« keletas koncertų | Main | žymaus menininko kūrybinė biografija »

dar keletas koncertų

Gūdų kovo 29-osios pirmadienį turėjom fat ass madjar metal monday.

Vakaruškę pradėjo nuobodi grupė Megazetor, metalas ir tiek, imho.

Paskum (kiek supratau) išimtinai lietuviškų draugų garbei grojo jau prieš porą metų išjungtas grinduko projekčiukas Radical Amputation, kadangi Pukala was on the controls, tai jau gėriau iš vyno bonkos ir rėkiau Franiaus mantrą, 'hey fat ass, give me a fat cd!'

Projekčiukas liko ant scenos, bet dar pasiėmė bosistą ir gitaristą ir tapo rimto roko grupe Korog, grojusia turbūt tvarkingiausiai, bet vis tiek nuobodžiai. Pukala was still on the controls, pasirinkau pastato patamsių exploraciją su dar viena vyno bonka.

Tikrai neįtemptas koncertas, antra bonka buvo ypač skani, malonu, kad metalistai grojo tvarkingai ir buvo visai smagu mixuot jų pasirodymus ,)

Balandžio antrąją vyko Class of 2005 vakarėlis, Netvarkoi grojo su viena gitara ir, dideliam mano džiaugsmui, skambėjo žymiai geriau. Bosistas išgirdo maldą ir susimažino fūzo ant boso, mallonu ,)

Paskum Wasted Bullets, greitai ir piktai, Jurgelio būgnyjimo aš nekenčiau nuo tų pačių 2005-ųjų ir, turbūt, nekęsiu visą likusį gyvenimą. Čia jau prasidėjo vakaro bajeriai, kai Julius prieš kiekvieną gabalą sakė "Važiuojam!" (kolegos pasakojo, kad tą mėgsta ir Džordana Butkutė)

Tuo tarpu panevėžiovski The Sold Outs prieš dainas sakė "Davai!" ir grojo tokį mokyklinį, bet smagų pankrokiuką. Iš vyno bonkos šitą vakarą negėriau, tai jau suėmė nuovargis ir pasidarė nuobodu.