« 3 būdai FreeBSD ipip tuneliui išgremžti | Main | po ilgos pertraukos vėl kramtau gumą »

nauji namai

tai gal pavyko šitas. :) Domas, tikiuosi, netrukus parašy oficialią versiją, aš atsimenu vadybinyko parkes visą savaitę, šaltį visą dieną prieš koncertą, pinigų gailėjimą atsukinėjant devitempą iki galo (šiluma; 1.80 Lt/val), pirminę neurozę ant durų, vėl niekas niekur nespėja, kaip čia, kas čia, LAGAMINO TURINYS groja netikėtais smagiai, man tai primena 1998 ir amerikoniško ska-punk rinkinį CALIFORNIA SKAQUAKE 2, būtų buvus mėgstama grupė tais laikais, tačiau, kai tik atsireguliuoja garsas, vaikinai sako, kad jau paskutinis gabalas, et. TORO BRAVO atrodo turbūt geriausiai, Čiūbas ir Slavka puikiai dera vizualiai, rokenrolas dar labiau pagreitėja, gaila, kad ir šitie trumpai, anyway, nuo kitų metų Čiūbas-Maišas-Erkė-Daliakas normaliai kals į klyną. Gedo nėra, keikiuosi, susinešt į sceną reikmenis, sau alaus, beždžionkai alaus, a! pleilisto nėra, kur slavka, gal pasukios garsą, tas anas, ėėėė! kolegos, pavėlavau sienos prancūziškas, kala apversta polka, prasidėjo.... sienų vidury pirštai virsta pagaliukais, neurozė, bet vistiek norisi varyt vis greičiau ir vis labiau galva į siena, triukšmo mažoka, bet girdisi švariai, grot gera, pailsim?, coma, truputis medliako ir ataušimo, toliau, pirštai vėl lanxtosi, bet galiukai nuo naujų stygų jau dega nematoma ugnim, op op op, kas tu pagaliau pavyxta moščnai, skata pro šalį ir bekrizenant iš savęs, paskutiniai trys smūgiai pataikyti, viskas.

o paskum giriuosi Grafui naujuoju bosu (ačiū tėtei ir mamai, kad laiku paskolino, ačiū kontorai, kad davė algą, bo viską jau gražinau :)), dar vienas alus, šoku zaragozai ant galvos, sveikinuos su milda, amerikietiško filmo West Park High gimnazistas loading, košė, chaosas, domo kontoros baliaus trupiniai ir išėdos, 'davai aš girtas vairuoju iki savo namų, o tada tu iki savo' tariamės su mindu, chaotiška kelionė, mic prineša malkų, brrrrrrrrrrrrrr, samonėj tėkmė baigiasi šiltai ir maloniai.

o vat po trijų valandų eisiu kuopt.... :)

Green Club darbinykų vardu ačiū už pagalbą dar nesibaigiančioje stroikėje bet kokia tvarka bet kokiu būdu: Slavkai ir Grafui, Andriui Baltajam Dredui, Domo Broliui Dažų Sandėliui, Vyckai Teisinykui Stroimaterialui, Aivai, Gintarei, Edvukui, Maišui, Pergalės chebrai, Saškai Belkai, opit ir katibai, Viktorui ir dance.lt, Nežinomiesiems Geradariams :)

direktorius prie firmos mAšinos

Comments

arabų šeichas ibn-verba?
miaaaaah :)

hmm, einu ieškotis filmo:) o gavosi kaip ir poste apie gobbitą tik atvirkščiai: šypsojotės jūs. gaila kad atrodau kaip amerikėtis, tačiau px:).
o vakaras buvo puikus. man dar kaip pirmą kartą buvo labai įdomu.

hm.. sitaip varskiecio gailet. hm..
;)

jofana, kokia kelione chaotiska buvo:)