« .. i just want to go home. | Main | turiu, tipo savo, namus »

fui :)

tas yr rokenrols. izgatavots ar lietuva.

vakar -- 03/28 -- įgarsinau koncertą Dailioškėj. grojo (eilės tvarka): spički, sloppy livin, polly, fod, axis.

nepatiko. iš dalies ir dėl to, kad pastaruosius tris mėnesius esu įgarsinęs krūvą koncertų visokiose aludėse, kur grojo dažniausiai tos pačios grupės. dažniausiai nuobodžios.

nukrypimas -- čia malonios išimtys yra bora, sc, frekenbok, spički ir splitface nes draugai :) ir groja smagiai, bei f.o.d., nes darosi draugais ir groja vis įdomiau. blin, stebiu šitą grupę nuo pačių pradžių ir džiaugiuosi, kad jie įgauna tą gerąją rokenrolinę tvirtybę, drąsos ir pagaliau sugroja smagių vietų :)

-- grįžtam. kitas blogis -- ten buvo visiškai jaunų žmonių prisilakimo ir išsišėlimo vieta. tas nėr blogai savaime, man nusispjaut iš tiesų, bet aš esu nuoširdžiai pasiilgęs pankroko. neatbukusio atlikėjo ir publikos unity, įdomios arba stiprios ir visada nuoširdžios muzikos.

vakar ten tebuvo tik rokenrolo podiumas. visos tos "naujos" grupės -- jos groja, kad išgarsėtų, užsidirbtų šimtą pinigų, etc etc. o aš, pats grodamas nes groti smagu, dirbdamas scenoje ir padėdamas kitiems, užsipisinėju, statydamas "jiems" dar vieną laiptelį in their stairway to stardom. kvailys. reik nustot.... bet, kadangi mes važiuojam į turą, ir esame visiški skurdžiai, sukandu dantis ir dirbu. 100 Lt. nusipirk sau kelionę, susitikimą su senai nematytais bičiuliais ir saują koncertų.

you win some, you lose some, all the same to me. the ace of spades.

juokinga, bet vienas iš nedaugelio smagių pašnekovų buvo skinas Žulikas. linxmas tox. ir laaaabai angažuotas. ir paskui galvojau apie tai, kad jis buvo atėjęs "į svetimą teritoriją", "pas pankus", atlikęs tokį išpuolį/iššūkį. ta prasme, kad pati/s gali būt PC iki bjEurumo, ir lygiavertiškai bendraut su viskuo, bet kai partneris/pašnekovas jaučiasi esąs kitur, tai visas tas PC eina šuniui ant uodegos... :-/ ir nežinia, ką daryt. kaip susišnekėt su žmogum, kuris nenori būti išmintingas.

tokie tat vienišo šeštadienio vakaro verxmai. Emo Dabar Madoje (tm)

Comments

atsiprasau..bet kur ten penktadienio vakara matet emo?..suprantu jei cia seip vienisos minties driokstelejimas..:)

emo -- chia mano verxmas. :)

*ta* penktadienio vakara machiau tik purvyna. nors, dabar galvoju -- taigi buvo visai shviesu. Glebas pasakojo smagias istorijas ish Rygos, kaip daro puslapi, Slavka pasakojo smagias svajones apie tai, kaip chia padaryt kokia renginiu vieta, Romka irgi pasakojo istorijas, nebeatsimenu, apie ka, Laura dave obuoliu, Gedas dave popso kompakta, grojusi priesh koncerta, Edzka dave pinigu :), Bitlas pasakojo apie megstama muzika, tox aukshtaugis blondinas siule mest rukyt ir pasakojo apie dalijimasi nuomonemis.

ant kiek tusas ish tiesu, ne? :)

:) tu cia praktiskai pagaidinai.. jau norejau rasyt kad galbut pasenai, vo ant tiek (iskeliu nykscius) tas tusas-pats irgi panasiai nukaleidoskopuot galeciau.. bet.. galvoj suverda.. ankiek nykuma..:/

žinoma, pasenau. o tai blogai?

tai, kas naturalu, negali but blogai..man rodos tai neisvengiamai ateina visiems..

kai kas numiršta anxčiau. reiškia, išvengiamai :)

čia gal kox fotelinis sindromas, papračiausia sakyčiau, kai norisi paburbėt ir padejuot kaip viskas blogai ir beviltiškai yra ........