« November 2009 | Main | January 2010 »

December 21, 2009

XI20 koncertų įrašai

eklektiškų kultūros renginių savaitė. drastiška, bet not bad, not bad ,)

2009-12-11 Banda Dzeta skėlė prašmatnų debiutą! Aranžuotės, eiga, atlikimas ir pons dirigents Zaicas.. Labai gerai!

2009-12-18 FC Vova sezoninės išgertuvės su Pendeliu (šitas turi kažkokią sentimentalią vertę...) ir Netvarkoi! (vertės man jau nebeturėjo, tai nebesivarginau su įrašu; malonu buvo vėl pamatyt Kek-šunį ,))

2009-12-19 Turėjo groti ir mmpsuf, bet dėl priežasčių negrojo, tik Eglė padainavo dainą. InSearch grojo gražiai, valandą atlikinėjo 10 gabalų po litą kiekvienas. Tvarkingai, nenuobodžiai, be širdies.



December 9, 2009

lapkričio įrašai

2009-11-02 netikėtas metalo vakaras. Utenski Posterity buvo typical boring black metal, bosisto chaosas varė į neviltį, o norvegai Grind Crusher pagrojo visai geros roko muzikos.

2009-11-06 Tomas Dobrovolskis kažkaip nepagavo vaibo ir pystelėjo gan nykų setą, o AVaspo sugrojo neįprastai šaltai ir per atstumą, tačiau labai stiprų pasirodymą. Paskui Ryčio garbei leidau tango/klezmer/mambo ir buvo gražus vakarus ,)

2009-11-12 Netikėtas turuojančių grupių "gelbėjimo koncertas" "padovanojęs nuostabių muzikinių akimirkų". Gestammelorchester kalė į klyną su puikia Shellac/Fugazi kombinacija, tas kitas bičiukas tai buvo pretty lame...

2009-11-13 Juodasis penktadienis su Mykolo organizuotu noizo (ak taip, expertai tai vadina power electronics). Įspūdingiausiai varė Levas, muzikaliausiai varė Tronas, o Vidinė Ramybė pystelėjo eilinį gan šitkorovą setą. Jo, kažkaip šitkoras priot tik kol kalbi apie jį, o kai gauni rezultatą, tai ne kažką...

2009-11-25 metro:libido from France buvo turbūt gražiausias ever mano matytas noize pasirodymas: visas būtinas chaosas, bet be galo gražūs ir fuckbuttonsiškai švelnūs tembrai. džiaugiuosi šituo.

2009-11-27 Irma ir Agnė varė supposedly gražias bet vis-dar-ne-iki-galo dainas, o angliokė Jez grojo linksmas dainuškas apie "aktualijas" akompanuodama vis tokia pačia pianino stavke. o paskui nušoko nuo pianino ant salės grindų. Nice one!

2009-11-28 Naujausia K.A.N.G. versija kalė stipriai, ritmiškai ir su be galo tvarkingu skambesiu, extra points už vokalistą, kuris atrodė kaip koks DD Ramone pusbratanas. Deja, dėl operatoriaus klaidos visai neblogas įrašas buvo ištrintas. ATSIPRAŠAU! Remainderį gavau, klaidas suvokiau ,)

Erkė Maiše pagrojo turbūt geriausiai kiek teko matyti. Kažkuo priminė Toro Bravo albumą 'Keisti įpročiai' -- greičiausiai dėl tos pačios instrumentalistų komandos ir pagaliau aiškios vizijos: visi šposeliai su bandža ir klavišais palikti Armatūrai, liko tik straight ahead punkas rokas, maloniai primenantis SubHumAns (bent jau vokalo maniera).

ATLIKĖJAI:
Grind Crusher http://www.myspace.com/grindcrushernorway
Posterity http://www.last.fm/music/Posterity
Gestammelorchester http://www.myspace.com/gestammel
Tas kitas bičiukas http://www.myspace.com/squareheadmusic
K.A.N.G. http://www.myspace.com/kanglt
Erkė Maiše http://erkemaise.lt/
SubHumAns ,) http://www.citizenfish.com/
Armatūra http://www.myspace.com/armaturaband