Main

November 27, 2006

Jonas Mekas / aktualijos

rašo: Beginning in the fall of 2006, Mekas plans to film 365 short videos for Apple Computer's Video iPod, releasing one a day on his website.

dar gerulis interviu. seniukas kvackas kai visada, tvirtai laikosi linijos ir viską dėsto taip pat, kaip visada. kiekvieną kartą kai skaitau, gyvenimo džiaugsmo strielka kyla.

taigi super.

--

norėjau rašyt niūrumą apie powered by hate, theodore kaczynski ir kitokias negandas. gal neišmiegojau, gal tiesiog trūksta kokios kaladės kieme, kurią galėčiau paspardyt, nežinau.

--

grojom, įrašėm kas liko, gavosi. besibaigiant deguoniui po dvylikos valandų darbo atrodė visai prastai, tačiau kitą rytą kolektyvinės dainos išvalė galvas, gal neblogai gavosi. jau aišku, kas yra pyyyrmas syyynglas, kas antras ir kas pagaliau uždirbs melejoną :)

--

labai ta įrašų sesija dera prie mano "artistiškos savimonės" formavimosi. mes esam tokie liaudies muzikantai, savamokslių orkestrėlis, katras groja tik tai ką pats sugalvojo ir nelabai gali ir stengiasi groti "klasikinius", oficialiai, masiškai tinkamus kūrinius. nes nei moka, nei labai nori :) gal čia truputis ir savęs pasidėjimo prie to kas patinka, nes dabar manau, kad galiu drąsiai stotis į vieną gretą prie seniuko armonikų meistro Marijampolės turguj prie "garnio" ir nei daug, nei mažai, kokio Johnny Cash. we are all folk musicians!

--

June 23, 2006

habits of highly defective nature

Yra taip susiklostę, kad šiuo metu namuose turiu interneto ryšį. Čia dar būtų galima pašnekėti apie namų sampratą, apie tai, kad namai yra ten, kur pasidedi kuprinę, etc, blablabla, dar kažkiek to hippy shit. Nesvarbu. Per karšta. Atsibodo. Jau du mėnesius taip :)

Taigi, turiu namuose interneto ryšį, o tai reiškia, kad naktimis galima browsint. Chi.

Brausint galima oldskūl, kai seki linkais ir užsiliūliuoji ant interneto bangelės, arba naujoviškai

Rezultatai: