« March 2010 | Main | May 2010 »

April 23, 2010

žymaus menininko kūrybinė biografija

a_zuoko_kurybine_biografija.png

April 21, 2010

dar keletas koncertų

Gūdų kovo 29-osios pirmadienį turėjom fat ass madjar metal monday.

Vakaruškę pradėjo nuobodi grupė Megazetor, metalas ir tiek, imho.

Paskum (kiek supratau) išimtinai lietuviškų draugų garbei grojo jau prieš porą metų išjungtas grinduko projekčiukas Radical Amputation, kadangi Pukala was on the controls, tai jau gėriau iš vyno bonkos ir rėkiau Franiaus mantrą, 'hey fat ass, give me a fat cd!'

Projekčiukas liko ant scenos, bet dar pasiėmė bosistą ir gitaristą ir tapo rimto roko grupe Korog, grojusia turbūt tvarkingiausiai, bet vis tiek nuobodžiai. Pukala was still on the controls, pasirinkau pastato patamsių exploraciją su dar viena vyno bonka.

Tikrai neįtemptas koncertas, antra bonka buvo ypač skani, malonu, kad metalistai grojo tvarkingai ir buvo visai smagu mixuot jų pasirodymus ,)

Balandžio antrąją vyko Class of 2005 vakarėlis, Netvarkoi grojo su viena gitara ir, dideliam mano džiaugsmui, skambėjo žymiai geriau. Bosistas išgirdo maldą ir susimažino fūzo ant boso, mallonu ,)

Paskum Wasted Bullets, greitai ir piktai, Jurgelio būgnyjimo aš nekenčiau nuo tų pačių 2005-ųjų ir, turbūt, nekęsiu visą likusį gyvenimą. Čia jau prasidėjo vakaro bajeriai, kai Julius prieš kiekvieną gabalą sakė "Važiuojam!" (kolegos pasakojo, kad tą mėgsta ir Džordana Butkutė)

Tuo tarpu panevėžiovski The Sold Outs prieš dainas sakė "Davai!" ir grojo tokį mokyklinį, bet smagų pankrokiuką. Iš vyno bonkos šitą vakarą negėriau, tai jau suėmė nuovargis ir pasidarė nuobodu.

April 19, 2010

keletas koncertų

2010-03-17 Omentar grojo su Soundarcade iš Rygos, bet tie neįsirašė. Šitie buvo tamsūs iki užmigimo. Garsus ir varginantis koncertas.

Paskui buvo nuostabusis trijų koncertų savaitgalis. Visi jie buvo šilti, smagūs, įdomūs, gražūs, sparsely attended, losing money ,).

Prasidėjo 2010-04-08 su Los Langeros iš Cork miesto Airijoje. Būrys diedų grojo linksmą "nekietų vyrukų" rokelį su provincialumo elementais. Well delivered!

Ant rytojaus grojo Love Cult iš Sankt-Peterburgo, atmosferic, boring.

Du guvūs akiniuoti dėdžiokai iš Kanados MILF WOLD ir MERLYN BROKENSLEEP grojo beprotystes su krūva stompboxų, telvizoriais, video-audio konverteriais ir malonia beprotyste. Taip pat jie buvo malonūs sugėrovai ir paprašyti noriai paišė savo pasaulėžiūras.

Dar ant rytojaus vyko taigi geriausias pavasario koncertas (ar bent to labai norėjau ,)). Gudriai nustūmėm Žydrūną į openers position, susiedai pagrojo puikiai, nors pradžia buvo kiek nervinga.

Toliau Šlanga į gamtą su daugybe chaoso, kaip visada pusė koncerto išjungtais kokiais nors instrumentais, linksmai.

Debilas Nulis varė kai visiškas sold-outas, tos repeticijos jums tikrai ne į naudą, vaikinai ,)

April 12, 2010

vykęs eilėraštis

Давай нарисуем плакаты С бессвязными наборами букв И с ними выйдем на площадь Вести себя станем как стадо Будем прятаться друг за друга Пока водометы полощут УК РФ ТЛ ТМ БМГ УВ ДК ВД ОПЗДЦ ЕЕЕЕ Потом потирая ушибы Рассказывать будем в отделе Что мы ввиду ничего не имели Что мы довольны режимом Что нам отлично живется А это был просто выброс эмоций Среди статей найдут Спецом для нас Отлично подходящий пункт Самый гуманный суд Понять нам даст, Почем в стране сегодня бунт Давай нарисуем плакаты Тащи сюда ватман и краски Я пока обзвоню всю тусовку В стране дефицит виноватых Скучают дубинки и маски Пора сменить обстановку Макай поглубже кисти в палитру Пиши крупнее, чтоб все разглядели Что мы ввиду ничего не имели Среди статей найдут Спецом дня нас Отлично подходящий пункт Самый басманный суд Понять нам даст Почем в стране сегодня бунт Давай нарисуем плакаты..... http://vkontakte.ru/club15577223 via tankman-wwf