« XpPartizanoPriesakai | Main | critical mass media coverage »

what's exactly the problem?

pastarųjų minučių informaciniai srautai, ant sienos dar kartą paskaitytas grįžtant nuo pisuaro va šitas ir "protingi bazarai" įvariomis temomis (bet vis linkę į pasaulio išgelbėjimą), ir dar šitos senos išmintys staiga susikergė į tą išvadą, kad gal per daug visai geri žmonės stengiasi išspręsti didelę problemą ant popieriaus, mažos problemytės spręsti nebandę ar bandę, bet metę, ar bandę, bet gėda parodyt, ar net nematę tos problemytės ir problemos, ar jiems tai -- ne problema, ir geriau, kad kitiems irgi nebūtų, etc etc.

taigi, kviečiu visus prisiminti, kad (a) nėra patys gudriausi, (b) visi nori, kad būtų geriau, (c) tie kurie nori, kad būtų geriau, kitaip nei tu, užknisa labiausiai.

taip, aš žinau, kad kur du pešasi, trečias, sakantis "ė, davai nesimuškit, nebūkit durniai" yra realiausias kandidatas gauti į snukį labiausiai.

ne, dantys man dar nesugijo ir skauda.

:-P

Comments

labai lengvai skaitomas kartas...
iš 20 karto :)

kartas? :-/

kadangi nuoroda i mano posta, tai nors ir ne man parasytas, bet kaip suprantu, man skirtas, tai atsakysiu, kad ir "tie zmones" ir bande ir dare ir nemete ir daro ir cia ir ten ir dar darys. o gelbejima visi savaip supranta. man cia ne gelbejimas, rasyt apie dviracius, o gyvenimo budas. esu dekinga pati zmonem, per kuriuos pamaciau, kad gali buti kitaip. todel ir rasau tuos, nes yra noras dalintis savo mintimis tiesiog. galbut tiesiog netinku savo profiliu i hardcore blogus, va kas gal yra. bet aciu, kad priglaudet ir ne tais tapetais klijuota! ;)linkejimai

et: bazaras apie "netinku savo profiliu" tai labai --

deja.

et: dar apie "tikimą profiliu" -- man tai pats tinkamiausias blogofermos gyvuliukas yra tas, kuris sukelia šaršalą, kuris sukelia prieštaravimus ir reakciją, o ne nuobodus myžnius apie tą patį viskas blogai ar nykus santechnikas kaip aš :)