October 16, 2004

fraktalai

Posted by v at 12:36 PM | Comments (3)
kopūstas..
Léo... o, ką jis veikia, tas mūsų Léo? tikriausiai miega - šeštadienis, niekas jo paprastai į lauką nemeta. pasiilgstu to katino.

kokią įdomią fraktalinę daržovę radau parduotuvėje, gyvenime tokios nemačiau. nusipirkau vien dėl buržujiškos išvaizdos. velniai žin kodėl buvo banaliai pavadinta "žiediniu kopūstu".

..ir jo fraktalai

October 7, 2004

šlepetės

Posted by v at 1:11 PM | Comments (2)
rašau dabar lupdamas bulves sriubai. neįtikėtina, kaip galima per valandą pralinksmėti. per tą laiką spėjau paskambint i vieną vietą, pažiūrėt paštą (normalų - ne elektroninį), su pasitenkinimu rasti du laiškus, su nepasitenkinimu daug reklamų, sutvarkyt ir išsiurbti mašiną, pralinksmėti ir dar suplėšyti šlepetę. įtariu, kad egzistuoja pasaulinis šlepečių gamintojų sąmokslas. jie visi susimetę jas daro baisiai nepatvarias. ilgiausiai išlaikiusi pora man tarnavo tris mėnesius. šioji, kur dabar suplyšo - dvi su puse savaites.

kaip jau rašiau, tapau dar didesniu dėde, nei anksčiau. prie dviejų dukterėčių prisijungė sūnėnas. užaugs, bus Liutauras L. hmm.. kol kas visi iki šiol sutikti liutaurai buvo kokie tai kvanktelėję. reik tikėtis, kad maniškis pasirodys geriau.

o dėl šlepečių sąmokslo, tai kuo daugiau galvoju, tuo labiau esu tikras. galvotum, jos kainuoja nedaug, bet tokiais plyšimo tempais įsivaizduoju, kad niekam ir nesusigrizbus, stori šlepečių magnatai jau seniai susikrovė milojonus.

trigubas dėdė

Posted by v at 11:34 AM
iš dvigubo virtau trigubu dėde. užvakar.

savaitgalį nuvažiavom pas vokiečius, pažiūrėjom tą naują jų "skandalingą" filmą apie paskutines hitlerio dienas (der Untergang). žiaurus filmas, savižudybės ir žudynės, beviltiška požemių sloguma. nors iš čiabuvo šnekėta, kad tipo čia režisierius pavaizdavo kokį tai hitlerio "žmogiškumą", ar ką panašiai, nieko tokio nepastebėjau. galutinis įspūdis: nieko, neblogas filmas. antrą kartą nežiūrėsiu.

kažkokia šiom dienom galva tuščia, jokia mintis neužslenka į smegenų tyrus. juose tik galvasopis, vėl tas darbo ieškojimas. reikia tik tikėtis, kad tai neužtruks tiek, kiek aną kartą. aną kartą nepatiko, po kiek laiko pradedi nušyzėti. svarbiausia dabar neprarast tempo, štai, imsim dabar ir paskambinsim tai asosiacijai, ką jie man gali padėt.