June 16, 2004

nauja ugnine lapute nulis kablelis devyni

Posted by v at 11:12 PM
leo patenkintas raitosi darze ant siltos zemes.

o as siandien darbe murkdziausi saltuose purvuose. tiesiogine prasme greziant bentonitui nebuvo kur nuteket...

o vakare paaiskejo, kad isleista nauja laputes versija, dar neatsipumpinau, bet ilgai netruks.

June 10, 2004

rinkimai

Posted by v at 8:38 PM | Comments (2)
nuo tada, kai istraukiau is Leo nugaros erke, ji manes nebemyli. ryte letai letai slenka namo, ir kol atslenka, durys jau buna uzdarytos. tegul sau, duosiu paest keleta dienu, tai vel pasidarys geriausias draugas, erke tai istraukiau ne is priesiskumo jam, a?

siandien ryte per debesis tekanti saule buvo tikrai baisiai grazi.

jau pabalsavau uz prezidenta, t.y. uz ta kandidata, kuri pasirinkau. pabalsavau poniskai. atejau, mielai pasveikino, aprode viska, paklause, kaip sekasi, dave pasiskaityt programu ant fotelio, kambarys baaaisiai aukstom lubom ir su laaabai graziu zidiniu, grazu, patogu. ugnies tiesa sakant nekureno, vasara. atnese balsavimo lapeli, kuo rasyt. o jau balsadeze buvo ojojoi chic, kokios dar nemaciau. malonu taip pabaigti sunkia proletarisko darbo diena. tokie mano personaliniai rinkimai.

June 8, 2004

saule kepina man galva

Posted by v at 7:54 PM
atsilo baisiai baisiai, tai katinas dienas leidzia lauke ir apgaudineja pusryciams - anadien anksti ryte ileidau ji namo, daviau paest, o kai jau variau darban, pasiprase vel i lauka. po poros valandu, kai pabudo mano meila, jis vel pasiprase est, ir vel gavo. zulikas.

atsilo baisiai baisiai, tai dirbt lauke vis sunkiau ir sunkiau. oda kasdien labiau meksikonesne. siandien tai visai galas buvo, isgeriau keturis litrus vandens, viska ir isgarinau. dirbam ant saules, nei seselio jokio, galas.

savaitgalis buvo ramus ir geras, laika stumiau sakydamas, kaip as ja myliu, kaip ji gerai pucia savo dudele, ir tampydamas savosios lyros stygas.

dar ka padariau savaitgali, tai sugalvojau, kad pasidarysiu gera(gera) bosine gitara. gera, tai reiskia, kad bus ji matyt nepigi. isijungiau kompa, susiieskojau kur galiu gaut visas reikalingas aukstos kokybes detales, biesus visokius stygas laidus, dabar ieskau kietos lengvos medienos. situ reikalu bus sunkiau, bet tikiuosi viska per kelias savaites surinkt i kruva ir pradet meistraut. jau susigalvojau forma ir gamybos principa. kiek gero brudo internete yra apie gitaru gamyba, pradedant cia : build your guitar. na cia tas vokietis nori savo knyga prastumt, bet patarimu duoda ir dar linku sekcija baisiai naudinga. kiek is sitos idejos gausis, paziuresim po keleto menesiu. gal but reiks labai gedingai sita posta istrint :), gal ir ne.