May 26, 2004

link

Posted by v at 8:25 PM | Comments (2)
katinas miegojo vakar ant koju. ir murke.

susukau siandien gerus tris simtus kilometru. uzknisa kartais toks darbas, bet is kitos puses niekas ant galvos nesedi ir galiu visa diena masinoj sukti United Future Organization muzikas.

kadangi "pridaviau" sita nesamoninga pasaulis.mega.lt velnio atlasa, tai reikia kazkur apie ji ir parasyt. tai vat ir rasau cia. is pradziu tai buvo daugiau zaidimasis ismokt php, po to pavaziavo truputi stogas ir viskas pavirto idiotisku knygu perfotografavimu. na sito bieso php truputi ismokau irgi.

nuo senu laiku svarbus produktas Lietuvoje yra pienas - istrauka is colloquial Lithuanian lietuviu kalbos vadovelio uzsienieciams. :)

May 20, 2004

blynai

Posted by v at 9:16 PM
katinas patenkintas raitosi ant zemes. silta.

ka tik grizom nuo juros. oda truputi raudona ir skauda.

vakar vakare desertui valgem labai paprastu banaliu blynu.

pagalvotum, buta cia ko, blynu. tik stai kokia istorija: mano meila po darbo nuveze savo senele pas gydytoja. grizus kaip tik uzejo pastininkas ir atnese senelei siuntini. o! sako, tai mano blynai. siuntinys atejo nuo jos drauges, kitos tokios seneliukes, gyvenancios tokiam tai kaime salies vakaruose. tai staigiai senele tuos blynus isvyniojo, dar ir pastininkas viena gavo, ir dar ir mano meila vakarienei tu blynu desimti namo parnese.

o dar mes sakom, kad esam pankai..

May 13, 2004

grandine 2

Posted by v at 7:29 PM | Comments (1)
Leo si ryta prizadino penkta valanda ryto ir atsigule tarp keturiu koju miegot. siuo metu miega, padejes uodega ant mano megztinio. taip mielai miega, nenoriu jo judint, tai stimpu.

pavasaris, dviraciu tema visiems aktuali.

grizes apsiziurejau, kad neturiu namo raktu, tai nusprendziau belaukdamas pakeist ta grandine. pasiraitojau rankoves, istraukiau dvirati, nuemiau sena, ismatavau nauja, sutrumpinau dar ja trimis grandimis, uzdejau, sutepiau, isbandziau, sureguliavau visus begius, vel isbandziau, sureguliavau stabzius, priverziau beatsipalaiduojanti skambaliuka, nuvaliau ratlankius ir rema, o tada bevalant ta rema ir beskaitant ant jo uzrasa didelemis dideliausiomis raidemis, man galvoje galutinai susiformavo mintis, kad esu kvailas, kaip bato aulas, o gal ir dar kvailesnis: (~#jopapa*&^%$#) grandine pakeiciau ne tam dviraciui.

ka gi, nuemiau sita nauja grandine, uzdejau sena, sutepiau, isbandziau, sureguliavau, vel isbandziau, pagalvojau, gerai, kad visa kita jau padaryta ir istraukiau si karta jau reikiama tikraji grazuji mano meilos dvirati. jam irgi nuemiau sena grandine, ismatavau nauja, si kart nei ilgint, nei trumpint nereikejo, tai issyk ja uzdejau, dar sutepiau del visa ko, sureguliavau begius, isbandziau, vel sureguliavau, vel isbandziau paziurejau stabzius, kurie jau buvo gerai sureguliuoti, sutepiau vairo ir ratu guolius, kaip ir anam irgi nuvaliau ratlankius purvasargius ir rema, suverziau dar kelis varztelius, dar po to ir nuvaliau net ir stipinus ir atsvaitus. nuo viso to nudurnejau, kad dar sugalvojau nuplaut padangas, bet laimei grizo mano meile, dave bucki ir ileido i namus.

labas vakaras, mano meila, vaziuosim savaitgali dviraciais. vaziuosim.

May 12, 2004

grandine

Posted by v at 9:00 PM
katina paskutini karta maciau vakar vakare, kai paedes atsigule miegot man ant koju. o siandien dar negrizo is pasivaiksciojimu, tai nezinau, ka nuveike per diena.

ka as sugebejau nuveikti, tai po darbo uzvaziuot i dviraciu parduotuve ir nupirkt nauja grandine mano meiles dviraciui, nes dabartine truputi per plati ir dviratis skleidzia per daug triuksmo ir traskesiu, tuomi baisiai nervindamas.

ir dar sugebejau taip fainai grizti namo, per miskus grazius visokius ir vaizdingas vietoves, kol galu gale buvau labai laiminagas kely sutikti savo meila su jos 205, ir paskutinius penkis kilometrus iki musu kaimo vaziavome viens paskui kita.

jei oras nesubjurs, vaziuosim savaitgali vel dviraciais i laukus. kaip jie labai baisia grazus, musu kaimo laukai.

truputi dar skauda sikna, bet jau sedeti galiu. kai kraustem palepe ana savaigali, paslydau ir nugarmejau laiptais zemyn. turiu dabar ant uodegos 7cm skersmens melyne (matavau).

mano meila baisiai dziaugiasi ir pucia i savo sidabruota vamzdi. labai jau grazus to sidabruoto vamzdzio garsas. ne tai kaip mano plieniniu grezimo vamzdziu, kur daugiau baisus staugimas, kad reikia ausines detis nuo garso... mano meilos garsas svelnus ir malonus.

viskas sako, baik rasyt, uzteks, einam valg

May 5, 2004

muzikos instrumentai

Posted by v at 8:31 PM | Comments (1)
siandien katina ileidau du kartus, viena karta isvaziuodamas i darba, antra karta - sugrizes. antra karta dar daviau paest, tai jis atsidekodamas net ir paedes po kojas glaustesi.

ana visa savaite buvau komandiruotej rytuose, ant gelezinkelio. pasake bus su sparnuote darbo dviem trim dienom, jo, i toki mesla iklimpom, varemes dvylika valandu per diena, kaip arkliai, ikyrejo visa tai iki gyvo kaulo, kone susiriejom ir taip uztrukom visa savaite. buvau nusikales kaip reta ir numeciau penkis kilogramus. taigi, istojimo i europa momentu labai neatsakingai miegojau ir kita diena nuvaziavom i turgu, kur galu gale nieko nenusipirkome. paklausem tik su mano meila parke grojancio akordeonu ansamblio, spjovem ir nuejom i kina. paziurejom korejietiska filma (labai gera), vadinosi jis mazdaug "pavasaris vasara ruduo ziema ir pavasaris". sekmadieni sedom ant dviraciu ir davemes musu kaimo keliukais. toks anas savaitgalis gavosi neeuropietiskas. uztat pailsejau.

po to virsininkai atsilygindami pasiunte mus dviem dienom presiometro i aerouosta, tai pagulinejom ant zolytes paziurejom lektuvu visokiausiu rusiu ten civiliniu, kariniu ir siaip visokiu. siandien mums dave visiskai nauja furgona, tik viska islakuot viduj reikejo, tai jauciu skaudes galva dvi savaites, kol issivedins. tai tiek apie darba. o vokieciai kol kas nieko neatsako i mano laiskus ziuresim, kaip bus.

vakar darba baigiau anksteliau, tai pasinaudojes proga nuvaziavau i miesta i parduotuve. ten uztrukau trumpa pusvalandeli.

parnesiau mano meilai nauja fleita. jos senoji per visus tuos kraustymusis jau septyni metai, kaip pradingusi. tai galit isivaizduoti, kaip ji kone iki lubu pasoko ir baisiai baisiai apsidziauge. as gi buvau ypatingai nustebintas, kai ji iskart issitrauke septynis metus dulkejusias natas, joms stova ir metronoma ir kad uzgrojo, man tik ausyse suspenge, kai pradejo vaziuoti gamos ir pjeses visokios. gavau labai daug buckiu ir iki dabar ji nenustoja sypsotis. man daugiau nieko ir nereikia, man patinka, kai ji sypsosi. stai taip mes dabar galesim abudu kartu grot. ji su savo instrumentu, as su savo.

esu ko tai baisiai patenkintas. ir dar alkanas.