Main

January 5, 2006

How to invent your own bicycle

Nežinau, kiek jau laiko prabėgo besikrapštant prie vieno gana keisto projekto. Darbas vyksta su commradėm iš didžiųjų imperialistinių šalių. Bendraut sekasi visai neblogai, tik ne visad mano baltieji draugai supranta mano socialistinės santvarkos paveldą: įvairiausius giminystės ryšių vardinimus ir lytinių organų aprašymus, analizuojant tam tikras projekto detales. Kartą iš vieno šviesuolio gavau tokio turinio laiškelį:

Why are you writing your own - ... {cut} ... is very powerful and costs less than you charge for 2 hours of programming. Do you think there is something you need that isn't currently available?

Ir tikrai, pamaniau sau, negi aš toks kvailas (tarptautinis ISD-10 ligos kodas E00, ISD-9 kodas 243), kad konstruoju savo dviratį?

Iškart apsivyniojau galvą šiltu rankšluoščiu ir apsikabinau internetą dviems paroms.

Continue reading "How to invent your own bicycle" »

September 15, 2005

Personal organizers

Trumpa istorija, apie planavimą ir darbus mano gyvenime.

Continue reading "Personal organizers" »

September 5, 2005

Maxtor

maxtor

Smagi naujiena senų Maxtor diskų savininkams - jie labai smagiai genda. Darykit kopijas ir t.t. Per paskutines dvi savaites,lygiai pasibaigus garantiniam laikotarpiui, mano rankose baigėsi trys - 40 Gb ir vienas 20 Gb diskai. Daraus kopijas iš kitų maxtorių ir žegnojuos.

August 9, 2005

Schizophrenia

Darbo tikslais tenka krapšyt instant messaging sistemėlę, tai šiandien susirašinėju pats su savim. Kadngi dialogas tipo:

- {A1} aaa
- {A2} bbb
- {A1} ...
- {A2} ggg

žiauriai neinformatyvus, gimsta dialogai tipo:

Continue reading "Schizophrenia" »

August 4, 2005

Šaukštas deguto medaus statinę pagadina

Bendravau su viena kompanija ir atrodė viskas kaip ir tvarkoj, iki vakar dienos. Dabar galiu pasakyt tik šaraškino kontora. Baisu. Tokio neprofesionalumo dar nemačiau. Kągi nutraukiam visus ryšius su jais ir ieškomės kitų.

P.S. vakar įrašiau bjauresnį postą, tačiau šiandien kažkaip išmečiau keiksmažodžius ir firmos pavadinimą. Dabar postas praranda patariamąją vertę kitiems ir lieka tik šeip istorinis įrašas. Manau, kad gal taip ir geriau. Patys oficialiai pareiškėm jiems pasipiktinimą, gal susitvarkys.

June 2, 2005

Take back the web

Klaidingas taitlas. Give me back the web.

Ugniapaukštis

Po kompo gedimo atsinaujinau savo mašiną. Naujas procesorius, nauja mamytė, nauja memorija, naujas hdd. WinXP SP2. Niekuo nesiskundžiu išskyrus dviem mozillos žvėreliais: Thunderbird ir Firefox. Laiks nuo laiko jie sugeba pasakyt not responding. Task manager rodo 1-2 proc. apkrovimo. Memorijos dafiga laisva. Po kelių minučių viskas susitvarko. Anyone any ideas?

O kolkas back to IE. :( Obidno odnako.

February 23, 2005

Mobile benchmark

Pasitestavau Bluetooth + Telefonas + GPRS;
Vienu metu buvo siunčiami du failai. Hostas tas pats. Mobilus operatorius tas pats. VPN'as.

Continue reading "Mobile benchmark" »

February 15, 2005

REQ: Help Apache Catalina + W2003

Nenu niekaip negaliu patogiai įsitaisyt darbo vietoj, vis atsiranda kažkas, kas žiauriai kliudo. Tai batai spaudžia, tai kompai neveikia taip kaip nori.
Turiu Apache Catalina (Tomcat 4.0.1) + W2003 platformą ir laikas nuo laiko mano Catalina pasikabina. Servisas nemiršta, tačiau pasiekt http protokolu nieko nebeįmanoma. Gydo tik serviso restartavimas. Gal kas susidurėt su tokia problema arba gal kas galit patart kaip diagnozuot bėdą?