March 30, 2004

mieles

Posted by v at 10:22 PM | Comments (1)
kelsiuos ryt penkta trisdesimt, anksciau uz katina. Katinas, beja, gyvuoja gerai. atauga gydytojo isskustas kailis. apleido foteli ir dabar uzsieme miegot biuro kede.

kkaip sakiau, kelsiuos ryt puse sesiu, kaip ir siandien. stai patapau geologu zonduotoju. darbas pagal specialybe, ir nors ir ne pagal issilavinima ir algos ne per ypac, bet kol kas bus gerai. nuotaika ant mieliu. mieles tai grybas toks, mazas baisiai.

tai tiek kol kas, jei koki lobi isgresiu, tai parasysiu dar ka nors. labanakt, einu miegot.

March 12, 2004

lėktuvai

Posted by v at 8:04 PM
sniegasantgeliu.jpgseniai nerašiau. daug visko įvyko, tačiau neužbėkim viskam už akių (štai kokios keistos senovinės logikos išsireiškimas). taigi, kaip visada pradėsime nuo Léo. Léo laikosi gerai. gal netgi labai gerai. visų pirma, metė miegoti ant kanapės, dabar uzurpavo fotelį, kuris iki šiolei buvo uždraustoje zonoje. bet kadangi atakos kartojosi kas dien, ir netgi apkrovus fotelį įvairiausiais daiktais jis būdavo miego šturmu užimamas, teko apleisti pozicijas, padėti pagalvėlę, kad mažiau gaurų prisiveltų į apmušalus, ir pasiduoti. fotelis galutinai prarastas. bet užtat atgautos kanapės pozicijos. jei kam kas netaip susivaideno, šiuo atveju kanapė, tai ne virvėm sukt ar rūkyt apsvaigimo tikslais skirtas augalas, bet gan paprastas baldas, panašus į sofą, tik nesilanksto, ir galai jo mediniai. tokių galima prisižiūrėt taikomosios dailės galerijoje, jei tik ta krikščionybės meno paroda visko neišstūmė į sandėlius. tai štai, kanapę atgavom.

dar katinas buvo kelioms dienoms įstumtas į narkotikų liūną. bent jau taip įtariu. čia kažkur įsiūlė kažkas tokio firminio kačių ėdalo, kur sako, gyvūnui bešlamščiant dar ir dantys išsivalo ir vitaminai ten kalcis ir dar galas koks jam sveikatą stiprina. matyt bus tas pats brūdas, tik kad ten buvo kokių tai katininių firminių narkotikų prigrūsta, nes Léo jį tik rijo rijo ir dar prašė, po no senovinio maisto nenorėjo. pirma dozė visada nemokama. štai taip ir neperku. reklama suveikė atvirkščiai. dabar jau katinas atsigavo, ėda viską, ką duodu.

mano meilė grįžo iš berlyno, dar aną savaitgalį, tai aerouoste ten ko stiklo neišmušiau besidžiaugdamas. žiūrėjo žmogėnai į mane, kaip į debilą kokį, bet tai juokas, mano meila geresnė ir gražesnė už tavo, tai man pašvilpt. tiesą sakant, mano meila yra pati gražiausia ir mieliausia pasaulyje, ir nieks man kitaip neįrodys, aišku, niekas ir nebando, o jei ir bandytų, tai tik nusijuokčiau. atvežė man mano meilė tarp kitų dovanų tokį antinacistinį komiksą, naujausia mada berlyne, "maus" vadinasi, švedų autoriaus vardo čia nepamenu, dar neskaičiau, vis vakarais užmiegu prieš atsiguldamas, bet kiek jau varčiau, atrodo bus įdomu skaityt. dar atvežė šokolado, kurį jau visą suvalgėm.

mano meila yra pati nuostabiausia pasaulyje.

užvakar švietė saulė, vakar prisnigo man ant gėlių, o šiandien pila kaip iš kibiro (irgi geras išsireiškimas, spalvingas toks, kaip iš kibiro, ne iš katilo kokio ar laistytuvo, būtent, iš kibiro). mūsų kaime orai nesuprantami.

gavau algą, baigiau dirbti proletaru elektriku. elektra yra nuostabus dalykas. pakabinau 101 liuminescensinį šviestuvą, visus septynių metrų aukštyje. ir dar sukarpiau ir sunešiojau dvi tonas kabelių. kaip nebūtų keista, nuo to nesuliesėjau. galų gale, gerai pasilinksminom. elektra yra nuostabus dalykas, vedžioji valandų valandas, sujungi visus laidus, jungiklius, valdiklius ir skirstiklius, o po to beveik viskas veikia, išskyrus kokią vieną grandį ir po to nieks neaišku, kodėl. kitą dieną įjungi - veikia. tada baisiau, nes kai veikia, nežinai, kodėl vakar neveikė.

o šiandien nukrito man toks pasiūlymas iš dangaus, tai gali būt, kad kitą savaitę tai man pakels nuotaiką iš paskutiniųjų metų žemumų. bet prieš tai mes pasakom tfu tfu tfu, pabelsk į medį.

ir dar kita savaitę beveik jau sutariau, darbui pigiai nusipirksiu seną kledarą. senas, bet už tiek tokio kitur nerasiu. diedo tokio gerai prižiūrėtas. aišku, iš idėjos ir dėl aplinkosaugos turėčiau pirkti šitą, bet, kadangi kišenė neleidžia, teks tenkintis šituo :))

štai taip vat, tikiuos niekas iš draugų ispanijoj nenukentėjo. bjauru, kai taip traukiniai sprogsta..

baigiu, mano meile atnešė arbatos. iki.

mano meilė yra pati nuostabiausia ir pati gražiausia pasaulyje.