April 6, 2005

i. ii. iii.

Posted by v at 3:45 PM | Comments (1)
baterija.jpg1. šiąnakt sapnavau sapną, nenorėjau pabusti. buvau televizijos serialų režisierius ir sukau kulinarinį nuotykių teleserialą, maždaug kažką tokio per vidurį tarp mata hari ir rostbifų pečiuje, su kaskadininkais šokinėjančiais iš malūnsparnių, gaudynėmis trabantais miesto gatvėse, priešiškos šalies aukštos klasės restoranų ir kebabų sabotažu, minavimu ir sprogdinimu, herojiškais ir nesėkmingais savų restoranų gelbėjimo - išminavimo bandymais, nukerpant ne tuos laidus, nes visi laidai būdavo tos pačios spalvos, o kaskart besikeičiančius pagrindinius serialo herojus sėkmė vis aplenkdavo ir man vis susitaupydavo nuo jų atlyginimo.

2. dar pasakysiu, kad geriausia radija pasaulyje yra "fip" nuo paryžo. nesakysiu, kodėl. čia niekaip netraukia, bet yra ir internete: http://ogg.tv-radio.fr:1441/encoderfip.ogg. versija winauzmėdijaplėjeriui, rodo dar ir dainų pavadinimus, bet bent jau man traukia kreivai ir lūžinėja ir iš principo man tas daiktas nepatinka tas pliėjiėris.

3. ir dar, vis dusinaus ir dusinaus tampiau pirštais vielas, ištemptus ant lentos ir veik nieko negirdėjau, kadangi mano lempinį mašalą su visais laidais ir efektais jau kadais nugvelbė netikėliai. spjoviau, nuėjau ir parsinešiau tokį panaudoto automobilinio akumuliatoriaus dydžio, gražumo ir grakštumo įtaisą. lenta su dratom netikėtai virto muzikos instrumentu.