Main

June 11, 2008

Danny Says

The Ramones / "Danny Says"

Danny says we gotta go
Gotta go to Idaho
But we can't go surfin'
'Cause it's 20 below

Sound check's at 5:02
Record stores and interviews
Oh, but I can't wait
To be with you tomorrow

Baby

Oho-ho-ho, we got nowhere to go
And it may sound funny, but it's true
Hangin' out in 100 B
Watching Get Smart on TV
Thinkin' about
You and me and you and me

Hangin' out in L.A.
And there's nowhere to go
It ain't Christmas if there ain't no snow
Listening to Sheena on the radio
Oh-ho oh-ho

žinau šitą tūsą. per Europą su metro, iš vienos purvinos skylės į kitą purviną skylę.

November 27, 2006

Jonas Mekas / aktualijos

rašo: Beginning in the fall of 2006, Mekas plans to film 365 short videos for Apple Computer's Video iPod, releasing one a day on his website.

dar gerulis interviu. seniukas kvackas kai visada, tvirtai laikosi linijos ir viską dėsto taip pat, kaip visada. kiekvieną kartą kai skaitau, gyvenimo džiaugsmo strielka kyla.

taigi super.

--

norėjau rašyt niūrumą apie powered by hate, theodore kaczynski ir kitokias negandas. gal neišmiegojau, gal tiesiog trūksta kokios kaladės kieme, kurią galėčiau paspardyt, nežinau.

--

grojom, įrašėm kas liko, gavosi. besibaigiant deguoniui po dvylikos valandų darbo atrodė visai prastai, tačiau kitą rytą kolektyvinės dainos išvalė galvas, gal neblogai gavosi. jau aišku, kas yra pyyyrmas syyynglas, kas antras ir kas pagaliau uždirbs melejoną :)

--

labai ta įrašų sesija dera prie mano "artistiškos savimonės" formavimosi. mes esam tokie liaudies muzikantai, savamokslių orkestrėlis, katras groja tik tai ką pats sugalvojo ir nelabai gali ir stengiasi groti "klasikinius", oficialiai, masiškai tinkamus kūrinius. nes nei moka, nei labai nori :) gal čia truputis ir savęs pasidėjimo prie to kas patinka, nes dabar manau, kad galiu drąsiai stotis į vieną gretą prie seniuko armonikų meistro Marijampolės turguj prie "garnio" ir nei daug, nei mažai, kokio Johnny Cash. we are all folk musicians!

--

March 25, 2005

ejectes

vakar pagaliau sugrojau gerą koncertą. biso šokiai jau buvo neregėti kokius pusantrų metų, ir šiaip, buvo jau vietų, kad protelis sako, kad reiktų ramiai pastovėt, bo nugriūsiu, ale kūnelis sako, kad noriu krutėt. gerai grot muziką. žinoma, kitas svarbus dalykas tai buvo, kad vėl pasikabinau bosą aukštai ir mažiau įskausta rankos ir galima gudriau sugrot ir šiaip juokingiau atrodo :)

July 22, 2004

viskas susipainioję

deviantART: twisted by ~boundinsound

June 22, 2004

geriausias koncertinis snukytis

drkauns0058.jpg

ačiū, zik

March 2, 2004

phast, heh

phast.png

February 22, 2004

visaip

те, что вчера по пять, были оооооочень большие....

taigi, nulakiam Klaipėdon penktadienio vakarą, vėluojam, cinikas skambina, apie rūpesčius pasakoja, bet nešalta, sustatom aparatą, sujuokaujam su co-operated, susukam rankenėles, "parūkom ir grojam", dar biški parkių, pons direktorius išlekia į nuovadą toliau skriaust skinų babilono rankomis, zekiokai kala labai dobrą tik labai trumpą roko koncertą, įdomiai taip, natas grot jau išmokę, strakalioja, varto ritmus, maino stavkes, gražu. vietom tokia dub war dvasia padvelkdavo, bet aš juos šiaip pastaruoju metu mėgstu... po to lipam mes, nesmagu dėl tų rūpesčių prie durų, ale kažkaip atrodo, kad nesugrot dėl to būtų tas tikrasis pralaimėjimas. mikliai susukiojam garsus, 'trakatatatatatata..cik cik cik cik' pradeda mindas su bezdjonka, kalu pirščiukais per stygas ir prasideda...

girdėti viskas, šilta, karšta, boso linijos slįsta iš po pirštų ir verčiasi į tai, ko jau niekad nebepagrosiu, šoku iki lubų ir iki pirmo aukšto, kūlversčiai, šypsenos, "ne, tai jūs man geriau pasakykit, koks dabar gabalas!", veidas paprastas paprastas ir perkreiptas rokenrolo šypsenos, biso prašymų negirdžiu, nes nors ir pirštai kiauri ir nebelaiko, bet nooooriu grot dar. ultra gerai. oficiali versija, bus tik pirmadienio popietę, tikiuosi ne mažiau keturių žvaigždučių :)

paskui tradicinė pajūrio šiluma, dėdytės butas, alus virtuvėj ant grindų, miegu, bet vistiek nuspiriu beždžionę nuo sofos, gimtadienio rytas ir dovanai, pikto šuns nebereikia, prie jūros, seni ženklai 'juodojoj skylutėj', "ėėėėė, čia gali būt puikus skvotas ar bent vasarinis festivalis, dobrobyto paieškos, bulviniai blynai "rūtoj", pietūs namie, nes Galia irgi pagamino daug ir skaniai, kerpam galvas, virstam į tragiką ir važiuojam. miegam ir važiuojam, sustodami dyzelio, vandens ir šokolado. life's too good? no doubt it is.

šeule. bendradabedarbiai. naujos blėkinės durys. ta pati šiluma, olegas, kuka ir voriukė. labas, vaikai, šypt. mikliai suvelkam aparatą, sujungiam, sureguliuojam 'pay no mind', kurie kažkokie piktesni ir "blogesni", nei Jurbarke, gal po alaus, aha, ir tada suprantu, kad norisi grot, eit ir varyt, bet ne, reikia stypsot laiptų aikštelėj ir spoksot į linxmybių sūkurį. apačioj linxmybių sūkurys jau pasiekęs dobros pirties temepratūrą ir smegenų kiekį. jau soundcheckas rodo, kad reikia dengt korpusu dūdas ir bandyt kažką sugrot. jau supjaustyti ir kairės rankos pirštai, skauda, mindas vynioja pleistrą ir tuoj pat suprantam, kad greiti gabalai -- tai pavojus. 'varom medliakus! gal aprims?', bet ūpo jau nebėra, beždžionei krenta pagaliai, aš varau pro šalį, dūdos daro nežinia ką, kažkas daužo į nugarą, "suprask suvok, smegenų nebėr" niūniuoju panosėj, ir vis stengiuosi užsimerkt ir paskęst garse, ištraukt iš savęs kažką, kas atgaivintų. staiga salėj rečiau, vėsiau ir ramiai ramiai pabaigiam. nėr reikalo, nėr prasmės. geriam alų, pasakojam istorijas, ryt bus geriau. dar reikia išmėtyt plungės/klaipėdos teenorgijas iš miegamų vietų ir atsikelt devintą ir gert kavą toj amžinai mieloj 'bendradarbių' virtuvėj. ką apie tai Domas?

o tada -- mano Šiaulių ryto ritualas. per "tunelį", į kairę, "saulutė", cigaretės, pasivaikščiot aplink kvartalą, ineto kavinė vytauto 107, traktaktaktak per mygelius, atgal, kas ten bus?

vakar palangos švietė saulė, buvo tas išeik-į-lauką-o-vakare-grįžk-peršalęs pavasaris, o šiandien čia -- vasaris, šalta, vėjas, tuščios nykios gatvės ir kiemai prišalę purvino sniego. koks koncertas, toks kitas rytas? ojoj.

pirmyn į požeminį ringą :)

January 25, 2004

kaip kur, bliat'?

nu, tai jau grojom Jurbarko mokykloj. juokas. dar kokį spalį, dar senoj kamorkėj su mindu ir bezdjonka šnekėjom, kad ilgainiui tas visas pankrokas tampa nuspėjamas. žinai, kaip bus kokiam supistam Lenkijos bažnytkaimy, kaip bus Vokietijoj, kokia masovkė šūdinoj salėj bus Latvijoj ir pan; east europe, rusija, nematyti kraštai dar gali nustebint.. lietuvoj malonu grot tikriausiai tėra tik Bendradarbiuose, Klaipėdoj, nes cinikas, nežinau, kaip, bet žino ką daro ir gal kartais Kaune, nors tas nx požeminis ringas -- tai blogas visiškai.

tai va, tas Jurbarkas tai buvo tuo chrestomatiniu koncertu bet kokioj Lietuvos mokykloj, su minia paauglių, su kuriais aš jau nebeturiu nieko bendro, man rodos. esu per senas? tas pankrokerio naivumas neleidžia nuolat prisimint, kad vistiek, ta roko muzika ir yra skirta teen auditorijai, bet juk būna ir "suaugusių" žmonių, nesvarbu, kiek jiems metų. aš čia aneikiek nenoriu bart/peikt/žemint organizatorių,jei stengėsi ir darė, kas jiems svarbu, sugrot man visad smagu, kaip grupės narys aš tik džiaugiuosi. bet kaip supistas ve -- visai ne. nebenoriu.

grot, beje, buvo gan nieko, backlineas pažįstamas, išmokau sustatyt bezdžionės būgnus, kad jau tiktų, zjb tie nauji stovai, gražiai sukiojasi, priekis irgi mūsų atsivežtas, viską mokam. :) Tie mažukai plungiškiai R.I.P. varė netikėtai dieviškai, kažkada Telšiuose įdėmiai neklausiau, tik krizenau apie The Jesus And Mary Chain soundą ir kaip čia apsimyžtų Smalkė ir Gonzikas, bet dabar tai buvo super! mažūūūūčiai, su skiauteryyytėm vaikiukai varė normalų zajabys' pankroką, su visais navarotais, tvirtai ir užtikrintai. smagu buvo. mes pradėjom smagiai (ačiū aniry už blyną!), punkas rokas irgi na maxa, greitai, gal kažkas parolinosi, bet neesmė, viskas lėkė pirmyn, bet po dvidešimtvieno, "uraganiškas kalatūnas" prasidėjo gerai, bet kai pasibaigė, kažkas sulūžo. koncertas baigėsi taip darbuotojiškai, nežinau kodėl, kur jau labiau laukiau vairavimo namo, o ne galvojau, kaip čia geriau. visi dar kalbėjo grįžtant, kad jau pyyyyzė, metas į turą, užsisėdėjom šitoj baloj ir visi koncertai, gal be aukščiau minėtų vietų, tik varo į neviltį. duok dieve, pavyx...

kokios trys-keturios valandos už Narušio Ducato vairo ir visi namie, girtieji/tingieji užvešti, kiti iškrauna aparatą, načnykas "prieš mentus", po porą alaus, namo, dviejų dienų išėdos, pakurt įšalusį pečių, alaus, aha, į migį, chaosas, rytas, VHCU paskaita (turiu 0.1% antro laipsnio nudegimą ant dešinės rankos, išmokau, ane? :)), šalta nu nx, minusas, geriam su Algiu kavą 'erlicke', jis eina šikt, grįžta ir sako:
-- vat, kai šiki, kažkas išeina. tai tuo pat metu, kažkas ir ateina. tai vat pagalvojau dabar, kad gyvenam kaip filme kokiam.
pritariu,nepritariu, kažkas, iki stotelės, kas kur, v rassypnuju.

o dabar galvoju: kaip kur bliat' aš čia gyvenu?

December 21, 2003

nauji namai

tai gal pavyko šitas. :) Domas, tikiuosi, netrukus parašy oficialią versiją, aš atsimenu vadybinyko parkes visą savaitę, šaltį visą dieną prieš koncertą, pinigų gailėjimą atsukinėjant devitempą iki galo (šiluma; 1.80 Lt/val), pirminę neurozę ant durų, vėl niekas niekur nespėja, kaip čia, kas čia, LAGAMINO TURINYS groja netikėtais smagiai, man tai primena 1998 ir amerikoniško ska-punk rinkinį CALIFORNIA SKAQUAKE 2, būtų buvus mėgstama grupė tais laikais, tačiau, kai tik atsireguliuoja garsas, vaikinai sako, kad jau paskutinis gabalas, et. TORO BRAVO atrodo turbūt geriausiai, Čiūbas ir Slavka puikiai dera vizualiai, rokenrolas dar labiau pagreitėja, gaila, kad ir šitie trumpai, anyway, nuo kitų metų Čiūbas-Maišas-Erkė-Daliakas normaliai kals į klyną. Gedo nėra, keikiuosi, susinešt į sceną reikmenis, sau alaus, beždžionkai alaus, a! pleilisto nėra, kur slavka, gal pasukios garsą, tas anas, ėėėė! kolegos, pavėlavau sienos prancūziškas, kala apversta polka, prasidėjo.... sienų vidury pirštai virsta pagaliukais, neurozė, bet vistiek norisi varyt vis greičiau ir vis labiau galva į siena, triukšmo mažoka, bet girdisi švariai, grot gera, pailsim?, coma, truputis medliako ir ataušimo, toliau, pirštai vėl lanxtosi, bet galiukai nuo naujų stygų jau dega nematoma ugnim, op op op, kas tu pagaliau pavyxta moščnai, skata pro šalį ir bekrizenant iš savęs, paskutiniai trys smūgiai pataikyti, viskas.

o paskum giriuosi Grafui naujuoju bosu (ačiū tėtei ir mamai, kad laiku paskolino, ačiū kontorai, kad davė algą, bo viską jau gražinau :)), dar vienas alus, šoku zaragozai ant galvos, sveikinuos su milda, amerikietiško filmo West Park High gimnazistas loading, košė, chaosas, domo kontoros baliaus trupiniai ir išėdos, 'davai aš girtas vairuoju iki savo namų, o tada tu iki savo' tariamės su mindu, chaotiška kelionė, mic prineša malkų, brrrrrrrrrrrrrr, samonėj tėkmė baigiasi šiltai ir maloniai.

o vat po trijų valandų eisiu kuopt.... :)

Green Club darbinykų vardu ačiū už pagalbą dar nesibaigiančioje stroikėje bet kokia tvarka bet kokiu būdu: Slavkai ir Grafui, Andriui Baltajam Dredui, Domo Broliui Dažų Sandėliui, Vyckai Teisinykui Stroimaterialui, Aivai, Gintarei, Edvukui, Maišui, Pergalės chebrai, Saškai Belkai, opit ir katibai, Viktorui ir dance.lt, Nežinomiesiems Geradariams :)

direktorius prie firmos mAšinos

April 15, 2003

touring

heh. vezhinames.

Continue reading "touring" »

April 6, 2003

važiuoti!

pasivėžinom per savaitgalį,

Continue reading "važiuoti!" »