« October 2002 | Main | March 2003 »

February 27, 2003

crisis management practice

'atostogos varshuvoje' prasidejo visai nekaip, su daug tasymosi ir nervu, padedant bichiuliams su ju netiketais vargais. tikiuosi, toliau jiems klosis gerai. trissyk per kairi peti, etc etc.

varshuvoje diena buvo kiek shaltoka, bet taip maloniai ir velnishkai dvelke pavasariu. gerai gerai dvelke.

February 25, 2003

William Gibson blog

šį vakarą galiausiai užkliuvo vieno mėgstamų autorių, William Gibson, blogas. prieš tai išbrowsinau 200+ banga.lt profailų su tais mažučiais blogučiais (tyčia dviprasmiškai) - dienoraščiais, ir grįžau prie WG. "Gibsonas yra Gibsonas" sakė YSM langelis. teisingai.

02/22 bloge yra tokia vieta:
Well, I've never run a marathon, but I imagine that the people who do, enjoy them; not sure they'd say one was "pleasant", though; satisfying, more like it.. Visai kaip pankroko grupė apie savo trijų savaičių turą. Niekad nemokėjau taip taikliai pasakyt.

svajonės :)

o wiki vistiek smagiau, negu šitas griozdas. rašau PasaulioPulsą kontoroje ir nematau vargo, o su šituo... :)

svajonės apie mod_blosxom nesipildė, tačiau per ketvirtadienį-penktadienį sugebėjau susidėt FreeBSD kaip savo darbo vietą. kewlest! ko nors priprasto, aplikacijos, mygelio, ko nors, dar vis pritrūxta, bet find /usr/ports -name pkg-descr -exec grep iH ko_reikia {} \; viską dažniausiai išsprendžia. praktiškai turiu tik vieną problemą: Lithuanian Programmers' klaviatūros layoutas. bent jau atermuose, bet kad jie ir svarbiausi... :)

o kas dar? pastaruoju metu tradiciškai sėdžiu kontoroje ir fixinu idiotiško projekto idiotiškas klaidas. o paskui atsakinėju į laiškus. o tada, matyt, prisikaupia grafomaniškos ugnelės ir darašinėju raides į šitą madingą mašinką. na na.

February 20, 2003

gali būt ir blogiau :)

heh, tas MovableType turi ir tam tikros racijos. atrodė tox bjEuriai komplikuotas softas, kalnas J$, piešinukai, košė, košė, košė, o čia tekšt ir links, visai padorus browseris, visai padoriai rodo. mallonu.

kita vertus, lietuviškai jis nieko įrašyt nesugebėjo. net html-entities ne -- tik žvaigždutės. negali viskas būt gerai. et.

blogTech

norėčiau, kad mod_blosxom stebuklingai (ir taip, kad veiktu! :)) susikompiliuotų ant ramtyno ir nereikėtų dulkytis su šituo MovableType. bet ne. segfault. (*&#&*

usual negative

hm. įdomu, ar šitas mėšlas bent dabar teixis suvokti LT koduotę, suverst tai į Unicode ir tt. vargiai, IMHO. :(

February 19, 2003

veikia!

ir ką? softas veikia, socialinį epxpxpxperimentą galim laikyt prasidėjusiu. o tada? reikia tai kažkur dėti, skelbti, *juos* kviesti, vilioti ir tikėtis, kad bus smagu vs įdomu.