Main

August 30, 2003

šeulei

jo, taigi humoro grupė Knygų Skaitymas vakar pristatė savo oi!jazz programą Šiauliuose. buvo kiek neaišku, bo būgno meisteris pradėjo pilt apie 1100, o aš pradėjau parintis po jo ketvirto butelio, po kokių keturių valandų. anyway, šiltas Bendradarbių garsas kiek apramino per Toro Bravo soundchecką, o paskum kai mums apsiuostant rankos jau ėmė lėkt į priekį ir grot tai, ko dar negroję, tapau ramus. ir jau pats vedžiau Narušį kavos ir pirkausi alų.

heh, taip chaotiškai ir nevykusiai mes grojam visada, tačiau dar niekad tai nebuvo taip linxma :)))) ergo, kol kas geriausias improvizacinio roko kolektyvo pasirodymas, buvo geriausiai, pagrojom blogai.

o paskui Toro Bravo, jau kiek tvirčiau, bet dar ne iki galo, o paskui maloni besišypsanti mergaitė vis sakydavo "žinoma, yra dar to tarnybinio alaus" ir nelikdavo ką kitą daryt...

August 28, 2003

klaipėda

jo. taigi, oi!jazz prOjektas Knygų Skaitymas "apšildė' Toro Bravo koncertą Klaipėdoje. Apgailėtina? bala žino. naujasai aparatas necypė ir skambėjo *kaip reikia*, rankos buvo tiesiog, tačiau vėl atsirado priežasčių likt nepatenkintais. Patamsis, kai nematai kolegos veido, ir negali susimirksėti -- na, šitą atpirko disco rutulys, gražiai lėtai sukęsis ir mirgėjęs. Nuobodūs klaipėdski klausytojai, net per Toro Bravo normaliai neišjudėję -- nors gal mes ten ir sugrojom silpokai. Dar kažkas? Nors buvo tų vietų, kai iš vežimo ir įtampos virpėjo kinkos, kai abu viens kito nematydami šypsojomės, nes "pataikėm" kur reikia ir kaip reikia.

Mano debiutas su Toro Bravo irgi nebuvo super. Sugrojom gan kreivą pankroko koncertą, man trūko būgnų, trūko atramos ir tvirtumo, trūko moščiaus. bet -- patenkinamai. tikiuosi, Šiauliuose ryt bus tvirčiau ir geriau su visais.

"Hitas" nuo šiol vadinasi "Pašerk kirminus kas trys dienos", o tas kitas gabalas, kuriame telpa visos sugalvotos nechilos stavkės -- "Mutilation of bleeding corpses". dar liko sugalvot deramą pavadinimą "pankrokui"... :)

o dabar sėdim pas ciniką, vakarinis alus ir romas, ryt laukia day offas prie beprotiškai vėjuotos jūros, nenuobodu :)

dar apie tai, taip pat ir blaivi istorijos versija ;)

July 17, 2003

trečiadienio vakaras v jebeniakh

mic parašė normAliai, aš rašysiu ką pamenu.

mes su Algiu pagrojom idiotiskai, bo nesugebėjau susireguliuot stiprintuvo ir arba cypw, arba buvo netikėtai chilai ir tyliai. paskutinė kompozicija, tarnybiniu vardu 'Hitas', pagaliau bent jau gavosi, nors irgi su koše ir be to kaifo, kuris dažniausiai būna.

gal r pasidarys tas geras pasirodymas, kai gaunasi, kaip nori. bent trejetui. patenkinamai. kad žinotum, kad grojai ne kreivomis rankomis ir galėtumei parintis apie Meną, Grožį, Kūrybos Laisvę, Minties Skrydį ir tuos jau niekam niekam nepasiekiamus Šūdus.

dar gale žiūrėjau ir galvojau, kad jei išsuki nepažįstamam žmogui ranką, keldamas jį nuo grindų per pogo sūkurį, tai čia zjb ar ne?

June 2, 2003

knygų skaitymas

hm. po septynių metų, šeštadienį vėl grojau pirmą kartą. striokas jautėsi visą dieną, tačiau per soundchecką kinkos ėmė drebėti jau smarkiai. apogėjus buvo, kai, laikydamas rankoj 999 merzavčiką, kreipiausi į auditoriją žodžiais "labas vakaras, čia yra Knygų Skaitymas", sriūbtelėjau, atidaviau buteliuką Algiui ir atsukau garsą ant boso. kelio atgal nebebuvo. 15 minučių gėdos, supratimo, kaip pro šalį varom, strakalionės ir draugeliškų šypsenų iš žmogelių priešais.

Sabot pagrojo hiper šauniai, žymiai geriau nei praeitais metais.