvirtai, gan moščnai ir su šviežiu durnumu, kurio kiekvieno pagrindiniam projektui jau ima trūkti ,)

vakaruškę baigė rimti fokkiečiai Trigger, berlynskai pajuodę, vokiškai tiksliai smūgiuojantys per lėkštes, vakarųeuropietiškai beprasmiški

o tada! 2 savaites nebuvo koncertų. berods, per jas persikrausčiau, sirgau, dar ten kažką

2010-05-29 laukiau eilinio darbinio koncerto, dizzy 6 nežadėjo, kad apsirikau, nors grojo smagiai tvarkingiau nei per debiutą,

lenkai the tox kiek pradžiugino Blast furnace tipo lėtumu, bet šiaip buvo gan nuobodūs.

o tadA! iš ga-ga zielone zabki

jau nieko nieko nebesitikėjau, maniau, "nu ok, dar viena lenkkkkkišššškka pankroko grupė...", bet atėjo guvaus krišnų mokytojo veido bičiukas ir buvo vienu nuostabiausių frontmenų ant tos scenos, ritmo sekcija irgi neatsiliko, gitaristas ideliai grojo monotoniškas COnflict-style stavke ir buvo nUOOOOstabus pasirodymas. paskui dar buvo šokiai ir chaosas, nuo bekermiciaus alaus turėjo būti nežmoniškos pagirios.

ir jos buvo kitą dieną. po ilgokos razborkės koncertą pradėjo SC, kiek nervingai, bet vis tiek sugroję zjb koncertą,

tada "svečiai iš Olandijos" Sand Creek Massacre, nuobodūs, bet turėję 2 pliusus: a) grojo nebemadingą tragedy-clone dybytą ir b) buvo iš Zwolle miesto Olandijoje, kur teko groti gūdžioj praeity.

Vakaras finišavo su Bjaurių triedalų bjauria chaltūra. vakarykščio alaus da buvo likę, galvos ant rytojaus neskaudėjo, skaudėjo mane.

paskum vėl 100 metų be koncertų, per juos su Narviu nufilmavom Bandą Dzetą, tapau sertifikuotu lietuviu vyru, nesirgau, dar ten kažką

ir kovobirželio aštuonioliktąją pas mus varė neo-hippy-shit-wanna-be-something-better-but fainuoliai kosminė odisėja, kurie labai gražūs ir faini ir viską ten, bet aš prie daininkės palikčiau tik cajon ir ukulelę, o kitus uždaryčiau į "Tamstą" ir neleisčiau niekur grot kitur, nu bet nesvarbu ,)

Aidų ministerija grojo be Lengvabūdžio MC (anas apsirgo juokingom ligom, ne ne, visai ne tuo, ką jūs, tai tik vėjaraupiai), į mikrofoną kartais rėkavo trimitininkas, tuo įnešdamas puikios vestuvinės atmosferos. Pasirodymas buvo gražus, koveriai tik geri ,)

dabar vėl ramu. gal pabaigsiu kokį darbą? ,)

Comments

Verbaitis zajebys