Main

December 8, 2005

Fishing in liveplasma

Fishing in liveplasma

Nors paskutiniu metu visiškai neturiu laiko mėgautis internete suslėptomis žiniomis apie visokiausią media, bet iš anksčiau užmesti tinklai kažką traukia. Laimikiai įvairūs - malonūs ir nelabai vartojami; būna sugyžusių, būna tokių, kurių užsimetus, apetitas pradeda augt.

Savu laiku lankydavaus dvejose žvejų parduotuvėse: allmusic.com ir imdb.com. Čia paknibinėdavau įvairiausiai sumegztus tinklus, laimikių giminystės ryšius, pasmalsaudavau kas su kuo kokiuose vandenyse plaukioja.

Šia dienai, mano žiniai, išdygo naujas cioskas (tariant, kirčiuoti i riestinis), kurio savininkai neva turi nemažų užmačių (kuklumas tik lietuvius puošia).

Prezentuoju: liveplasma.com;

Paišo tinklus ar ten žemėlapius. Galima nemokamai registruotis ir paišytis tinklus pačiam.

Resursai:
  [1] Internet Movie Database
  [2] Allmusic.com
  [3] Liveplasma: discovery engine

P. S. Paveiksliukyje, burbuliukas per vidurį: seni turbo pankai revolting cocks, kuriuos šiuo metu klausau. Rašyt apie juost jau šiandien tingiu, galbūt kažkiek minčių, asociacijų suteiks kaimynų vardai...

November 12, 2005

Dangus

Man labai gaila Dovilės. Tikrai gaila. Ne nu, nemiegojus > dvi paras įsijungiu teliką penkiom minutėm, ir va tau - verkianti lesbietė. Šit. Aišku, lygiai taip pat gaila būtų bet ko kito. Why realybės šou režisieriai nesugalvoja kokio padoresnio ir linksmesnio būdo atsikratyt dalyviais? Galima gi kažką miegantį uždusint pagalve arba nunuodyt. Suleist vaistų, duot baltų miltelių, paleist į mikrofoną daug elektros.

Resursai:

  [1] Oficialus Dangaus puslapis
  [2] Siūlau paskaityt šį tekstą tiems, kam užkliuvo žodis "lesbietė"
  [3] Antano dienoraštis 1
  [4] Antano dienoraštis 2
  [5] Kitas Dangus, apie kitokią muziką

August 14, 2005

Nothing unusual: Damien Rice

Damien Rice

Paskutiniu metu, muzikinį foną keičiu dažnai ir labai radikaliai. Bet visgi ateina toks metas, kai po savaitgalio pasižūriu į sukrautus balkone tuščius alaus butelius, papurtau tuščią galvą ir garsiai pasileidžiu folk'ą. Nėra taip baisu, kaip daugelis mano pažystamų pagalvotų. Yzy muzikėlė. Gal netgi visai gerai. Vienoj dainoj (cheers darling) daužo stikliukus (???) tipo geria.

Kas neklausė ir smalsauja - nežinau kaip apibūdint. Gal Verv'ai???

Continue reading "Nothing unusual: Damien Rice" »

July 29, 2005

My Music: Photek

Begeriant rytinę kavą ir laukiant kol pagaliau man atveš aparatūrą, kilo mintis parašyt kažką apie savo muziką (kažkaip mažai postų apie tai, ką klausau).

Vienas iš mano favorite band'ų: Photek.

Photek

Kad ir kiek buvo kažkada jo klausytą, tik šiandien dašilo aplankyt tokį vat tai www. Kad ir kaip nemėgstu flasho gargarų, visgi čia buvo neblogai.

March 23, 2005

Sit down and listen to

hooverphonic

Manau diena turėtų prasidėt gerai, jei ryte įsijungi teliką ir pamatai muziką, kurią mėgsti.

Beje dabar dažnai konfūzinuos ir nežinau ką atsakyt kai manęs klausia kokią muziką klausau. Skubiai bėgu į allmusic.com ir žiūriu, kokį stilių groją mano muzikantai. Visgi iki šiol neapsisprendžiu, tai kokį gi stilių aš klausau...

Whatever, jūsų informacijai Hooverphonic atradau kažkada, kai užsinorėjau paklausyt kažko iš ES sostinės Briuselio. Ieškojau grupės būtent iš to miesto. Ir taip išėjo, kad ta muzika liko mano playlist'e ilgam :)

March 15, 2005

How does it feel to drink me, like you do ...

Visai netyčia atradau grupės New Order albumėlį "Power, Coruption and Lies". Ir jau antra para mano darbo vietoje sukasi ši muzikėlė. Net nežinau su kuo palygint, kaip apibūdint. Senieji "Pet Shop Boys", "Depeche Mode" ? Naujieji "Daft Punks". Labai tolimos asociacijos bet kitų nelabai ir yra. Sunku patikėt, kad šis gėris sukurtas 1983ais. Pasirodo tada žmonės jau turėjo kažką panašaus į sintezatorių ir mokėjo grot gerą elektroniką.

May 14, 2004

atspėk meliodiją

chorando se foi quem um dia so me fez chorar
chorando se foi quem um dia so me fez chorar
chorando estara, ao lembrar de um amor
que um dia nao soube cuidar
chorando estara, ao lembrar de um amor
que um dia nao soube cuidar

A recordacao vai estar com ele aonde for
a recordacao vai estar pra sempre aonde for

danca sol e mar, guardare no olmar
o amor faz perder encontrar

lambando estarei ao lembrar que esta amor
por um dia um istante foi rei

A recordacao vai estar com ele aonde for
a recordacao vai estar pra sempre aonde zu for

chorando estara ao lembrar de um amor
que um dia nao soube cuidar
cancao riso e dor, melodia de un amor
un momento que fica nu ar

Continue reading "atspėk meliodiją" »