« groti smagu | Main | NCSA Mosaic/2.7b5 (X11;Linux2.4.2 i386) libwww/2.12 modified »

sąrašas priežasčių

kadangi
a) sekmadienis
b) pasitaisiau dviratį
c) persivalgiau
d) Nėra Ką Veikt (tm)
e) norėjau espresso
f) nenorėjau į kontorą

tai bloginu iš Antros Pagal Gerumą Interneto Kavinės Vilniuje (tm), kuri yra klaipėdos g. priešais tangomanijos studiją. gyvenau priešais ant grindų pusantro mėnesio. kaip pliusus galiu paminėti tai, kad dirba visą parą, visada turi čekiško alaus Samson po 3,5 Lt, lietuviško alaus po mažiau ir gerus monitorius. dar aš turiu jų -30% kortelę, kas neblogai.

Pirma Pagal Gerumą Interneto Kavinė Vilniuje (tm) yra Šopeno gatvėje, lyginėje pusėje, tokioje nišoje, kur kadaise buvo tokia zjb kebabinė, kur mes mėgdavom susirinkt. valanda -- 2 Lt, ryšys padorus, Kažkaip Miela (tm).

peržiūrėjau pukomuko nuorodas, pasidžiaugiau LT blogų gausybe, peržiūrėjau jo mėgstamus ir man nežinomus. nepatiko man tie lietuviai. geras buvo tik per kažkurį prieitas Edmundo Mišeikio blogas. <ironiškai>nes jie visi yra kažkokie mainstream middle class assholes, o jei tokie nėra, tai yra PHP programuotojai. fui. :) ant rytojaus pagalvojau, kad visgi chamiškai parašiau, peržiūrėjau visus dar kartą. nieko naujo, deja, nepastebėjau. et.</ironiškai> o gaila.

taip pat noriu begėdiškai pridėti, kad šitas puslapis yra vienas pirmųjų lietuviškų blogų. tik komentarų trūksta. ir dar Jono Skendelio "Vartiklis". ką, ne?

Comments

o jonas skendelis tas ish baltic amadeus? smagus senelis, barzdoj megsta neshiotis maista :) vartiklis rodos buvo pats pirmiausias mano lankomas puslapis kai pradejau "pazhint" interneta :)