February 2, 2004

skraidantis kilimas

Posted by v at February 2, 2004 11:34 AM
pasveikęs katinas taigi taigi, kadangi buvo taip baisiai susirgęs, Léo buvo įkištas į narvą ir tris dienas patupdytas į ligoninę gygytis. jam neveikė inkstai ir turejo temperatūros. trys dienos lašelinės ir vaistų jį pavertė sveiku energingu katinu. ant kaklo, papilvėj ir ant kairės kojos jam veterinorius išskuto kailį, kad būtų patogiau adatas baksnot. juokaujam, kad buvo ne gydytis, o kirptis. ho ho ho. kainos nerašysiu, nes per daug baisi. musu brangus katinas tapo tikrai brangiu katinu.

namai apkrėsti vaiduokliais. reiks dezinfekuoti. aną dieną, jau jam pasveikus, aptikome Léo bandant paskraidanti kilimą. toli nenuskrido, bet įvykis vertas dėmesio. video (MPG, 1.29Mb), žiūrėti po katino kojom.

turiu tokią knygą kaimiečiams, kur parašyta, kai nuvažiuoji į miesta, kokiom gatvėm reikia vaikščioti, kad geriau pažiūrėt visokias grožybes ir istorines įdomybes, išvengiant suvenyrų krautuvių ir spūsties. tai paėmiau šeštadienį ir nuvažiavau aš į tą miestą, ir perėjau maršrutu numeris dešimts, kur reikėjo sukiotis gatvėm į kairę ir į dešinę, žiūrėti visokių rūšių namus, po to užlipt ant kalno pažiūrėt bendrą vaizdą ir po to nusileist nuo to paties kalno. patiko. vis kažkaip kitaip. prisiskaičiau visokių istoriju. fain, kaip anais laikais sakydavom.

vakar pusę dienos praleidau virtuvėj, gamindamas aukštos klasės tautinius patiekalus. toji pusė dienos buvo vainikuota sėkme. po to gerai privalgę ėjom pasivaikščioti po brūzgynus. čia diena buvo gan gėdingai nuvainikuota ir gavom daug juoko, nes kai buvau toks sunkus nuo maisto, ėmiau, paslydau ant slidaus šlaito ir išsimaudžiau tyro vandens upelyje.

IMG_0278.jpgsusisukęs iržiemai apvytęs mėsėdis, kuris vasarą atrodė taip ir taip, dabar išdaigino tokį stiebą ne stiebą, su tokia keista špyga viršuj. žiūrėsim, kas iš jo gausis.

Comments

keista, bet neatidaro video "(MPG, 1.29Mb), žiūrėti po katino kojom" sito :o/

Posted by: Johana at February 2, 2004 11:55 AM

normaliai tai turėtų tau rodyt http://de.geocities.com/mxrv/vaizdai/ direktoriją. ten spausk ant failo MOV01062.MPG

"yahoo" man neleidžia rašyt nuorodos tiesiai į failą.

Posted by: v at February 2, 2004 12:16 PM

aciu :o)

Posted by: Johana at February 2, 2004 12:51 PM