October 23, 2003

o kai

Posted by v at 6:45 PM
grizau, katinas siltai miegojo ant lovos. sugalvojau, kad stai jis, tikrasis vartotojiskos visuomenes vartotojas. gi, velnias ji griebtu, galetu iseit i lauka ir pats d.i.y. pasigauti kokia pele ar paukstuka koki. o tai ne, ateina vakar, krapsto man nagais uzpakali (sedejau ant kedes, dirbau) ir miaukia, kad pusryciu jam mat neuzteko, duok dar truputi pietums. i lauka nejo, tai daviau, kitaip kilima suestu. vartotojas.

kelione i rajono centra buvo vainikuota graziais pasisveikinimais, valdininku sypsenom ir per penkias minutes pasirasytais ir uzanspauduotais rastais. kaip besistengtum, nieko neprikisi. uz tai ir mokescius mokam. po parka jau nebuvo laiko pasivaiksciot, moviau is kart namo, reikia krautis daiktus, ryt (neisivaizduoju kaip :) ) keliames 0400. paliekam Léo ir maunam savaitei pas jo giminaiti Vasia. Vasia tik piktesnis, kanda. jei iseis kada ka parasyt, tai dabar bus apie ji. jauciu, po savaites rankos bus suraizytos kaip kardu. ne veltui Vasia vasilijaus ivanoviciaus ciapajevo vardu pavadintas. pries tai per neapsiziurejima jam buvo duotas grazus, neprisimenu jau koks, moteriskas vardas. kazkas tai tokio ivanovna. apsiziurejus teko keist.

siryt li-

Posted by v at 10:40 AM
jo, tai Léo buvo baisiai nelaimingas ir gailiai kniauke, kai ileidom pro langa. nusipurte pareikalavo est. paede, dabar miega.

vaziuoju i rajono centra, kaip gausis, paziuresim. kamuoja negera nuojauta del mano popieriaus.. ai, ka cia.

October 22, 2003

mano

Posted by v at 6:54 PM
katinas žodžio alus nežino. manau, pauostęs spjautų ir nusisuktų.

na ir dienelė, dar tokiu nesėkmingų nedaug turėjau. prisireikė į ministeriją. na, reikalas toks, nesvarbu. prasideda viskas normaliai, atmaunu i stoti, traukinys po minutes. super. sėdu i ta suknistą traukini, atriedam iki miesto ir ten sako linijoj avarija varysim tuoj su pavėlavimu. įveikiam dvi stoteles per pusvalandį. na, pusvalandis ten, ar sen, nieko tokio. nueinu į ministeriją, apsauginiui priduodu ginklą, užlipu pas kokią tai ten bobikę, o ji man sako, jums ne į ministeriją reikia, jums į supistą rajono centrą ten jums įstaiga yra tokia ir tokia. bl^^ atsiprašau, kad keikiuos o ko čia info parašyta kad man reik įmiestą grūstis? taip yr reikia. galvojau dėsiu galva į sieną, neskaitėt 12 Asterikso darbų komikso? gerai, iki traukinio yr laiko, pasibaladoju po parduotuves pasidairyt, ten i pakraštį. po to reik vaziuot, nuvarau prie suknistos stoteles, o ten sako ner transporto, po pusvalandžio, blyn o traukinys nuėjo. varau aplinkui kitais maršrutais, atvarau į stotį antras traukinys nuėjo, skambina žmona, tu jau traukiny? ne. jai baigias baterija, as neturiu daugiau nieko ant kortos, kaip susiskambint? maniau trenkt ta aparata ant zemes. uzkniso lt raides, nepasakosiu cia daugiau nieko, uzkniso cia spausdint nesamo

October 20, 2003

uodega

Posted by v at 8:00 PM
Leo siandien taip ir nemaciau.

kaip iseina kartais, galvojau, puiku, kiek siandien daug nuveiksiu. apsirikau, atsitempiau ne ta popieriu ir diena nuejo suniui ant uodegos. isejo tik pasportuot ir suvalgyt bulkute. cia kad nuo sporto nesulieset.

paskaitai pora istorijos knygu, paziuri dvi valandas dokumentikos ir supranti, kad tavo gyvenimas puikus.

October 18, 2003

katinai

Posted by v at 1:01 PM | Comments (70)
tikrai yra gerai. kokius cirkus Léo siandien isdarinejo uz virtuves lango, kad ji ileisciau vidun ir duociau est :)

vis tik nusprendziau jo nefotografuot, tegul lieka cia anonimisku elektroniniu katinu, kuris gal is tiesu ir neegzistuoja. kaip tu gali zinot, kad jis tikras, gal as is tikruju meluoju, gal ne siaip mano sukis virsuj toks, ir gal as is tikruju ne kaime gyvenu, o kokiam didmiestyje, kokiam pvz. Brazilijoj kur nors, kad ir Sao Paulo? ir ziuriu kiekviena vakara i nuostabu pietu kryziu danguje, kurio per Sao Paulo sviesas siaip ir nesimato? vakar pries uzmigdamas kazkaip pagalvojau, kad zmogus viena sako, kita daro ir trecia galvoja. ir dar sako, kad ka sako, ta ir daro, ir ta galvoja. ir sako, kad tu juo turetum tiketi. o jei esu naivus, tai ir tikiu. jei nesu, netikiu, bet sakau, kad tikiu, nes taip linksmiau, o jam lengviau. o kai nenoriu, kad jam butu lengviau, tai sakau, kad netikiu. o jei tu meluoji? o ka as cia rasau, tai yra melas, nes is tiesu, tai kiekvienas, ka sako, ta ir daro ir galvoja. ir kas man trukdo galvoti kitka, nei sakau?

uzteks.

dabar papasakok apie savo katina!

October 17, 2003

velniai,

Posted by v at 2:46 PM | Comments (1)
nespejau katino nufotografuoti, taip juokingai buvo issivertes. kita karta.

stai yra zmoniu kurie beanalizuodami, begalvodami ir bemokydami, kaip geriau gyventi, patys pamirsta gyvent. cia ir sustoju. nemokysiu.

stai as kaimietis po savaites vaziuosiu i Vilniu paziuret.

gal po to i Gvadelupe?

velniai ir kaip gaila, kad nespejau jo nufotografuot niekso. kita karta.

October 16, 2003

štai

Posted by v at 4:25 PM
Leo miega lauke. Į vidų nesiprašo, tik valgyt.

Ka tik perskaičiau ciniko klausimą, kur parašė prieš dešimt dienu, ar suplanavau, kaip numirsiu su nauda. Hehe, o blyn tikrai, suplanavau:) Turiu supistą organų donoro kortelę. Štai kai mirsiu, tai ir numirsiu su nauda.

Kai visą dieną kankini knygas aparatus, skauda galvą nuo raidžių ir ekranų. Reik važiuot į baseną paplaukiot.

Ir dar. Super. Vakar atėjo paštu bilietai.

October 6, 2003

-us -us

Posted by v at 4:40 PM
DSC00762.jpgLéo ėdė dvigubai. dabar irgi dvigubai miega.

štai ji, tokia šiandien dangaus spalva, kai lyja ir kai vėjas vėto prakeiktus spyglius, kuriuos paskui man šluot ir keikt velniais grėbliais. ir pagalvotum sau, koks oras - tai ir nuotaika tokia, o pasirodo - ne! (hmmzhmzm, kaip gražiai susirimavo, ne?)

o nerimuojant, nuotaika gera ir saulė mintyse - kaip visada. ir taip turėtų būti visada. veik visada taip ir yra. tik kaip kada - nėra. dabar - yra. (velniai patrauktų, nerimuojant neišeina)

dabar jau tikrai neberimuojant, tai mano apmatai jau rutuliuojasi gerai, bent jau tikrai geriau nei vakar. nes vakar buvo mums šalta diena, šalta ne galvoje - šalta lauke. įlipimu į šūdą prasidėjusi diena negali baigtis normaliai. gerai kad šūde murkdės batas kairėje, tai ženklas - bus kažko gerai. o baigės alkanai. taip mums reikėjo šalt suklydus. užtat saulėlydis mums buvo nuostabus. ramus šviesus tylus vaiskus puikus. -us -us. -us -us. -us -us, -us -us, gerai bus greitai pamatyt draugus. kai vieną dieną pasakai, keliauti negali, rytoj žiūrėk kelionė, štai ir ji.

kadangi nerimuot nebeišeina, baigsiu.

October 2, 2003

debesys

Posted by v at 4:44 PM | Comments (3)
debesys katinas pasidare labai mielas ir prašosi glostomas. pabodus miegot, ištraukė laukan.

gerai yra pakeisti interneto tiekeją ir pamatyti, kad naujasis veikia greičiau ir paprasčiau, ir dar suranta, kad reikia paleist modemą per tinklą, tad pagaliau galiu skaityt ir rašyt iš savo dėžės, lietuviškai, nes kitur arba tingėjau įgrūst, arba veikia tik pusiau ir nežinau kodėl.

mano atlasas mane jau užp., dar tiek daug fotografuot, na bet pradėjus reikia ir pabaigt. o tuo tarpu dar reik ir pabandyt sukurt raportą apie hidrotermiką kuri po savaites galima bandyt prakalt už gerus pinigus. nors nežinia, kaip bus taip bus, gal ir nepavyks.

kadangi esu kaimietis (he he), tai galiu naudotis tyro oro mėgavimosi sode galimybėmis. issidrėbus patogiai aukštielnikai ir tuo pat metu apmetinėjant hidroterminio raporto metmenis. žiūrinėjau savo mėgstamus debesėkus ir pagalvojau, ką blyn aš už micių prastesnis, animuojam.

paskaiciau ve apie keliones, pagalvojau, kad jau veik menesį toliau niekur nejudėjau. ir padaviau prašymą priimti į darbą naujojoje kaledonijoje. vat.