« apie judėjimą 1993 | Main | "gera diena kažkokia" :) »

dieninis internetas #šiandien #2

Footprinting is an art of gathering target information.

FreeBSD pataisė sugedusią realpath(3) implementaciją ir MySQL dabar jau turi skrist. bet tik 4.x. pasibaigs projektai, kurie lenda prie DB, ir apgreidinsiu. įdomu. :)

Critical Section (aš nekenčiu to bičo. požiūrio į pasaulį, big picture ir t.t. bet požiūriai į atskirus daikčiukus gan vienodi...) rašo gražų straipsnelį apie knygą How would you move mount Fuji ir pateikia keletą gražių uždavinių. jei mėgstat loginius žaidimus, rekomenduoju :)

/.: RFID Tags in Euro Banknotes. (kas yra RFID pagal /.). aš prieš. dar vienas atvejis, kai galinga idėja atsiduria "blogose rankose". Babylon :(

/. Is seeking of lost skills/arts a hacking analogy. gal net px ta hacking dalis, komentaruose yra daug įdomių nuorodų apie visokių daiktų darymą patiems. gal kas jau yra suradęs dviračio "vidinių" pavarų ("suintegruotų į galinę stebulę) Field Repair Manual? linką? m?

[: katiba kažkada sakė, kad šitas blogas šūdo vertas, nes pusė postų -- vien nuorodos, "o negi tu manai, kad žmonės tokie kvaili, kad patys nesusiras?". na, apie žmones aš per gerai tikrai nemanau :), o dėti įdomesnes nuorodas į blogą, deja, tapo būtinybe, nes bookmarks pildosi laaabai greit, o juos paskui peržiūrėt kažkaip nepavyxta... ]

Comments

ot, vistik sugebejai sugalvoti neprikimbama atmazke. bookmarkai, damn..

nuorodos kartais gerai

nelabai suprantu...