« THE O.B.! | Main | Arthur Schopenhauer and national pride »

darom 06

viskas gerai.

ir statėm gerai, ir vakarodavom su osviežu gerai (vyno butelis kas vakarą kas penktadienį, o paskutinę savaitę -- kas vakarą. ką aš žinau, sako sveika), ir grojom gerai su kolegom, ir vairavau gerai (1000 festivalinių kilometrų -- yra!), ir gerai, kad krovinių mažiau vežt reikėjo, ir kad darbinykų buvo daug daugiau ir labai smagių, ir kad pagaliau atsirado pernykštės mano išgalvotos "salos" (jo, logotipo vizualicaciją matau iki dabar, labai web 2.0) -- in no particular order -- street art (tą savo ilgšį su pižoniška skrybėle tai jūs geriau paskandinkit), futbolas (poetas zabulis! pamiršom tuos poezijos skaitymus prie upės... gal kitą kartą?), adomo chebrytė (staliuko pavėsinės Autorius, Piemenė ir Rupestėlė), vodka jugend Justas, kuris ramiai viską darė ir jam gavosi, Baro Drėdai (krapštėsi krapštėsi, ale po to su minde krizenom, kad reikia jiems atiduot visą festivalį ir tik klausyt, bo mes viską taip grubiai darom, o jie taip gražiai ir kruopščiai). dar gerai buvo išmokt dyzelinio variklio kuro padavimo sistemos subtilybių ("čia gi turi būt vakuumas! kitaip pizdA!"), patiko nešiot ir kabint kilometrus ir kilogramus kabelių, patiko didesnis garso aparatas ir Tamstos naujieji jaunuoliai (linkėjimas Anzelmukui ir Arnui ir Domui), patiko kino teatras, bo buvo žymiai tvirtesnis nei pernai, patiko Šiaulių chebrytė, blet, man viskas patiko ir patinka, išskyrus vieną abejotiną sprendimą ir vieną klaidą, kurias aš padariau:
  • duoti mikrofoną Arviui be kalbų.
  • pasakyti Tamstos chebrai, kad pakuotųsi daiktus.

kitą kartą (tm) būsiu gudresnis. pažadu.

kadangi apie muziką pakalbėt iš bendradarbių neturiu su kuo, tai tokie vat įspūdžiai iš Sukūrentosios Būdkės:
  • ELVIS DE LUXE -- stoner rock niekad nesidomėjau ir neišmaniau, bet manau, kad susitvarkiau. gera roko muzika. nebeįdomu iškart po to, kai nulipa nuo scenos.
  • STINX -- visiškai silpnas pasirodymas ir neįdomi muzika.
  • TROTTEL STEREODREAM EXPERIENCE -- gaila, kad perpūtė truputėlį. nežinau, ar pirkčiau įrašą, bet į koncertą dar norėčiau nueit. labai gerai.
  • NETVARKOI -- supergoodlookingtakeithomeifyoulikeit! per pusę metų pagerėjo. bosistas -- pliusas :) stiliaus rėmai išlieka, bet jaučiasi, kad yra grupė, grojanti savo medžiagą. labai gerai.
  • VA TAIP VAT -- visi viską moka, stepas pagroja visus paradidleriddlešmidle, bet prasmės nėra, labai gerai, kad zabulis groja soliagas, bet prasmės nėra, keptuvė labai gerai dainuoja, bet prasmės nėra, donatas gražiai šoka ir išgroja daug natų per laiko vienetą, bet prasmės nėra. labai gaila.
  • ZIMBABWE -- kažkoks lengvas ir tvirtas pasirodyma. gitaristas Ignas netrukdė, gal buvo kiek stipriau per tuos du gabalus, tačiau įdirbio trūko. labai gerai.
  • SC -- sėkmė ir pasisekimas, nauja/laikina vokalistka šimtą kartų geriau, bo nėra nulis, o yra vienetas. labai gerai.
  • PENDELIS -- šitą grupę aš pervadinčiau į PAULIUS IR MUZIKANTAI. Muzikantai groja standartus, Paulius dainuoja pro šalį. one hit wonders. norėčiau, kad man kas parodytų, kur aš klįstu, bet netikiu, kad taip bus. labai blogai.
  • AFM -- nuobodūs atlikėjai ir dar nykesni jų draugeliai. tipo CA punk rocks su Green Day archetipiniais atgarsiais. visiškas šūdas.
  • WASTED BULLETS -- jei būtų buvę mažiau išgėrę, tai gal būtų kažką sugroję. Exploited koveris 'fuck the usa' labai puikiai apibūdino įstrigusią laike grupės koncepciją. "Ko tas Čiūbas šiandien toks liesas?". pusė velnio.
kaip visuomet, kažką pamiršau: festivalinės kalbos perlus