November 30, 2005

queen mary III galas

Posted by v at 10:59 PM | Comments (3)
iki simboliškų 300000 km jai trūko tik 3600. iki šiol tvirtai ir energingai įveikdavusi neįtikėtino nuotolio atstumus, šį kartą suklupo banalioje įkalnėje. taip netikėtai toji banali įkalnė tampo manosios renault 21 nevada (dėl nuostabaus jos dydžio ir solidžios triumų talpos krikštytos šauniu "queen mary III" vardu) kritimo vieta. sužeista, ji dar atšlubavo iki namų, kur jos laukė negailestingoji ekspertizės išvada.

o man tuo tarpu galvosūkis, kaip greitai rasti naują laivą, kitaip galas, nes visuomeninis kruiziniai laivai iki mano uosto neatplaukia, o jei ir kartais pasirodo, tai labai retai.

November 24, 2005

dangus 24.11

Posted by v at 8:21 PM | Comments (2)

November 23, 2005

dangus 23.11

Posted by v at 10:21 PM | Comments (1)

-miau, - sako katino kontūrai.
-miau, - sakau, - gražus dangus.
-miau, - jam dangus nusispjaut. jei tik mokėtų spjaudytis

23-11-05.jpg

November 22, 2005

dangus 22.11

Posted by v at 9:51 PM | Comments (1)

21-11-05.jpg

November 21, 2005

penkias valandas naktį per rūką

Posted by v at 7:14 PM

léo - tyliai murkdamas -
pasisveikina.
-kur buvai?
o akyse vis niekaip neišnyksta neįžiūrimas kelias<
---_----=----_-- ---_-----=----- - --------=---- -__-----
- _---- -=--- --_---..-- - --- = ------_-- --- ----
--- ~--- ----_ _---- ---.----_--- --- --=-----
-_ --- ----= ----_------- -_-------_- --- --.--
----=--- ---/--_--- ------=-- --------__---- ------
--_----- -/-----_---- .-_---=--- -----_------ --_----
-__ ----/---=-- -.-------_--- -----=_--- -_-------- ---
------/- --- -__----.-------__-- ------_----_-- --------
-/ ---- ... ------- --------- ----------- ------ -------

November 19, 2005

juuura ir 300000 km

Posted by v at 6:43 PM | Comments (1)
labas internete, jau senai tau nieko nerasiau.

nuo vasaros vidurio. o tuo tarpu tave kone visai palikau likimo valiai, tik laiks nuo laiko pasitikrindamas elektrinpasti i kuri vis tiek niekas nieko neraso, ir ismainiau kaimietiska gyvenima i cigono-proletaro-burzujiska. cigono, nes durk i zemelapi, manes ten jau neberasi, per savaite sukariu daugiau kilometru, nei cigonas per menesi (baliavojau ir nakvojau tikro keliaujancio taboro vidury). proletaro, nes jauciu (naminiu gyvuliu) dirbu kaip toks, botais purvuose kilnoju tris tonas gelezu per diena uz grasius ir priaugu vis didesni ir didesni kalna raumenu. jauciu, prismaugt koki liesa programuotoja jau butu vienas niekis. burzujiska, nes tenka ir nakvoti viduramziskose pilyse ir laivuoti brangius laivus po jura ir apskritai igebu leisti sau visokiu malonumu, operu, baletu ir meno parodu, kurie siaip butu ne pagal kisene. bet jei aplinkybes leidzia, kodel gi ne? savaitgalius leidziu paprasciau - su savo meila vaikstinedamas po dvidesimt kilometru gamtoje. anksciau tiek budavo daug.

mano sauniosios "queen mary III" likimo skaitiklis jau arteja prie 300000km ir ji pamazu pradeda vis labiau ir labiau byreti, o jos remontai pradeda igauti labai rimto svorio. greitu laiku reiks rasti nauja automobili, nors ir aimanuojant saskaitu skaiciams. jauciu, viskas baigsis naujuoju grandepunto.

dabar pasaulio pastebejimai. norejau, kad but su iliustracijom, bet niekad neturiu laiko papaisyti. taigi:
1. maciau danguj skrendanti lektuva - balta uodega paskui - tamsi uodega pries. baisiai idomus reginys. tik po kurio laiko, supratau, kodel.
2. maciau dalini saules uztemima, be prietaisu ir akiniu, bet nesusidegindamas akiu. labai maloniai pasitaike menki ukanoti debesys, kaip tik tokie reti, kur saule matos, kaip menulis. aciu debesims, smagiai praleidau laika.
3. maciau diiiidziuli viduramziu pilies rusi, kur lankytoju niekada niekas neileidzia. keturiu uolekciu storio sienos kvepejo pelesiais ir sviesa menkai krito pro sulinio anga aukstai virsuje. magiska.
4. pirma kart gyvenime aplankiau nezinoma miesta iplaukdamas privaciu laivu i pati senamiesti. jausmas toks... exclusivité.
5. trecia kart gyvenima maciau degancia masina. jausmas vis toks pats nekoks, ypac kai pradeda sproginet padangos ir benzino bakas.
6. maciau raudona besileidziacia saule ir toki pat raudona bepatekanti menuli. jei ne pasvaiste, is pirmo zvilgsnio nepasakytum, kuris diskas - kuris.
7. vos neuzlipau ant ezio.
8. prma kart maciau pries masina perbegancia kelia pele - paprastai tai buna kokis zuikis ar stirna, ar sernas.
9 iki n+1. galybe keisciausios formos ir spalvu debesu. niekada nemaniau, kad ju tokiu skirtingu buna.

n+2. maudziaus savo antrame vandenyne. dar atvaziuosim visi kaledoms i miesta. bus balius.

viskas. v.