April 16, 2007

lankos

Posted by v at April 16, 2007 4:48 PM

ūkanos

kažkas kažkur kažkaip lankose pievose laukuose. kai vakar juos išlydėjau, kurį laiką galvoje buvo tuščia. atvirkščiai, išverstai ir persuktai tuščia. taip, kaip atsisveikinant ilgam. ilgam ir atsisveikinom.

gerai, kad man dar liko savaitė atostogų. kūnas ilsisi, galva irgi (lankose). nuėjau į patį pirmą savaitės kino seansą. pirmadienį, vienuoliktą ryto. iki šiol pirmadienį vienuoliktą dar niekada nebuvau kine.

šaldytuvas pilnas, gal net truputį išsipūtęs. mano išvažiavę draugai nedaug valgo, tai per daug pridariau visko. dabar per pietus nebeverdu, tik peršviečiu valgius mikrobangomis.

už lango žolėje kuosa lesa mūsų pabertus trupinius. džiūvėsių su aguonomis.

oras vis dar geras, reiks išlįst laukan pamojuot raketėm. vakar lankose prie upės radau geltoną teniso kamuoliuką. bus į pustuštę mano dėžutę. įtariu teniso kamuoliukų gamintojų gudrybę - kas ketvirtas ar penktas kamuoliukas tik nulėkęs į krūmus spalvą iš geltonos pakeičia į žalią ar rudą ir tu jo jau neberandi. o kai nustoji ieškoti, jis vėl atgal atvirsta geltonu, tam, kad ši velnio išmonė nebūtų atskleista. ir taip po vieną po vieną visi pasimeta, išsilaksto ir reikia pirkti naujus.

gana rašyti tolyn į lankas. galvos jose ir vienos pakanka.