« katram pragaro rate degsiu :) | Main | šeulei »

klaipėda

jo. taigi, oi!jazz prOjektas Knygų Skaitymas "apšildė' Toro Bravo koncertą Klaipėdoje. Apgailėtina? bala žino. naujasai aparatas necypė ir skambėjo *kaip reikia*, rankos buvo tiesiog, tačiau vėl atsirado priežasčių likt nepatenkintais. Patamsis, kai nematai kolegos veido, ir negali susimirksėti -- na, šitą atpirko disco rutulys, gražiai lėtai sukęsis ir mirgėjęs. Nuobodūs klaipėdski klausytojai, net per Toro Bravo normaliai neišjudėję -- nors gal mes ten ir sugrojom silpokai. Dar kažkas? Nors buvo tų vietų, kai iš vežimo ir įtampos virpėjo kinkos, kai abu viens kito nematydami šypsojomės, nes "pataikėm" kur reikia ir kaip reikia.

Mano debiutas su Toro Bravo irgi nebuvo super. Sugrojom gan kreivą pankroko koncertą, man trūko būgnų, trūko atramos ir tvirtumo, trūko moščiaus. bet -- patenkinamai. tikiuosi, Šiauliuose ryt bus tvirčiau ir geriau su visais.

"Hitas" nuo šiol vadinasi "Pašerk kirminus kas trys dienos", o tas kitas gabalas, kuriame telpa visos sugalvotos nechilos stavkės -- "Mutilation of bleeding corpses". dar liko sugalvot deramą pavadinimą "pankrokui"... :)

o dabar sėdim pas ciniką, vakarinis alus ir romas, ryt laukia day offas prie beprotiškai vėjuotos jūros, nenuobodu :)

dar apie tai, taip pat ir blaivi istorijos versija ;)