February 3, 2004

piktas

Posted by v at February 3, 2004 5:17 PM
katinas sveikasbrangusis Léo miega. reiškia, pasveiko.

vakar popiet buvau truputį piktas, kandžiojausi. bandžiau įžeisti kokį tai pilietį. atrodo, truputį įkandau. tegul sau, užsitarnavo. šiandien aš nebepiktas ir tik gailiuosi, kad ta jo radija mano kaime netraukia. nors gal man užtenka ir tų vilniaus bokštų, ką ten tas rokas.

išmečiau šiandien velniop antivirusinę programą, vistiek penkis metus nieko nepagavo, negaunu jokiu virusų, šūdo netraukiu iš interneto, o jei gaunu kokį apkrėstą ymeilą, tai išmetu anksčiau, nei kas suveikia. įtariu, kad tuos virusus kuria pačios antivirusinės kompanijos, ir rėkia po to kiek galima garsiau, kad užsitikrintų sau rinką ir įplaukas. nusprendžiau visą šitą šlamštą ignoruoti.

dar buvau mieste, ten truputį pastovėjau eilėje ir iš besišypsančios moterėlės gavau naują popierių. to man šiandien užteko, nuėjau dar į biblioteką, pasiėmiau knygą. tuoj su katinu grimsim į renesanso meno gyvenimą.

prieš begrimzdamas tik spejau trumpam pagalvoti "įdomu, ar man mic galų gale duos kada nors tą daiktą, ar ne?", atsakiau "gal kada nors" ir nugrimzdau.