« amžino ryšio zona | Main | darkspeed »

precious

They won't steal that precious from us ;)

gražiausi šios savaitės daikčiukai:

  • varom su vyrais rokenrolą na maxa. greitai, tvirtai, zaboinai. atostogų planai, ya know. geriausios atostogos -- tai pankroko grupės turas, nesvarbu, ilgas ar trumpas.
  • kai groji visą savaitę kasdien, jau bet kada paėmus instrumentą į rankas niekas nekliūna, energija pulsuoja ten kur reikia ir supranti, kad vis labiau gali sugrot, ką nori.
  • o prieš repeticiją einu gert kavos. į tokią naują raudonai rožinę viečikę Šopeno/Kauno g, priešais 'Indrę', tam name, kur kadaise buvo krsnų maistas, o pats namas dar labiau kadaise buvo didžiausias VNO viešnamis. viduj: a) nerūkoma; b) yra visokių dar neragautų el cheapo bandelių, bulkelių ir skanėstų; c) pigi, stipri ir skani kava. taigi, puodelis kavos, stiklas vandens ir drimbu ant šaligatvio palei "Kauno" stotelę ir turiu dešimtį minučių mid city peace. kai aplink visi važiuoja, eina, žiopso, kažką veikia ir stengiasi, o aš tik rūkau, sriubčioju kavą ir žiopsau atgal. super.
  • o kai grįžtu namo trečią nakties nusikalęs kaip šunpalaikis, smunku ant kilimo vidury kambario ir atlieku atgailą. butelys 'gintarinio' ir trys cigaretės. užmuša. vietoje. sudegsiu nx vieną kartą.
  • perskaičiau tą e.loe 'naivus.super.'. įdomu, tas bičiukas rašo blogą? skaityčiau. net nežiūrint į agnės petrauskaitės baigiamąjį žodį, katras sukišo autorių, herojų ir visus naivuolius kaip mes į kvailus ir nereikalingus rėmus.
  • šiandien yra the hot sumemr of darkness, kai visą dieną groja godspeed you black emperor ir noxagt. švelni niūruma.

tokios tokios.

Comments

"nežiūrint į agnės petrauskaitės baigiamąjį žodį, katras sukišo autorių, herojų ir visus naivuolius kaip mes į kvailus ir nereikalingus rėmus."

tas žodis man primine šulioj mokytas rašyti texto analizes, kai 'tas' reiškia 'tą' ir tik 'tą', 'anas' išsivysto į 'aną'. pagal taisykles.
o šiaip toks taiklus kūrinys, tik tiek, kad labiau berniukiškas ir veikėjas 25-erių.