« October 2003 | Main | December 2003 »

November 27, 2003

dienos sentencija :)

Всё... всё, шо нажил непосильным трудом - всё же погибло! :)

November 24, 2003

link-link-link

November 19, 2003

viešpatie,

nx tu mane sukūrei tokį?

šiandien ir vakar man krito/krenta rankos, stoja širdis ir tėkmė sąmonėj vėluoja kaip pats didžiausias bullettimeas. pradžioje gelbėjo mergaitė, 0300 sakanti pasislink ir šiltai apkabinanti, paskum jau pats vadavausi. nesulauxit.

šiandien norėjau, kad man kas nors parašytų elektroninį laiška. ne roboto pranešimą, ne blogo komentarą, ne prašymą/nurodymą, o laišką. ne dėl to, kad aš koks išskirtinis, svarbus, extra ir Ypatingas Klientas, o tiesiog laišką. žmogui nuo žmogaus. nesulaukiau.

šiandien norėjau dirbt, rašyt kodą, bet tik išsiverčiau specifikaciją į darbelius, XP style stories. gal vis tiek geriau?

šiandien rytą norėjau ir vis dar noriu dirbti krūvą kitų daugiau ar mažiau svarbių darbų, pažadėtų sau, bičiuliams, užsakovams, o kas jei mirsiu už 2 dienų, etc, o dabar noriu tik eit namo ir megzt, bandyt megzt, bo nifiga nemoku, o dar labiau noriu eit į aludę tik nežinau kam paskambint ir ar kam paskambint.

šiandien norėjau grot vakare, bet rankos vis tiek medinės ir sušalę, bybį prigrosi tokiom.

nėr viskas blogai, niekad nebūna, tik sunkiau arba lengviau. dabar sunkiau. so it goes.

November 18, 2003

durų rakinimas

Gobbitas vat rašo, kad prieš miegą tikrina, ar užrakintos durys. įdomu, ar iš įpročio, ar dėl precedentų, ar dėl nuogirdų ar iš baimės? aš nebetikrinu [ir nerakinu :)] jau kokius metus. vienintelis nemalonus nutikimas buvo, kai visiškai visiškai pagiriotą pažadino atėjusi bartis kaimynė, tokia bjaeaeuri booooooba, kuriai, aš matot, savo vežėčiom į "zubrionką" baxtelėjau. :) o daugiau nieko... pavogt galima nebent skudurus, kurių, šįryt supratau, vis tiek gerokai per daug, o visi mėgstami purvini anyway, puodus? šaukštus? knygas? nupezusį muzikos grojiklį? mane? primušt ir užmušt? mechaniniu apelsinu? nemanau, pro pensinykes taip lengvai niex nepraeis :))))

November 13, 2003

šiandien nekenčiu

šitų:

tai nieko nesako apie minėtų dalykų naudojimo gerumą/blogumą, bet bliat, kaip ten viskas suvyniota ir nepatogu...:(

November 11, 2003

link link link

blip?!

November 5, 2003

matrix iki galo

taigi, ką tik pažiūrėjau The Matrix. Revolutions. viskas. trilogija subaigta. chaotiškos mintys pakeliui į netkafą spausdint 9 A4 lapų.

  • The Matrix žiūrėjau du kartus. žiūrėčiau dar. action movie klasėje tai jau kiek paseno nuo 1999, bet turi kabliuką ir visus kitus reikalus. The Matrix. Reloaded irgi dar pažiūrėčiau, dėl masinio reivo ir tų visų išradingų vietukių, Merovingian, Orakulo draugelis, dar kažkas :). Revolutions -- nežinau. visos muštynės labai gražios, Agentų Smitų minia labai įspūdinga, skrydis į Matricos Tvirtovę (Minas Matrix? :)), traukinys, bet nėra tų apsukų, kurios sumažėjo Reloaded, o čia visi nebeliko. tik gražu. gerai, anyway :)
  • dabar einu skersai pirmo Max Payne, tai tas bullet time tūsas labai atrodė artimas ir logiškas :). buvo pora vietų, kur norėjau pasikraut seivą, bo herojai ten nekaip pavarė.
  • Neo dabar jau baigėsi kaip koks lopas (patch, o ne ta tradicine prasme, bent Vilniaus šnekta :))) ir apgreidas ir matrica po nedidelio BSOD gale dabar jau atrodo, kaip visiškas Windows XP :)
  • broliai Vačiauskai čia pavarė kaip kokis mikrosoftas prieš šimtą metų pažadėjęs diiiidžiūūūlį apgreidą, o gavosi kaip ir nieko doro. et.

bet kaip. tikiuosi, kad šitos skylės printerio draiveris mokės didinti piešinus į tai, ko reikia... :)

UPDATE: slešdotas irgi rašo apie pirmus įspūdžius, traileryje paminėti linkai visi neblogi, komentarų dar neskaičiau..

blip!

vakar gėriau

su bezhdzhionka ir kairium. kažkuris leptelėjo, kad jei rėktum 8 metus, tai užvirintum stiklinę vandens. tada pagalvojom, kad per 30 metų pankroko jau turėtų būt užvirus jau kokia bačka, o kur dar metalas, kur emo, jėėėėėzau, o kur demonstracijos, armija, mitingai, posėdžiai, šeimyniniai barniai! ir kažkam dar kyla klausimų, kodėl klimatas šyla, global warming ir kt. tiesiog reikia dažniau pabūt tykiai. :)

o paskum pagaminom ugnelę ore. paimi nuorūką, paskutinįkart dobriai patrauki ir padedi ant plastmasinio žiebtuvėlio podevyniasdešimt. žiebtuvėlis pradega, dujos užsidega ir gražiai gražiai dega. tada jau galima mojuoti, vartalioti ir stebinti aludėje besimalančius vaikus.