Main

May 17, 2005

Kozure ôkami

Lone Wolf and Cub - vienas geriausių video, kokius tik mačiau paskutiniu metu.

Nors paskutiniu metu keiksnojau orą ir veržiaus išlėkt kažkur į lauką pasigrožėt pavasariu, atsirado vienas dalykėlis, kuris mane gražų pirmadienio (ir gal net jau pavasario vakarą) užlaikė namie. Ir net prilipdė prie monitoriaus - ronino Ogami Ittô istorija.

Lone Wolf and Cub

Continue reading "Kozure ôkami" »

May 10, 2005

Ne maj mesiac {savaitgalio ir pirmadienio resiume}

Kiek galima. Gyvenu krašte, kur devynis mėnesius ruduo. Du - žiema. Visą kitą laiką - kas tik nori. Kiek galima. Nu kiek galima gert alų namie. Prisiperki alaus - norisi pavažiuot kur toliau pasikept šašlyko. Pasismardint dūmuose.Pagert degtinės ir pamyžt laukinės gamtos išpuoselėtuose krūmuose...


Prieš vėją nepapūsi. Per lietų niekur lyst nesinori. Taip, kad namai ir
kompiuterinis video...


Praeitą savaitgalį į mano rankas pateko M.Mayerso "Sin City". Liuks, filmukas. R.Rodigesas efektus daro kaip niekas kitas. Kviestinis režisierius K. Tarantino. (Matyt pirmas filmas, kur Rodrigesas visur nesuspėjo, nors ir labai mėgsta viską daryt vienas pats).

Aktorių komanda pats tas. Marv - (tas pats prasigėręs M. Rourke) - super mielas bjaurybė. B. Vilis - viena koja į karstą įlipęs 60 detektyvas. Vos pažinau Benicio Del Toro ... (dar neminėjau, kad viskas vyksta naktį ir apšvietimas labai pataupytas). O mergiotės kokios. Visos. Super.

Sin City

Sin City

Sin City

Sin City

Sin City

Sin City

April 22, 2005

Fury Kury

Vienas draugelis pristojo: 'nu parodyk pagaliau kas ta anime'. Daviau pažiūrėt pirmus po ranka pasitaikiusius. Va daba gaunu žinutę: 'pažiūrėjau pirmą seriją, manau reikia nusipirkt išgert, kad pažiūrėčiau kitas'. :)

Pats dabar pasileidau ir smagiai žiūriu. Tik man kažkaip poreikis daug kažko gert neatsiranda :)

Fury Kury

Fury Kury

Continue reading "Fury Kury" »

April 19, 2005

The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem

Interstela 555

Gražų pavasarį, kai truputėli lyja pati atgaiva pažiūrėt Interstelą. Anksčiau nebuvau Daft Punk grupės fanas, tačiau dabar jų muzika siejasi su labai fainom asociacijom ir turi savo pačiotną vietą playlist'e.

March 30, 2005

Huhg, Pravda

Nebuvau Pravdos vienos minutės kino festivalyje. Kažkiek norėjau ten būt.
Kažkiek keikiaus, kad nepamačiau tų trumpųjų filmų. Ir va tau. Trečiadienio
vakarą, per 11ą kanalą, ŠMC TV, pirmos šešios vietos ir dar su komentarais ...
Review: namo gimimas - hmz, darbo daug. Kieta. Bet nepatiko. Radioktyvi zona - įdėja, patiko plastelininiai žmogeliai (gyvūnėliai) :) Nė žodžio apie alkį -
tikrai gerietiškas filmas. Noriu pažiūrėt dar. Pirma vieta. Keistas. Neduočiau
pirmos vietos. Why? Neduočiau ir viskas.
Anyway: thanx Pravda už festivalį ir dar ŠMC TV už galimybę jį pažiūrėt dar
kartą.

March 25, 2005

Kaip verčiami angliški filmai

Norėjau verst į lietuvių, bet neskamba... :) Ir visgi taip verčia rusai.

Continue reading "Kaip verčiami angliški filmai" »

March 21, 2005

Under the table and dreaming

Vakar nuo trijų valandų neturėjau ką veikt. Užsukau RIMI. Netyčia prabėgdamas pro alkoholio skyrių pastebėjau, kad čia jau galima nusipirkti shoot'erių (40 cl. dydžio stopkė su degtine ir tavo mėgstamu zageronu. Stopkė gražiai padalinta į dvi dalis. Gali pasirinkt ar maišyt ar ne). Paėmiau dvi white russian.

Namo. Daug vairavimo ir namai. Susiplanavau vakaro repertuarą:

  • Old Boy
  • Ghost In The Shell 2: Innocence
  • Dog of Flanders
  • Triangle Heart - Sweet Songs Forever

Du shooteriai ir butelis martinio, jeigu netyčia repertuaras pasirodytų nuobodus : )

Puodelis goku arbatas. Šimtą metų šaldytuve miegojęs tinginio pyragas ir iškart abu shoot'eriai. Martini. Filmografija nenusivyliau. Jau viskas peržiūrėta. Liko pusę butelio martinio ir dar kažkas. Pasirinkau "51st state". Visgi kažko reikia prieš miegą ...

February 14, 2005

Prozakas

Depresuojat?

Prozakas

Continue reading "Prozakas" »

February 17, 2004

Décalage horaire

43m.jpg

Visai nesenai žiūrėjau filmuką Décalage horaire. Love story. Romantinė komedija ir t.t. Tačiau pačioje filmo pabaigoje patiko mintis: "dauguma holivudo filmų baigiasi gerai, dauguma europos filmų - liūdnai. tačiau tai nėra esminis dalykas. gyvenimas keičiasi ir tik nuo režisieriaus priklauso kurioje vietoje jis nutraukia filmavimą"

December 8, 2003

Nužudyk Bilą

Žiauriai noriu pasižiūrėt naują Tarantino filmą - Kill Bill Vol. 1;
Pasižiūriu kinema.lt
ir matau, kad jis rodomas bus tik Gruodžio 11 d. O dar? Kada dar?!!!

December 4, 2003

Dogvilis



Pagaliau kažkas smagaus. Filmas tikrai must see. Nežinau net ką pasakot. Svarbu, kad po filmo yra apie ką diskutuot. Ar Dogvilio gyventojai yra geri ar blogi? Greisė kas per paukštis? Nors tiesą sakant man patiko žmogelis vaidninanęs Greisės tėvą. Man atrodo jis ir buvo sąžinigiausias.

P.S. Labai diorgina www.cinema.lt vis išokantys visokie popup flash'ai ir kit. šiuo metu ten kiekvienam puslapy šokinėja Dogvilio reklama. Jeigu pirmiausia būčiau pasižiūrėjęs psulapį į kiną manau nelabai jau ir bučiau ėjęs.

November 24, 2003

Matrix

Bendradarbis paisūlė naują taitlą "Matrix 4: Perestroika". Gal ir būtų įdomu.

September 2, 2003

Geras ruduo, geras

Primas bajeris yra toks: vakar žiūrėjau tokį filmą "SKAMBUTIS". Ogi pasirodo aš kažkada papostinau į savo sapnus beveik visą filmo idėją. Wtf? Aš filmo tikrai tikrai anksčiau savo nebuvau matęs. Dejavu? (įdomu čia 1 žodis ar ne). Gal kažkas man anksčiau buvo daug pripasakojęs apie tą filmą ir sudirbu pasamonė? O gal aš kažkoks orginalas.

O kitas bajeris toks: nuo Rugsėjo 1 - osios negaliu sau leisti pramiegoti. Šit. Šiandien pramiegojau. Stengsimės nesuglebt ryt.