" /> ejik: December 2003 Archives

« November 2003 | Main | January 2004 »

December 23, 2003

dienos

Nežinau kodėl, bet šiandien bloga diena. Nežinau ko noriu ir ką veikiu. Jaučios kaip ne savo vietoj. Laukiu darbo pabaigos ir nežinau net kas tada pasikeis. Reikia skubiai išgert alaus ir nežinau... Šūdas kažkoks. Galvoj sėdi milijonas darbų, bet rankos darbar visiškai nenori niek daryt. Galva irgi. Laukiu Kalėdų.

December 19, 2003

Kalėdojam

Šiandien visas ofisas puošiasi eglučių šakelėm ir blizgučiais. Gal ir gražu. Gal buhalterės surado būdą kaip atsifutbolilint nuo tiesioginių savo pareigų ir prastumt darbo dieną. O aš namie neturiu eglutės. Ir fuk kur man ją gaut? Kur pardavinėja gyvas eglutes? Maximose? Reikia susigriebt.

December 18, 2003

Diegiam / Instaliuojam

Nieko nebesuprantu. Stumu Win98 i kompa ir jau desimtas serialas netinka. As ka durnas? Arba skaityt nemoku, rasyt nemoku, i klaviatura nepataikau, whatewer... :(

December 9, 2003

Nuoroda

Reikės pabandut paprojektuot.

December 8, 2003

Nužudyk Bilą

Žiauriai noriu pasižiūrėt naują Tarantino filmą - Kill Bill Vol. 1;
Pasižiūriu kinema.lt
ir matau, kad jis rodomas bus tik Gruodžio 11 d. O dar? Kada dar?!!!

December 4, 2003

Dogvilis



Pagaliau kažkas smagaus. Filmas tikrai must see. Nežinau net ką pasakot. Svarbu, kad po filmo yra apie ką diskutuot. Ar Dogvilio gyventojai yra geri ar blogi? Greisė kas per paukštis? Nors tiesą sakant man patiko žmogelis vaidninanęs Greisės tėvą. Man atrodo jis ir buvo sąžinigiausias.

P.S. Labai diorgina www.cinema.lt vis išokantys visokie popup flash'ai ir kit. šiuo metu ten kiekvienam puslapy šokinėja Dogvilio reklama. Jeigu pirmiausia būčiau pasižiūrėjęs psulapį į kiną manau nelabai jau ir bučiau ėjęs.

Toliau domiuos literetūra



Dar viena knygutė, kaip santraukoj parašyta bestseleris. Ir vėl nieko gero. Yra tik keletas minčių nuotrupų, idėjų - bendras turinys šūdas. Dabar pajautau didžiulį norą ką nors paskaityt vakarais ir vis nusiviliu. Dabar iškilo klausimas - ką gi man programmeriui, besivadovaujančiam tik visuomenės patarimais ir kritikų nuomone skaityt? Bbz. Šiandien vėl lėkiu į knygyną ir perku beleką.