« February 2007 | Main | April 2007 »

March 29, 2007

eismo dalyviai vs. eismo dalyviai

kai pamačiau, kad atsakydamas į Nerkos postą ir komentarus prirašiau pusę ekrano, ėmiau gailėt ir perkėliau čia. paskaitykit pirma ten, paskui grįžkit :)

aš, kadangi šiandien vairuotojas, tai galiu pasakyti, kad dauguma kėglių yra šikniai ir jų elgesio gatvėje motyvacija, matyt, kyla iš neišreikštinės baimės ir agresijos visų kitų eismo dalyvių atžvilgiu :) o dviratinykai mėgaujasi savo vikrumu, tuo pačiu nepamiršdami minėtosios baimės ir agresijos ir jaučiasi kiek galingesni prieš automobilius, tuo sukeldami dar daugiau chaoso. :)

vakar ar ryt, kai buvau/būsiu vėl dviratinykas, tai galėsiu pasakyt, kad vairuotojai yra kretinai skarbonkėse, kad jie mano, kad jų bybys pailgėja per mašinos ilgį ir visi kiti gali apsišikt aukštielninki.

finale, manau, kad visiems visiems dera sugebėt valdyt visas transporto priemones, kad geriau suprast kitus eismo dalyvius. važiuodamas dviračiu visada stengiuosi pamoti vairuotojui, kuris elgiasi padoriai/pagal eismo taisykles, iš dėkingumo ir biškį tam, kad sukurt jam teigiamą refleksą: "dviratinyką pamylėt zjb! pėstyjį pamylėt zjb! mane nuo to apima šiltas ir mielas jausmas!"

kas vairuojat, gal suprantant tą jausmą, kai pro šalį neatsargiai chujarina dviratis, o tau pautai iš strioko pakyla iki smakro, nes jis atrodo toks trapus šūdelis palygint su tavo geležine dėže ir kaip, bliat', baisu jam nieko nepadaryt, kai jis taip chujarina neįsikirsdamas į eismo situaciją.

pėstįjį perėjoje praleist yra svarbu ir būtina, o pėsčiajam perėjoje tuos, kuriems per arti sėkmingai stabdyt praleist irgi būtina ir būtina abiems siekt akių ir kt. neverbalinio kontakto, pasimojuot, ačiū!, pasišypsot, mažint tą svetimumą ir konfrontaciją. ir vienas, ir kitas turi reikalų, gyvenimų ir vyksta ten kur jam reikia.

o dar aš stengiuosi praleist autobusus ir troleibusus, nesvarbu, kaip pats krutu: mašina, dviračiu ar pėsčias. nes -- aš vienas, o jis veža dvidešimt. jis kietesnis :) be to, jo skardos gerokai storesnės :)

atsiprašau už keiksmus čia esančių bet kurios lyties damočkų.

March 28, 2007

Chongwa!Chongwa! Noriu šito žaislo!

Chongwa

Kritinė masė!

Jamam gatves!
2007-03-30
18:00 katedros aikštė

maršrutas:
Katedros aikštė > Gedimino pr. > Goštauto g. > Kalvarijų g. > Tuskulėnų g. >
> Šeimyniškių g. > Europos aikštė > Konstitucijos pr. > VPU žiedas > Gedimino pr. > Katedros aikštė

kas tas.

March 27, 2007

gaila bakso seniukui...

.. tai siunčiamės Jono Meko 365 filmus kasdien, ščyriai, stengiamės, nepražiopsom, taigi tokia kolekcija, jėėėėėzau tu mano, ar pažiūrim, tai kitas klausimas...

anyway, turim po pilną kolekciją iki šiandien, jei kas dar tempiatės, ar kam ko trūksta, tai duokit žinią, pasidalinsim visi *tarpusavy* :), bus drąsiau kokią dieną praleist ir t.t.

  • audrius zigyql@gmail.com
  • dalius čia

nauja kliuška

senę pardaviau, pirkau naują :)

Cort GB74 '06, MB100 '94, ve '76, seni akiniai '04, švarkelis iš tėvo darbo '87, suplyšę mėgstamos kelnės '06, šalikėlis iš skuduryno '05

March 23, 2007

Už jūsų ir mūsų Vytį! За нашу і вашу Пагоню!

March 22, 2007

steal music the right way :)

labai vakar pradžiugino ta eilutė audio kompaktui iš mp3 išsikept :)

for i in /files2/mp3/Dreadzone/2001\ sound/*.mp3; do nn=`basename $i`; lame --decode "$i" "${nn%mp3}wav"; done ; burncd -f /dev/acd0 -s 8 audio *.wav fixate ; cdcontrol eject

nero fak of! mi no styl [almost] nothing! :)

March 1, 2007

One of these days i'm gonna get myself organized


Powered by
Movable Type 3.35