« 1:1 | Main | IV#IV »

du espresso ir mažas alaus

first blog! first blog! :)

aš čia dėl šito reikalo. supratęs, kad jau nebežinau, ką dirbt, ištempiau iš už kompo kAtibą į tą pobūvį. labai rimta. :)

nuo seno mėgau pažiūrėt į tų elektrinių žmonių veidus, variau ir į FIDOpoikes 1995ais, ir į @utos'ų mytus 1999ais, paskui kažkaip nebuvo kur, ir dabar va, blogosferos pamatymas. man kažkaip patiko, kad priešingai nuo anų nebuvo tokio masiškumo, planavimo visu grupsu, kaip ir kas bus, o taip blogiškai: viens nuo bačkos paskelbė, kad va, bus, ir kam įdomu pasirodė. praktika jau buvo išmokius, kad stebuklų nebūna ir tie elektriniai dažniausiai bus gerokai blogiau, nei tikėtasi, bet šį kartą sėkmė, buvo įdomu.

demografija? dominavo LJ, matyt tas ir įtakojo tokią less tech publiką, kas gal ir į gerą -- nebuvo gadgets varžybų, daugiau žmonės susitiko. surašęs tuos linkus apačioj, perėjau visus -- heh, kai kurie gyvi tokie patys, o kai kurie labai skiriasi... žmogeliai, kuriuos suvokiau: wikiz, agne_marija, gobbitas, shwarnas, koricka, katiba, mayushka.

Comments

ou :)
aš tuos postus praskipinau, galvojau eilinis savęs gailėjimas gimtadienio proga.

bet buvau kaune, dirbau klounu php konferencijoj.
daugiau tuom neužsiimsiu :)

pkmk: heh, kartais geriau negalvoti ;)
ve: bet tu pasakyk - tokį Wikį įsivaizdavai? Nes aš tai galvojau, kad rasiu kokį depresovą vyruką, kuris visą vakarą visiems pasakos, kada kaip jam nepasisekė, koks jis menkysta ir panašiai... O čia, paaiškėjo, normalus ir linksmas vyrukas :]

Neatleistina pamiršti http://www.livejournal.com/users/wellagain/ , o po jūsų dar užvažiavo http://www.livejournal.com/users/samadhee/ . Thnx dar kartą už padalyvavimą>:]

gbt: na jo, maždaug tokį. gal mažesnį :)

o kaip reikia kirčiuoti "katiba"?

Na, jau gerokai pavėluotai pastebėjau šį postą :))) Kaip tai šitų blog.hardcore.lt nelabai skaitau, tai... iš tikrųjų nutariau atlikti narcisitinio pobūdžio paiešką per Googlą: "agne_marija", va ir radau, fun :))
Mielas buvo meet'as, negali nieko pikta pasakyti.