February 29, 2004

zemes ukio pasiekimu paroda

Posted by v at February 29, 2004 6:55 PM
mieliausia karve savaitgalis. Léo antra diena pazadina puse astuoniu, kad priimciau i lova. ileidziu, susisuka i kamuoliuka ir glostomas pusvalandi murkia. kai nusileidziu laiptais kavos, tas irgi, issireikalauja pusryciu. kaip gi jam, tokiam mielam neduosi? duodu.

mano meile vis dar uzsienyje, tai dar teks kaukt savaite. kaukt-kaukt-auuuuuu!! vakar buvo dvidesimtastunta, tai taip isejo, kad dar pasenau vienais metais. nebeskaiciuoju jau. mano meile paskambino (myli-myliu) ir pati pirma mane su senatve pasveikino. o siandien dvidesimtdevinta, tai yra proga parasyt ypatingesni irasa, nes kitaip tai galesiu padaryt tik po keturiu metu. po keturiu metu bus praeje keturi metai, o tai ne taip ir mazai, kad butu galima nekreipt demesio. vakar pasenimo vienais metais proga buvau nuvaziaves i miesta, susitikau su seniai nematytais draugais. dar kiti, kur is toliau, skambino. miela. griztant oras buvo tyras kaip niekad, matesi sviesos tolimesniu kaimu, per gera desimti kilometru, dar neregejau taip.

o siandien nuvaziavau i zemes ukio paroda. paziurejau ivairiausio dydzio karviu, kiauliu, aviu, vistu, triusiu, sunu, traktoriu, kombainu, palmiu, zmoniu, ivairiu augalu, trasu, arkliu, poniu, asilu, anciu, obuoliu ir dar visko. dar nufotografavau pacia mieliausia (man) parodos karve. jos nuotrauka cia ir idedu.

tai stai toks irasas, unikaliai vienintelis ateinantiems keturiems metams.