« March 2004 | Main | May 2004 »

April 28, 2004

savaitės linkų košė

varšuva šiom dienom...

Varšuva ruošiasi pasauliniam ekonomikos forumui. užsikala lentomis ir intensyviai kažko bijo. žmonės neįleidžiami į šalį be aiškių priežasčių arba jiems pasakoma, kad "įvažiuosi po gegužės pirmosios". tvarka, ane?

IV#IV

IŠJUNGT VISKĄ #4

April 21, 2004

du espresso ir mažas alaus

first blog! first blog! :)

aš čia dėl šito reikalo. supratęs, kad jau nebežinau, ką dirbt, ištempiau iš už kompo kAtibą į tą pobūvį. labai rimta. :)

nuo seno mėgau pažiūrėt į tų elektrinių žmonių veidus, variau ir į FIDOpoikes 1995ais, ir į @utos'ų mytus 1999ais, paskui kažkaip nebuvo kur, ir dabar va, blogosferos pamatymas. man kažkaip patiko, kad priešingai nuo anų nebuvo tokio masiškumo, planavimo visu grupsu, kaip ir kas bus, o taip blogiškai: viens nuo bačkos paskelbė, kad va, bus, ir kam įdomu pasirodė. praktika jau buvo išmokius, kad stebuklų nebūna ir tie elektriniai dažniausiai bus gerokai blogiau, nei tikėtasi, bet šį kartą sėkmė, buvo įdomu.

demografija? dominavo LJ, matyt tas ir įtakojo tokią less tech publiką, kas gal ir į gerą -- nebuvo gadgets varžybų, daugiau žmonės susitiko. surašęs tuos linkus apačioj, perėjau visus -- heh, kai kurie gyvi tokie patys, o kai kurie labai skiriasi... žmogeliai, kuriuos suvokiau: wikiz, agne_marija, gobbitas, shwarnas, koricka, katiba, mayushka.

April 19, 2004

1:1

kažkur olandijoj gatvėj radau tą šešiakampį veržliaraktį, tinkamą dviračio stabdžiams reguliuoti. apsidžiaugiau, pasikabinau prie raktų ryšulio. grįžęs sužinojau, kad mano dviratis pavogtas. nesidžiauk radęs, neverk pametęs. :)

April 15, 2004

DE

vokietijoj galiausiai atsiduri kaimuky prie Riesa, polneishye ebenya, bet ten yra dushas, beksteidyhas, kur miegi iki 1330 ir nematai vargo, dar visokiu visokenybiu ir suomiu grupe FRIVOLVOL, su kuriais gali kabletis iki 0400 ir labai idomu. DDR savo ruozhtu tiek pat geria ir i kontakta neina. voila. tuoj vazhiuosim i PL pasienio kaboka, bus dar juokingiau.

dar pisom bruksni ir po smagaus koncerto FR varem 900km i Leipzig. ish pradzhiu grazhu, paskui "we don't buy in Esso except Easter in France, we don't buy in Shell except Luxemburg", nes ten dyelis kainuoja kaip Lietuvoj ir cigaretes palygint su aplinkiniais per pigios, paskui labai grayhu vakariniam DE pasieny, kalnai, nezhmonishko aukshchio viadukai, vrum aukshtyn, vrrrrum zhemyn, o dar paskui pasidaro tamsu ir supranti, kad 12 valandu vayhiavimo, tegu tik navigatorium, tai jau daug. temperatura, Leipzigas jau bishki pazhistamas, ivairuojam, surandam Stockartstr.6, labas, chia mes taremes pernakvot, ane?, rimtai taremes, tai px, vietos yra, ir geraim bjauru prancuzishka roma ir krentam i mase apsupti rimtos irashu kolekcijos. ish ryto saule ir pavasaris ir kelione pas DDR nr. 2

skaityt blogus "apie statishka gyvenima namie" ish keliones, jus jau man atleiskit, bet labai juokinga :)

April 11, 2004

NL

o paskui buvo vokishkas kaimas Oschersleben su 7 DDR didokoje saleje ir paskui gerai zhaide futbola ir gere prie savo bariuko iki parychiu.
nupyzdinom vyno.

paskui buvo Zwolle, CO9, skvotas buvusioje Shell kuro bazeje. naftukes aplink tiek prilaistyta, kad nieko statyt ar daryt nebegalima, Shellui px, miestas nelenda, nes savininko zheme, finale skvoteriams nieks netrukdo. "jei nakti bus shalta, tai va, chia shalia Esso kuro baze, numeskit kokia nuoruka :)" sake priesh miega tokiam stikliniam kioskely. zhinoma.

vakar gavom SMS'a, kad day off nebus ir grosim Amsterdame, "a huge squat in harbour area". fukcing huge indeed. bezdjonka formulavo, kad "geri chia zhmones. groja dzhiaza. maistas. shunys. vaikai. mechanikai. mechanikes. neprisipisi." neprisipisi indeed. nakvyne trechiam aukshte, dideles salej su dideliais langais ir tolimom A-damo shviesom, rukstant skardinei pechkai, kuri nichuje neprishildo, bet malonu zhinot, kad yra.

Utrecht. olandijoje jei namas stovi nenaudojamas metus, tai gali ateit ir ji uzhimt. savininykas tada gali eit i teisma, ir jei irodys, kad jis tam namui turi sumanyu ir planu, ir to imsis, tai tada teismas tave ishmeta, o jei neirodys, tai gyveni toliau. hohohoho. apsidairem aplinkui, palike busa nemokamoj parkavimo vietoj prie tolimo supermarketo, namuku yra, tokiu visai nieko, darbo skelbimu irgi yra, shalis maloni. belieka ikurt skvota "vilnius" ir siust atvirukus bichiuliams. :)

ryt 650 km ir routes nationelles, atlaikyk.

April 7, 2004

Berlin

kada tik bebuchiu Berlyne, visada sergu. ir vis sunkiau. ketvirto karto, itariu neatalikysiu :)

looking at the bright side -- bomzhu medicinos centre niekam nesukeliau itarimu, kad esu ne bomzhas :)