« Titled too | Main | Top 5 thingies in my internet »

Green Tree

Kalėdos (the saga ends)

Pasisukinėjęs paieškoje, prekybos centruose ir žinialapiuose nusprendžiau, kad Kalėdų internete nėra ko net ieškoti. Bet visgi? Greitai akimis permečiau kitus, mano galva galinčius kvepėt Kalėdom, puslapius.

Viltis, surasti šventės kvapą, nuvedė, pas tuos, kurie ir užsiima puslapių gamyba: e-zine.lt; Deja, ten ją (viltį) pasitiko, sušaudė, pripylė į triusikus žvyro ir dar privertė jaustis taip, lyg būčiau kankinamas Ryčio Cicino muzika. Smagu, kad yra vieta, kur Lietuviško interneto grandai giriasi savo chaltūrkėm, bet negi jiems taip sausa su gerais projektais. Čia kas kaltas? Negi tokie kvaili prolietarai užsakovai. Kalėdų, aišku ten nė kvapo.

Kita koja (kitu FF tab'u) žengiau į mūsų mieluosius pigių pokalbių lyderių puslapius. www.omnitel.lt - švenčių nė padujų. www.bite.lt - šūkauja, kad mes švenčiam jau dešimtas Kalėdas kartu su jais. Hm. Kas su jais, kas be jų, o kas jų net kvapo neragavo. (Tarp kitko, labai jau keistas pasirodė jų senelis šaltis su snieguole: ar tik man pasirodė, ar ten visai nesnieguoliška snieguolė tampo gerąjį dieduką už barzdos? Arba mielasis barzdočius pradėjo lakuotis nagus). He he, tele2.lt prisikijavo du slidinėjančius maumus. Smagu, aišku, žiema - slidės. Tik ką tai turi bendro su mobiliuoju ryšiu? Spėju dizaineris iš clipart'o ištraukė pirmą pasitaikiusę fotkę susijusią su žiema. O dėl Kalėdų - nope, net akcijos ypatingos nesišviečia.

Kas dar? telecom.lt? Puslapis, kaip puslapis. Padarytas ir pamirštas. Tik kažkas laikas nuo laiko įkelia naujienas.

Kiek pamenu, kažkur kažkada egzistavo domenai 2005.lt, 2004.lt (jeigu klystu dėl metų - paraisykit) - nebėra. Na ir nesvarbu. Metas man baigt gaišt laiką.

The end. Kalėdų lietuviškam internete nėra. Ir šeip geriau būčiau neieškojęs. Visgi nelaidokim vilties: nera Kalėdų - pasidarysim. Ne internete, tai intranete. Ne portalą, tai bent puslapį. Pasveikinkim bendradarbius, priminkit apie šventes, paspaminkit meilu. O aš parūkysiu. Tingiu kažkaip.

Ir pabaigai, gražus, šiuo atveju retorinis, eilėraštis:

Labas, seni, su barzda ir su medine lazda.
Ką maišely (tikslinga buvo keisti į "internete", bet nesirimuoja) galim rasti senas mielas mūsų drauge?

Comments

geriausias žiemos postas (postai) fermoj.

tas bitės kalėdų senelis kažkur labai matytas :))

Kai as baiginejau savo karjera statuos ir priespaskutini karta buvau Sietle (rugpjucio vidurys) visuose prekybos centruose jau galima buvo isigyti haloweeno atributikos, internete tiesa heloweeno buvo kiek (gerokai) maziau(nu ta prasme as isvis nepastebejau) bet internetas net pats to (dazniausiai) nejausdamas orientuojasi i kita tiksline auditorija.

ujujujuj o kokių šventinių šedevrų aš šiandien aptikau:
http://www.copy1.lt/index.php?id=53
http://www.copy1.lt/index.php?id=88&item=96

ujujujuj o kokių šventinių šedevrų aš šiandien aptikau:
www.copy1.lt/index.php?id=53
www.copy1.lt/index.php?id=88&item=96

muahaha..
tykiai tykiai krenta jotpegai :)

O as tai visai ne apie neta. Bet apie Kaledas. Juk Tau jos visai nerupejo! Tai kaip cia taip? Man, aisku, smagu, tik gal... "Visgi nelaidokim vilties: nera Kalėdų - pasidarysim. Ne internete, tai intranete. Ne portalą, tai bent puslapį. Pasveikinkim bendradarbius, priminkit apie šventes, paspaminkit meilu."... gal tiesiog pasidarykim Kaledas? Nu, realias tokias.:)))

Realios Kalėdos bus. Tik pabandžiau paieškot tų - internetinių. Berods prieš pora metų jos visgi buvo.

ktb: cia profesine liga :)
bet funkcija fall() tai vogta:

Fall v2.0 By MaxxBlade - http://www.maxxblade.co.uk/fall

Pažadi pažadi?:)