January 17, 2006

Pradžios pabaiga

Užsidarom. Arba bent jau išeinam ilgų atostogų.
Ларёк закрывается. Dešros neturim kitam skyriuj.

January 5, 2006

How to invent your own bicycle

Nežinau, kiek jau laiko prabėgo besikrapštant prie vieno gana keisto projekto. Darbas vyksta su commradėm iš didžiųjų imperialistinių šalių. Bendraut sekasi visai neblogai, tik ne visad mano baltieji draugai supranta mano socialistinės santvarkos paveldą: įvairiausius giminystės ryšių vardinimus ir lytinių organų aprašymus, analizuojant tam tikras projekto detales. Kartą iš vieno šviesuolio gavau tokio turinio laiškelį:

Why are you writing your own - ... {cut} ... is very powerful and costs less than you charge for 2 hours of programming. Do you think there is something you need that isn't currently available?

Ir tikrai, pamaniau sau, negi aš toks kvailas (tarptautinis ISD-10 ligos kodas E00, ISD-9 kodas 243), kad konstruoju savo dviratį?

Iškart apsivyniojau galvą šiltu rankšluoščiu ir apsikabinau internetą dviems paroms.

Continue reading "How to invent your own bicycle" »

January 3, 2006

I Used To Have A Pogo Stick Too!

To a man,
contained by lust
a pretty girl is always waiting,
never ending
always satisfied
pretty as a porn star
slutty as a co-ed
smarter than most small cap investors
Dreaming of a better day.

Resursai:
  [1] Eilėraščiai, pagaminti iš SPAM subject'ų

Top 5 thingies in my internet

Ponai kriause.com, maloniai dalinasi informacija, TOP-10 internetinių įvykių, kurie pakeitė pasaulį. Smagu, kad kažkas netingi verst ir publikuot IT naujienų lietuviškai. Lietuviškas, easy reading techninės literatūros, internetas kolkas labai sausas ir šiai dienai turiu labai mažai vilčių, kad kada nors, kas nors pagerės. Redaktoriai siūlo išrinkt penkis įvykius, kurie pakeitė/įtakojo lietuviškajį internetą. Tiksliai į temą netaikau, bet here i go - subjektyviai atrinkti, penki thingies (???) lietuvos/pasaulio internete, kurie 2005 metais kažkaip paveikė paprastą lietuvį:

Continue reading "Top 5 thingies in my internet" »

December 21, 2005

Green Tree

Kalėdos (the saga ends)

Pasisukinėjęs paieškoje, prekybos centruose ir žinialapiuose nusprendžiau, kad Kalėdų internete nėra ko net ieškoti. Bet visgi? Greitai akimis permečiau kitus, mano galva galinčius kvepėt Kalėdom, puslapius.

Continue reading "Green Tree" »

Titled too

Kalėdos (the saga continues)...

Kiek pamenu, kareivis Šveikas, žmonės skirstė į dvi grupes: į tuos, kurie geria slivovicą ir į tuos, kurie ne. Pabūsiu diletantas - pridėsiu dar dvi grupes: tuos, kurie skaito Lietuvos interneto žiniatinklius ir į tuos, kurie ne (obviously žmonių kategorijų yra daugiau).
Kiek iš savo patirties patyriau, lietuviški žinių portalai sugeba spausdint visokiausią šūdą, kad tik informacijos būtų daug ir kuo daugiau lankytojų kabėtų jų puslapiuose, skaitydami niekus. So, how about Christmas?

Continue reading "Titled too" »

December 20, 2005

Untitled tree

Kalėdos (the saga continues)...

Pažįstu daug žmonių, kurie sako, kad VPM'as - fu, jie išnaudoja žmones (taip, jie muša prasikaltusius darbuotojus liniuote per delnus), "Norfa" - smirda žuvim, o "RIMI" - neverta pasitikėti, nes jų savininkų tėvynė nesidalina savo geru su ES. Nesvarbu. Perfrazuojant žymaus balso meistro Mikutavičiaus dainą: "ir aš ino pasaran skandavau, iškėlęs vieną pirštą į dangų laikiau", bet duoną, degtinę ir degtukus perku prekybos centruose, nes nemoku pasigamint pats. Ir, sąžiningai, nenoriu mokintis.
Pasmalsavau, ką gi gero internete prekybininkai paruošė Kalėdoms, mainais į mūsų smalsumą (btw: smalsu, lankosi kas jų svetainėse šeip???).

Continue reading "Untitled tree" »