July 10, 2009

Gražulis ir Ko.

Posted by v at July 10, 2009 1:23 PM

„Mūsų pagrindinis tikslas, kad šitie asmenys viešai nepropaguotų savo gyvenimo būdo, nes tik per propagavimą šie asmenys dauginasi. Šiandien aš noriu jums pasakyti, kad jaunimo tarpe formuojasi tokia nuostata: jeigu tu esi heteroseksualas, tai esi kaimietos o jeigu homoseksualas, tai esi europietis. Tai tampa mados dalyku“, - baimę kėlė P. Gražulis.

Idiotiška idioto idiotmintė. Kuo tampa mūsų šalis, tokius idiotus išaugindama? Iš kokio dar gero pavyzdžio pasimokyti? Gal išsiųst stažuotės į Šiaurės Korėją? Arba į Pakistano vakarinę dalį? Gal dar į Saudo Arabiją dėl tolimesnių politikos barų - moterų teisių? Kokią dar teisę turėsime pirštu rodyti tai pačiai Rusijai namie taip besielgdami?

Turiu žmoną, dukrą, sūnėnų dukterėčių, krikštasūnį, gėjų ir negėjų šeimoje bei puikių gėjų ir negėjų draugų, katalikų, ortodoksų, žydų ir niekuom netikinčių. Galvos sau nesukam niekas, auklėjame vaikus gražiai ir tolerantiškai, gyvename puikiai - puikiau neįmanoma. Dabar pradėsit mums lįst su savo baudom ar kalėjimais ir gadint gyvenimą bjaurybės? Kokio velnio jums kištis į mūsų asmeninį gyvenimą? Aš jūsų nepažįstu ir nenoriu pažinoti, į jūsų kažkokioj skylėj įsigytas "vertybes" mums nusišnypšt.

Važiuokit moralų mokslų dėstyt į Vatikaną, tik pirmiau lotyniškai išmokit, nes pseudo-kataliko-sovietiškai ten nesupranta.

Comments

Nemanau, kad vatikanui tokie kaip Gražulis reikalingi, tenka tik stebėtis, kad jis tupi seime kelintą kadenciją....

Posted by: tikinti Gražulio nemėgėja at July 16, 2009 9:03 PM