« what you say? | Main | rytinis browsijimas »

važiuoti!

pasivėžinom per savaitgalį,

profeseanaliai "pakoncertavom". smagu. ir ta turinė nuotaika šeštadienio rytą Šiauliuose, kai atsikeli maloniai purvinam skvote, užsirūkai, kažkas suveikia kavos, pasitrini aplink, pusryčių bulka, apžiūri buso šonus, pakeiti sudegusiais lemputes ir tuščia tuštutėle galva žinai tik, kad tuoj visi sulipsim ir važiuosim 15o km ten, kur grosim. rytoj irgi važiuosim. gaila, kad 'rytoj' važiavom namo.

cinikas puikiai prilepino, heh, su rytine mate į lovą, mikliai ir skaniai pakeptais vakarykščiais ryžiais ir malonia malonia atsipūtusių namų atmosfera.

baras "Labas" prie turgaus Klaipėdoje. šauni vieta vidudienio alaus bokalui. klaipėdiečiai bičiuliai stebėjosi, kai pasiūlėm ten susitikt.

klaipėda-palanga ir atgal ir dar atgal šeštadienio naktį, po koncerto, patamsy, apačioje -- ledas, aplink vėjas, tarp autobusiuko ir grindinio -- vėjo gainiojamas sniegas. kai iš priekio atvažiuojanti mašina priartėja, atrodo, kad važiuoji per debesį ar per garuojančios bulvių košės viršų. ir nebeaišku, kas čia kelias, kas čia šiaip, į kurią pusę ir pan. padariau tai du kartus, tiesa, vėjas antram reisui jau buvo aprimęs, o ledas -- sukietėjęs. džiaugiuosi, kad galiu čia rašyt, vis dar. :)

WG "Idoru". padėjo išnert iš buso ir įlįsti į tuoj tuoj būsiantį gyvenimo variantą.

maistas. daug jo. nuolat. ką dar gali veikt daržovės, kurios važiuoja iš taško A į tašką B?

penktadienį varom vėl! :)