« pirmą kartą gyvenime, jofana, | Main | Apie Pagavimą Šnipų »

cukriukas

bičiuliai, kaip manote, ką bomžai daro su cukrumi? verda samagoną, ar ne? ar bent bražkę raugia, nes juk jiems tik ko reikia? paėst šūdo, pasigert, apvogt *dorą* žmogų, tik tiek juk, ar ne?

visi kiti iš cukraus irgi daro samagoną, gal dar saldina arbatą arba verda uogienę

sumaišius nitrogliceriną su cukrum, gaunasi plastiška sprogstamoji medžiaga, panaši į dinamitą. gal kas turi dar kokių įtarimų? :)))

nes juk visi tie bomžai taip ir taikosi tave apipisti ir iš tiesų uždirba n kartų daugiau nei tu, ar ne? ir juk esi kone šimtu procentų tikras, nes juk taip rašė, sakė, kažkas, kažkur kažką kažkaip.

ką ne, bliat?

nė bybio nežinot ir tvirtai pizdelint apie viską -- štai kur tixlas ir siekiamybė. nuoširdumas na maxa. nebaimė. klasifikatoriaus džiaugsmas, prisegus kiekvieną drugelį personaliniu smeigtuku.

norėčiau tylėt ir niekam nieko neaiškint, tik kartas nuo karto garsiai ilgai ir bjauriai keiktis, neatsiprašinėdamas ir nesiaiškindamas. kad net artimiesiems taptų trumpam nemalonu ir palikčiau visiškai vienas niekur nekeliaudamas ir neatsiskirdamas. kad taptų gaila.

o tada cukriukas taptų tiesiog geidžiamas, be paaiškinimo.

Comments

nusipirkus cukraus, mielių, prisileidus vandens iš čiaupo pasigaminam etilo alkoholio (jo mums dar prireiks).

einam į trašų parduotuvę. perkam: medžio anglies, kalio salietros, sieros. sutrinam anglį į miltelius. sumaišom viską tokia proporcija: salietra/anglis/siera: 75%/15%/10% (tiksliai nepamenu, bet jei reiks googlinkit "anarchist cookbook"). sumaišę užpilam vandeniu ir kaitima. pakeitinę užpilam etanoliu (spiritu, kati kišvarytu). kaitinam toliau. kaitinam atsargiai, priešingy atveju nusvilsim. kiek kaitint nežianu, riekia geriau pagooglint. tada išpilam ir ant sviestinio popieriaus granuliuojam. jei viskas pavyko - lekiam į "senukus".

senukuose perkam: yyyyyylgą laidą. lemputę. izoliacijos. vanzdį (pradžiai galime kokį plastikinį, tokį storesnį ir kuo kietesnį, 100mm skersmens (paga lpasidaryto parako kiekį).

grįžę namo prilituojam laidelį prie lemputės. pradildinam lemputę, priberiam parako, užklijuojam. imam triūbą, kažkaip užtvirtinam vieną galą. užtvirtinam stipiai. tada priberiam parako, įkišam lemputę-detonatorių. užglušinam kitą galą. padedam bambioškę. laidelį įkišam i rozetką - būūūūūūūūūūm.

kas sakė, kad negalima imt geležinės triūbos? kas sakė, kad negalima pasigamint keliasdešimt kg parako? viskas legalu, viskas laisvai parduodama net ir vaikams.

p.s. paraką galim agamint be sipirito, itesiog sumaišyt ingredientus pagal akį, kad sudegus liktų kuo mažiau šlakų. dega lėtai, bet jei kiaušas geras - geležinė triūba, tai maža tikrai nepasirodys.

p.p.s sprogmenyse naudojamas azotas. taigi sugalvokit kokį junginį, kuris turėtų kuo daugiau azoto ir tada junkit jį su pvz 1 ar 2 a grupės metalais. dau ggeriau nei parakas. pvz magnio drožlės + kalio salietra. degimo greitis didžiulis. 1/1 mišinio krūvelė tik "fukt" ir sudega, palikdama tik juodą dėmę po savim ir daug dūmų.


Gal ne visai, gal papizdelint apie "juos" ir "mus", ir "visuomenes problema, kuria reikia issprest", o po to pasidziaugt: "bliat, koks as normalus ir laimingas, vis delto".

ment -- labai neblogai. kiek iš to pats bandei? ką dar bandei?

aš ne ment'as.

bandžiau lėvą paraką, be spirito, bet kala vistiek gerai :D
bandžiau magnį + salietra - kala dar geriau. svarbiausia ne kas viduj, bet kas išorėj. sprogstančio mišinio gali būti per nykščio galiuką (magnio, parako biški daugiau reikės, nes jis lėvesnis), o kiaušas - kokią 3-4 rulončikai popierinės izoliacijos, tai kals labai gerai, svarbu tik tolygus izolkės paskirstymas. arba jei nėra $$ ant izoldos - skudurai + viela + lipalas (pva).

šiaip labai mėgstu daryt raketas :D
kalio salitra ištirpinta vandenyje. išmirkomos laikraščio gabalas, išdžiovinamas. tada tikrini kaip dega. turi degt greit, be ugnies. tixliau turi būt toks geltonos/mėlynos ugnelės ties ta vieta, kur dega ir turi baisiai dūmint.
jei susidomėsi, padarysi gerą instrukciją, kaip raketas daryt, nes iš pradžių nieko neišeis (iš pažystamų kas darė, tai tik vienam pavyko išmok. bet ir tai, po 2kg salietros sunaudojimo). ok. paimi kruvelę lapukų, susuki juos labai stangriai, palieki prasikeitusi vieną kokį. tada susuki visą ritinėlį į maximos žurnalo kokis 2 dvigubus lapus. nors šiaip jei raketa nedidelė užtenka vieno (geriau 2 maži). vieną galą užlenki, užverži vielą. visą raketą apvynioji viela (varine, turiu labai geros susiveikęs (daaaaaaug :) bet neduosiu). daug nereikia. vieną kokį kartą apsuki ir pakanka. tada, kur prasikeitęs popieriukas užverži, bet tą popieriuką palieki - "fitiliokas". tada užkuri. laiakai rankoj už galo. kai pradedi jaust jėgą - meti iš visų jėgų į aukštį ir žiūri kaip skraidžioja į visas puses. vaizdas labai gražus, nepalyginamai gražiau už pirktines. arba pririši pagaliuką ir leidi kaip pirktines.

jei bus pageidavimas - parašysiu tikslią instrukciją kaip daryt :D

p.s. imi nuolatinės srovės kondencatorių, ptilituoji ilgus laidelis ir į rozetką. būūm. bet įspėju, jog kvapas - vemt verčiantis. toks labai saldus, bet 100 kart labaiu dvokia už vėmalus, jau nekalbant apie šudus, kurie palyginus su tais dūmais kvepia :)

Gaila. Keiktis visi mokame.

ment -- tik santrumpa. + najezdas. davai parašyk, atsidurs ir čia, ir hardcore.lt/iv popieriuje. no shit.
Tomai -- kantrybės. negailėk. tuoj pasidarys. jau pasidarė? :)

suprantu, kad santrumpa, bet ji man nepatinka. aš nemėgstu mentų. jie žali, kaip tavo blogo dišinė pusė :)

nu ok, prie progos parašysiu :)

nekenciu sprogimu :/ Nx juos daryt? A chia gal anarcho revoliucijai jau ruosiates??:)
Geriau is cukraus pasidaryt karameles ir pasidalint su draugais:) o tai sprogmenimis dalinates:/

px tas klasifikavimas... jei klasifikatorius nesvarbus nereikia net nieko jam aiškinti. jei strategiškai svarbus - sieki ko nori gaut, gal ir aiškini. mane tai labiau besina kai sako ką aš turiu daryti... Хуй забил на то что должен. Jei priverčia tai galima imtis cukraus, tačiau kai tą daro artimi imi ginčitis ir duok Dieve kad tave suprastų,ar logiškai išdėstytų.

NU SIAIP KIEK ŽINAU TAI NITROGLICERINAS SPROGSTA IR BE CUKRAUS,....nu bet su cukieriumi gal gražiau ;-/

BOMze - ir nesuprasi. mane psrogimai tiesiog uzveza. per eglutes uzdegima vilniuj, kajfavau tiesiog. lyjo lietus ir dumai negalejo pakilt. jis visi sklido link manes. tas astrus sireros kavapas, kaip pragare. SO3 + H2O -> H2SO4 ir visa tai lyja ant taves. toks kajfas, kad sunku papasakot, o kai finale bumbteli keletas, ne viena kilograma sverianciu shratu, tai apima tikra palaima :)

o tada atejo kindziulio nitroglicerinas ir pasakė:sumaišyk mane su cukrumzz tau niekad nebeskaudės,sumaišyk mane su cukrumzz,zinok,tai tau padės

Mentolis - tai tikriausiai ir nesuprasiu, nes bet koks sprogimas mane nemaloniai nuteikia, kunas pasiurpsta ir protas liepia begti kuo toliau.. Taippat gylis, aukstis, pyktis, riksmas ir kitkas gali mane prazudyti.. oj ne man tokie dalykai:)
nu bet ka jau . linksminkites, vaikai, kol viena karta galvas sau nusiplesite su tuo cukriuku:)

Nu jus ir loachai. Pyzda jum. Shob vy zdoxli blia.

Idiotai jus ir taskas ;-]]] tyciojates is PYRO ? kad jums pirstus tas jusu "KOMERCINIS" BP. NitroGlicerinas yra Brizantinis sprogmuo. Uznitrintas Glicerinas(Glycerolis) jo det.greitis 7700m/s(metru per sekunde). Jo su jokiu cukrum nereik maisyti galimi variantai maisyti 1/1 su acetonu pasidaro gana stabilus bet nepakankamai kad be baimes naudoti ir dar galima ideti Al pudros(Al priduoda silmos sprogimui). NG(NitroGlicerina) galima versti dinamitu sumaisant jy su pjovenem nes pjuvenos gali absorbuoti NG. Galima NG maisyti su Amonio nitratu. Amonio nitratas yra maziausiai jautriausias sprogmuo ir jis sumazina NG jautruma t.y pasidaro AN(Amonio Nitratas) jautresnis tai gal tiek ? ir nebenusisnekekit nes bloga darosi jei kas nori daugiau info #ferverkai @ Aitvaras

O gal kas zino kaip padaryt normalia raketa kad lektu bent kila koki?

akit

gaminam pyzda pyzda pyzda