April 30, 2007

žalia

Posted by v at 9:28 PM | Comments (1)

gamtoje dabar aplinkui taip viskas žalia, gražu ir miela.

+ paukščių giesmės
+ patvory besišildantis žaltys, nespėjus išsitraukti fotoaparato pasislepiantis plyšy tarp akmenų
+ paukščių jaunikliai vidury miesto, nulūžusio geležinės tvoros stulpo burbulo kiaurymėj.
+ murkiantys į kojas besitrinantys katinai
+ arklys-karvė besiilsintis karvių bandoje
+ nuo šakų ant siūlų kabaliuojantys vikšrai
+ žali žali žali žali miežių laukai
+ virš galvų birbiantys lėktuvai ir visiškai nebirbiantys sklandytuvai
+ pasivažinėjimai vežimais su krikštasūniu rankose.
+ ant žarijų keptos sardinės su baltu vynu.

arklys-karvė

vikšras

miežiai

April 29, 2007

pagyrimas ūbuntums

Posted by v at 12:07 PM | Comments (9)
šiuomi noriu pagirti ūbuntų 7.04 veiksminę visumą. tai pirmoji veiksminė visuma, kuri be jokių juokų nei niurzgėjimų įsitaisė mano skaičiavimo mašinoje ir dabar man net keista, kad VISKAS veikia iškart. kažkas gi TURI neveikti? kaip gi taip, nei šis, nei tas. nebereikia savaičių ieškojimų kad priverst veikti tą ar kitą skaičiavimo mašinos dalį. ir dar noriu ją pagirt už draugiškumą ir mano ypatingų norų suprantamumą, patogų daugiakalbiškumą ir taip pat už neįtikėtiną savybę buti suprastai mano meilos, paprastos skaičiavimo mašinos naudotojos. tai jau tikrai tikras pasiekimas. būti suprastai paprastų žmonių. tuomi pagyrimą baigiu.

April 24, 2007

besišypsantis akmuo

Posted by v at 8:33 PM | Comments (5)

iš ilgų savaitgalio pasivaikščiojimų po miškus

besišypsantis akmuo

April 18, 2007

iš vilniaus į san franciską

Posted by v at 8:14 PM

Ačiū tokiam ponui pisani.

einam į google maps, get directions sekciją, įrašom from: vilnius to: san francisco ir žiūrim ką duoda. geriausias etapas nr. 71: swim across the atlantic ocean - 5572km.

swim the ocean

April 16, 2007

lankos

Posted by v at 4:48 PM

ūkanos

kažkas kažkur kažkaip lankose pievose laukuose. kai vakar juos išlydėjau, kurį laiką galvoje buvo tuščia. atvirkščiai, išverstai ir persuktai tuščia. taip, kaip atsisveikinant ilgam. ilgam ir atsisveikinom.

gerai, kad man dar liko savaitė atostogų. kūnas ilsisi, galva irgi (lankose). nuėjau į patį pirmą savaitės kino seansą. pirmadienį, vienuoliktą ryto. iki šiol pirmadienį vienuoliktą dar niekada nebuvau kine.

šaldytuvas pilnas, gal net truputį išsipūtęs. mano išvažiavę draugai nedaug valgo, tai per daug pridariau visko. dabar per pietus nebeverdu, tik peršviečiu valgius mikrobangomis.

už lango žolėje kuosa lesa mūsų pabertus trupinius. džiūvėsių su aguonomis.

oras vis dar geras, reiks išlįst laukan pamojuot raketėm. vakar lankose prie upės radau geltoną teniso kamuoliuką. bus į pustuštę mano dėžutę. įtariu teniso kamuoliukų gamintojų gudrybę - kas ketvirtas ar penktas kamuoliukas tik nulėkęs į krūmus spalvą iš geltonos pakeičia į žalią ar rudą ir tu jo jau neberandi. o kai nustoji ieškoti, jis vėl atgal atvirsta geltonu, tam, kad ši velnio išmonė nebūtų atskleista. ir taip po vieną po vieną visi pasimeta, išsilaksto ir reikia pirkti naujus.

gana rašyti tolyn į lankas. galvos jose ir vienos pakanka.