Main

Kasdieniai verkšlenimai Archives

November 5, 2007

Nonsensas.

Jaučiu, kolegos tuoj pasigailės, kad mane įsileido į savo bažnyčią. Prišiksiu čia su savo spaminiais įrašais.

O šiaip. Gerai kai čia visi suprantantys šitus internetinius reikalus plačiau nei, kad toks regular-ass-internet-user'is kaip aš. Buvo minčių čia kažką pakeist (tag'ų sarašas kur nors šone, kad pagal tagus brousint; savo last.fm topus, nors nežinau, kokio velnio man jie/jums reikalingi). Bet kažkaip apleidžiu šitą tūsą, tai tik kokį banerį viršuj įkišt norėtųsi, kaip vienas kolega pasakė - gotišką. Na dar balta/juoda viską pasidaryt. Bet, kaip sakiau, gerai kai jūs suprantat :)

Bet ne, neverkiu aš čia. Su laiku išmoksiu (gal).

Dar nežinau, ką man padaryti, kad paspaudus TAB knopkę, nepereičiau į kitą lauką, o naują pastraipą įvaldyčiau. Na bet galiu ir be to.

Išpindėjau kažkaip prie to blogas.lt, kur ten viskas tokiems moliams kaip aš padaryta.


Beje, prieš kelias valandas buvau pasimatyme. Nu rimtai. Viskas kaip priklauso - kakava+sausainiai+ant Gedimino kalno+sutemus. Pokalbis ir tiek. Galit nesvaigt apie kažką daugiau. Blet, pasiteisinimas kažkoks gaunasi.


Spėju, dabar daugiau keiksiuos. Šiaip ryte atsikėlęs sau pasakiau, kad nuo šiandien būsiu geresnis žmogus. Nu jo...


Ą ir visą dieną maispeise klausiau Specials - Ghost Town, o mp3 plėjeryje Groundation.

November 7, 2007

Prisiminimas.

Ar žinot kuo skiriasi maksimoje pardavinėjamos "lietviškos salotos" nuo "naminių salotų"? Man teko garbė išsiaiškint, kad sudėtis ta pati, tik "lietuviškose salotose" yra dar krapų ir kiaušinių.

Tai nutariau, kad lietuviai nuo kitų tautų išsiskiria savo krapais ir kiaušiniais.

Specialieji.

O buvo taip.

Naktį nėjo užmgt, tai varčiausi iki ketvirtos. Tada pamiegojau keturias valandas. Įtartinai šviesu lauke buvo. Ach, tas nuostabusis "AJEBATJAUPRISNIGO".

Varau į paskaitas. Autobusas pilnas. Visi stumdosi, kaip per kokį koncertą. Norėjau išlipt ir palaukt kito autobuso. Bet žmonių apmažėjo kažkaip, net atsirado vietos prisėst!

Diena koelgijoj buvo kaip niekad pilna įspūdžių. Visų pirma - elektrotechnika mechatronikos auditorijoj. Ten visada būna įdomu. Pilna visokių dėstytojo sumeistrautų daikčiukų. Kaip antai, padarė ant durų kaunterį, kuris pats skaičuoja kiek įeina ir kiek išeina žmonių. Arba tas reikalas, kur suploji ir šviesa įsijungia/išsijungia. Noriu tokio namie. Tai šiandien kalbėjom apie reikalus, ir sako kažkas iš grupės, "o kaip galima pamatyti lazerio šviesą?". Sakau "dichlofosu purkšk ir matysi". Dėstytojas sako "arba dūmais šiaip. Gal kas rūko iš jūsų?". Na sakau "aš". Sako "nu pademonstruojam". Tai pastatė lazerį, įjungė, pasodino mane šalia spindulio ir sako "davai užsirūkyk". Sakau "auditorijoj?". Na o ką daryt, kai dėstytojas liepia? Dar kaip tik nebuvau rūkęs kurį laiką. Hopa, jau dūmas varo iš mano ryklės, visi žiūri "o jo, matosi... matosi...". Va. Pasigyriau blę.

Po to pokalbis su grupiokais apie grybus ir kanapes.

Dar paskaita buvo ar tai Marketingo ar tai ko ten. Nubodu. "15 minučių" skaitymas ir šūdokų sprendimas. Beje, esu gan priklausomas nuo to reikalo (šūdokų). Na patinka sprest. Tik tie lengvi užpisa. Kai vos ne pirmas skaičius kurį į lentelę įrašai, būna atsakymas.

Na ir Kokybės Vadyba. Dėstytojas geras kadras. Kažkada mano motulę mergino :) Tai jis ten vis kokį bajerį pasako, tai mes, tai pasijuokiam, tai jis diktuoja per greitai.


O va namo variau ilgai, bet su šypsena. Prisiminiau įdomųjį vakar dienos klausimą, kurį manes paklausė "o kodėl nemėgsti sporto?". Atsakymas buvo maždaug, kad nemėgtu dėl to, jog ten taškai skaičiuojami. Pašnekovė nustebo "o tokio dar negirdėjau". Bet rimtai. Aišku, kai yra taškai, tai yra ir azartas, kad čia parodyt jog tu esi geresnis, apgint ten savo spalvas.

Buvau dar prisiminęs iš vakar, ką buvau pamiršęs, bet pamiršau vėl. Reik užsirašinėt.

Na, o šiandien, eilinį sykį sumokėsiu už įėjimą ir žaisiu stalo futbolą. Jėėė.


The Specials - Ghost Town.

November 11, 2007

Notaras.

Po vakarykščio, šiandien vis nekas buvo su galva. Ir šiaip su savijauta. Sunkiai judėjau, kreivai vaikščiojau, apsvaigęs kažkoks. Bybė. Nors gal ir nieko visai. Gert alko visiškai nenorėjau, bet porą alaus įsukau. Buvo geriau.

Apie koncertą.
Zimbabwe girdėta daug, tai na zimbabwe yra zimbabwe. Rokas. Ten keletas gabalų skaniai suėjo.
Pogotowie Seksualne nepatiko. Bent man šablonas kažkoks.
Eye For An Eye buvo visai gerai. Vietom net galvą linktelėjau.

O šiaip tai emo. Lyg ir viskas gerai turėtų būt, bet kad va ne. Ne ne ne.

Ne.

November 14, 2007

Šaping.

Bat nat faking.

Tokios realijos...

Kadangi "nigga got payed", tai paišlaidavau vakar. Aišku, ne kur kitur kaip tik "Tamstoj". Biškį. Naujas raidas + naujas krešas + du stovai + solinuko plastikas + dvi poros lazdų. Tai aišku, viskas nėjosi kaip per sviestą. Ble, čia turėčiau parašyt priešistorę, iš kur viskas, bet tai ten regis senam bloge aprašinėjau tą tūsą. Ai bet dar turėčia priešistorę aprašyt kas prieš "Tamstą" buvo. Blet, labai jau daug rašyt.

Na trumpai: ryte praktika, skaičiavom "alkūninio veleno elementus". Tipo bybė visiška, padėtas tas iš variklio išluptas alkūninis velenas ir ten aprašinėt visokį šūdą. Fak. Kažkiek aprašiau, paskui išariau.

O išvariau į "pasimatymą". Kodėl kabutės neklauskit. Šiaip. Tai ėjom į blyninę valgyt blynų. Na blyninėj tikrai ne vėdarus valgysi, juk... Tada į vėdarinę. Ai... Na tai valgėm blynų. Tada pasiūliu nueit į "Tamstą" nes man reik "šiek tiek" apsipirkt. Kaip tarėm taip padarėm. Nuėjom, radau iškart tai ko atėjau, pasibandžiau, pasiėmiau pirkt. Tada Daivaras atbėga, o čia klientui pastoviajam eilinė kalėdinė nuolaida. Labai gera nuolaida :) Tai kortele bandau atsiskaityt - neina. Iki banko bėgu "vat a fak, bič?". Tai sako kad iš kortelės per dieną galiu nusiimt/atsiskaityt parduotuvėj už 100lt max. Tai mikliai buvo ištaisyta klaida iš 100 iki 2k. Tai bėgom iki šopinimosi vietos. Daivaras sako "galvojau pabėgai išsigandęs kainų, omfgroflmaolol!!!!11!!1One!1". Tai jau normaliai atskaičiavo pabkes. Bapkes. Pinigus, blin. O viskas taip sunku. Tos liakštos tikros sunkenybės (įsivaizduokit du metalinius apskritimus, vienas 19" kitas 22"), dar stovai sunkūs (patvarius pirkau, storus, kad nesulūžtų kaip nors, tai ir svoris atitinkamas). Tai kolegė padėjo šiek tiek, į autobusą. Ji išlipa reformatuose, aš iki studijos varau. Žmonių dag prisigrūdo, sudėtinga buvo ten laviruoti. Bet kažkaip. Studijoj susistačiau ten. Tai "ūch ty". Na jėga, bent man. Po to su kolega Pūkala alaus į "Šnekutį", po to prisijungia Linelis + Akvilė + Kalynka.

Pirmas "Jovarų" bokalas, kaip taisyklė, sueina per <2 minutes. Tada imu antrą. Po antro jau sunkiau pradedu kalbėt. Po trečio primerkiu akį, pradedu mikčiot. Po ketvirto jau būna stadija pasiekta "penkto nebereik". Tai prisijungė Vytas + Skirmantė + Gonzikas. Tai po to jau užsidarinėjo Šnekutis, tai Gonzikas sakė paveš. Dar susuko vieną. Nežinau ar nuo to ar ne, bet buvo visiška šikna. Kaip grįžau - nepamenu. Tik jau pamenu namie, kad apgrabaliojau visas sienas. Tamsa. Po to kažkas skamba, kažką padarau kad neskambėtų ir miegu toliau. Pasirodo numečiau kažkur telefoną, bo žagintuvas skambėjo. Prapisau praktiką ir labai pachmielnas čia rašau.

Šonkaulius dar skauda, tepuosi kažkokiu kremu, kuris šaldo ten. Na gal gyvensiu. Tikiuosi.


Pisau.

November 28, 2007

Audrelis per radijų.

Taigi, rytoj (2007.11.29) nuo 2000 valandos per StartFM kalbėsiu laidoje "Nesiskaito" apie prazvimbusį tūsą "Padarom" ir kitus niekus.

Jei kam įdomu - įsijunkit :)

Taipogi galit man atsiųst klausimų į audrelis[alfaiksygrik]gmail[taškensonas]com

Drrrrr tach.

December 9, 2007

Šiaip.

O jeigu šiaip.


Penktadienį buvo Igno gimadienis, tai apsilankėm, paminėjom. Šiaip buvo gerai (beveik) viskas. Jėėė. Tik vakar diena trodė kaip sekmadienis. Kodėl? Nagi, nes sedėjau namie visas chūjovas. Vakare (na apie 22) jau norėjosi varyt kur nors centran, bet neįstengiau. Kartais įsijungdavau "vienas namuose" ir gėriau arbatą. Visiškai apgailėtinas vakaras kokio nėra buvę jau senai.


O jeigu šiaip, o jeigu šiaip.


Pastaruoju metu pastebėjau, kad mane pradėjo užpisti žmonės. Jū, pypl, meik mį sik. Tie kurie anksčiau buvo jėga ir normalūs, tai dabar pasidarė visiškai užpisančiais šūdais. Tai pasako kokią nesamonę, tai neatsipisa, kai paprašau, kad atsipistų. Nu pyzdets. Čia buvo vienas toks variantas per tą patį aukščiau minėtą Igno gimtadienį. Bet ne visi tokie. O ir šiaip na. Bet ne chui. Čia šiaip na. Bet nesakau, kad aš esu "misteris zajebys 2007". Emo visiškas, blet.


O jeigu šiaip, o jeigu šaip, o jeigu šiaip.


Taip, čia tas pats Audrelis, kuris rašo blogą hardkore.

December 20, 2007

Būbūbū.

Šeštadienį su lėviausia grupe ant lietuvos andergraundo, grosim šiaulių krašte http://phorum.hardcore.lt/read.php?2,201544.

Ryt paskutinė diena atnešt kursinį projektą. Aš jo net penktadalio nepadaręs. Ką jau čia...


Sėdžiu ir žostkai pučia pilvą, nežinau ką ir bedaryt.


Pinigai turi didelį minusą - mėgsta dingt kažkur. Pačekinau sąskaitą - pyzdėts. Reik pristabdyt savaitgalius "MergelėsFM'. Ne.


Vien žo, kaip visad.

December 24, 2007

Dylai.

Taigi.


Su ta sąlyga (ar reikia ten nosinės), kad aš esu emo, tai varau čia. Na ir šiaip. Va.


Tapau adikted tū MergelėsFM, bo ten gerai būna. Alaus normaliai įpila (be putų ir sklidiną), va šį vakarą paklausė kaip Šiauliuose sekės, ir panašiai, chebra gera renkas. Tai ten jėga. Ir bulvės ten skanios, bet padažas, mano nuomone, čiulpia. Soriukas, bet jau taip yra.


Dar visą dieną galvoj skamba ir liksi galva, ir kojos muša bytą, į tą gabalą, kur ankčiau papostinau (dar specialiai jį parsisiunčiau iš interneto, kad per maispeisą nereiktų klausyt). Tai visai jėga.


O Šiauliuose sekėsi gal ir nieko. Su sąlyga, kad gėrėm, ir tai mes mokam daryt, tai nelabai ką ir bepamenu. Tik parkės, kad scena juda, ir po to jau kaip ir ten juokiamės lauke. Tiek tų prisiminimų. Dar daug suvartota "mighty mighty J". Sapnavau Jarą, beje. Kad jis man skambino kai aš buvau smigęs studijoj, bet numečiau. Po to rimtai čekinau telefoną ar taip buvo. Nebuvo.


Dar supratau kurią tai dieną, kad vaikų aš nenoriu, bet regis apie tai jau rašiau (tingiu čekint). Tai Bekerį prie alaus bokalo parinau, kad padarytų taip, kad neturėčiau vaikų, bet organas, kad funkcionuotų. Sakė pagalvos. Bet paprasčiau būtų taip, kad nefunkcionuotų padaryt. Na o gal ir verta.


It's a wonderful wonderful life.


O taip. Atmetus karus ir visokias bybes, tai gal tai ir būtų.


Beje, dar užpisa kultinis klausimas "Kur švesi naujus". Eikit nachui. Man tai eilinė diena. Nors, turėt progą prisigert visada gerai. Sažinė taip negriaužia.


Šiaip, tai va supratau, kad nors aš ir esu emo, bet tai gerai. Na ne tai, kad emo esu, bet kad šiaip iš tiesų viskas yra gerai, tik čia parkės visokios kurių prisigalvoju. Emo. Taip, neįdomu skaityt, žinau. Nerašau apie rimtus dalykus.


Playa' hata'.

December 31, 2007

Pastebėjimai.

Vai vai vai.


Ir ko tik nebūna. Štai kasdien girdžiu žmones, kurie sako "nuo naujųjų metų <įrašyk ko nearysi, ar ką darysi>". Blet. Čia primena vis vieną kolegą, kuris prieš tris metus sakė "Va, nuo kitų metų nerūkysiu". Tada ginčyjausi su juo. Bo sakau "tai tu nori mest rūkyt?" - "aha" - "o tai kam laukti kitų metų kad kažką padarytum, jei gali padaryti dabar" - "ne, tai aš dar noriu parūkyt" - "tai taip ir nemesi" - "mesiu mesiu, pamatysi". Rūko iki dabar. Retorinis paklausimas - kam kažką daryti (pvz) kitais metais, jei gali tai padaryti dabar? Bič ęs.


Na gerai. Va čia visa savaitė tai gavosi kaip iš XXL dainos "Savatėlė" teksto. Gaila tiek išleistų pinigų, tiesą pasakius. Na bet būdavo linksma. Vis kažkokios diskusijos, vis kažką naujo sužinai, tai netyčia apgauni kažką (čia prisiminus išgertuves po LT.MOSH koncerto), tai susipažįsti su kažkuo, ar panašiai. Tai vakar jau buvo nekas vienu metu. Drebėjo rankos, kai kavą gėriau, akys matė, bet nieko nemačiau, nieko nesupratau ir nesiorientavau aplinkoj, šiaip. Dar kunigaikštis prisėdo šalia vakar, tai pasakojo istorijų. Po to marozas pasakojo kaip jie su chebra kurią tai dieną davė į snukį keletui vėliavnešių.


Ai. Kad ir kaip džiaugiausi, kad pagaliau negava dovanų, bet vis tik vakar gavau. Gavau lėkštę nuo gimdytojų, ir stiklainį medaus su mediniu šaukšteliu nuo moters. Valio valio valio.


Beje. Iki šio ryto, būčiau parašęs, kad metai buvo super, o bet tačiau, viską sugadino šitas rytas, bo prisnigo.

January 4, 2008

Išpindėjimas.

Žmonės išpindėjo. Čia gal kalbu kaip koks senis, ar norintis tokį vaidint, bet pochui.

Anskčiau, pamenu būdavo seni troleibusai "batonai" kuriuose dvokdavo kaip tvarte, tačiau būdavo šilta. Atsirado paskui dėžės keturkampės kur ūžia. Ten šalta visad, kai kam patogu, bet man geriau jau seni "batonai", nor sžiemą nešalta būdavo. O dabar yra "soliariai". Modernūs ilgi. Neprisipisi prie nieko. Na tik gal, kad veltui juos pirko, man tie "batonai" žymiai mielesni buvo.

Anksčiau, pamenu būdavo geltoni "ikarusai". Drebėdavo nuolat, ne taip ir šilta būdavo. Paskui atsirado po truputį visokie "volvakai" ir "mersedesai". Ten šilta ir viską. Tik sedėt nepatogu būdavo. Mažokai vietos. Paskui jau atsirado "karosai". Po truputį po truputį jų viso. Ten būdavo visai nieko. Sėdi ir žiūri kaip durys į išorę atsidaro, kaip per kokį fantastinį filmą. Na o paskui jau visi šiti modernūs "volvakai" ir "mersedesai" atsirado. Šilta. Sėdynės tik kietos. Ai, na dar aišku irgi bapkės veltui išmestos.

O Jūs klausiate "na ir kokio bybio tu čia tai rašai? Koks tikslas?". O tas, kad rašau čia dabar, kai miegočiau. Bet turiu parašyt, jog pastebėjau tendencijas, jog jei į stotelę atvažiuoja du troleibusai/autobusai, kurie važiuoja ta pačia kryptim, tai žmonės lipa į naujesnius.

Tik tiek.

January 16, 2008

Sesija

Taigi, priešpaskutinė (jei viskas gerai) sesija man vyksta.

Jau tris iš penkių prašiau.

Vieną pirmadienį rašiau, tai gavau devynis. NJIABLUOGAEE.
Antrą rašiau vakar. Planuoju gaut aštuonis.
Šiandien rašiau trečią. Na gal penkis gausiu.

Kitą svaitę vienas egzas toks pusėtinas, o kitas visiška šikna.
Kaip nors gal susitvarkysiu.

O šiaip dar daug visokių darbų reik nuveikt ir va.

Na o dabar iki antradienio dykaduoniaut galiu.

Gal kas kokią chaltūrą, užsidirbt pinigą, žino?

Tai tiek.

January 28, 2008

Verda.

Gyvenimas.


Įtemptos dvi sesijos savaiės praūžė kaip pora dienų. Išgerta privartota visko dideliais kiekiais, namie būta mažai. Nežinau tik kaip paskutinį egzą išlaikiau, bet penkis turėčiau gaut. Juolab, to dalyko jau buvau atsinešęs balą 2.4, tai jei petaką gaučiau, išeitų penki bendras. O bet tačiau, vis dar kursinis sustojęs, viena ataskaita praktikos irgi. Pora skolų paskutiniam kurse jau kaip ir garantuota... Na kaip nors.


O šiaip, muzika muzika muzika. Be jos niekur niekada. Parkė čia kažkada buvo be muzikos važiuot kažkur, visuomeniniu transportu. Baisu. Ai dar kontrolė parišo, kad neprasitęsiau to plastiko gabalo. Penkiolika litų studentui. Tai žinokit, kad katino dienos baigėsi. Prasitęskit tie, kurie chaliavu važinėjo.


Po truputį ieškau kur šikną galima būtų priglaust ilgesniam laikotarpiui senamiestyje/centre (kuo, blę, skiriasi?). Interneto dideliuose puslapiuose kainos sąlyginai kandžiojasi, bet ten padorūs butai, ten su baldais, technika visokia, geros vietos. Na vienas negyvenčiau, bet norėtųsi žmogo, kuriam netrukdytų kartais ateinanti chebra, muzika 24/7, emo verkšlenimai, aitrus kvapas, po pasisedėjimo tūlike (option yra oro purkštuvai).


Nuotaikų kaita pastovi. Vieną valandą siunčiu nachui ir trenkiu durim, kitą jau pasakoju ką nors. Aš tai neiškesčiau. Peilis tarp šonkaulių.


Kiek uždirba kokio ofiso valytojas?


Nuotaiką pakelia: massacration, meshuggah naujas albumas, hub city stompers, visoks regis-dubas-ska-soulas "ant šūfliaus", stroikės 1120.
Nuotaiką pisa: tu, ji, aš, tie kurie per daug kalba (jiems siunčiu Hub City Stompers - Chatterbox dainą, tekstus susirasit), besibaigiąs maišelis, kai išsikrauna plėjeris, pusiau veikianti klaviatūra.

February 3, 2008

Sekmadieninis.

Vai tai tai.


Vakar buvau koncerte, tai tiesiog jėga ir nieko daugiau. Ai, na gal prieš koncertą reikėjo mažiau vartot svaigalų, o bet tačiau, ir taip buvo gerai. Po koncerto sulaukiau siūlymų eit pas mergeles (iš kokių trijų-keturių asmenų), bet visiems atsakiau "NE". Pats nesupratau kaip čia taip, bet pasakiau. to pasekoj miegojau namie, ryte pachmielas buvo nelabai didelis ir sutaupiau ~30litų.Valio! Bet šiaip. Tai va, nėjau pas mergas, tai su kolega B sedėjom niū staile, pasiėmiau alaus, radau kepurę (jei kas nors iš tų, kokių penkių, skaitovų pasigedo kepurės, tai parašykit man kaip ji atrodė ir gal atgausit). Ponas V dar davė po skarbonkę sidro, kuris labai gerai suėjo ryte. O ryte kėliausi septintą. Na žadintuvas buvo užstatytas, bet atsikėliau po septynių devynios (bo jei paspaudi ne tą knopkę ždintuve-telefone, tai po devynių minučių jis vėl pradeda rėkt). Susitvarkau, pračekinu meilą, kavos kažkiek, septynios keturiasdešimt iš namų, vėl susitikt su ponu B. Nustebau labai, bo be devyniolikos aštuonios ukmergės gatvė buvo visiškai tuščia. Nė vienos mašinos. Na bet. Susitinkam su B, varom į 1120. Tvarkom, na plytas krovėm. Ten tada to sidro išgėriau. Kolega M nusichūjarino laiptais kažkaip ir kraujavo, bet jis vyrukas kietas, nepražus. Svarbu kad dantų neišsimušė. O būtų nepatogu... Diedai, kurie ėmė plytas, davė dvilitręką tauro tradicinio. Padėjau į barą, gal kas norės kada, bo man jis nekokius prisiminimus sukelia, per stiprus, šeši laipsniai... Brr. Tai va, tada su B varom iki D, apžiūrim patalpas, kur, matyt, bandysim gyvent. Man ten patiko, tiesą pasakius. Tai dar kolega V (čia kitas, ne tas kuris sidro davė) sakė nori prisijungt. Bus trys jaunuoliai. Matyt bus gerai. Po to su B varom pas R (na ir U ir Z ir O) į antakalnį čekint alektros. Verdiktas - keisti alektros instalĘcijĘ nauja. Išgeriam kavos, parūkom, varom namo. Pakeliui į senukus. Ten milijonas žmonių, bet nuperkam ko reik. Aš dar paimu sulčių ir bublę gum (blę). Čia, matyt, SC įtaka. Įdėžę, į dėžę... Apie ką čia. Na nesvarbu. O ką tenorėjau pasakyt visu šitu nesuformatuotu tekstu, be pastraipų, kad visą šią dieną jaučiausi visai gerai ir pavasariškai. Na, važinėjom su mašina ir taip jėga saulė snukį apšvietė vis ir šiaip, nešalta lauke. Žiema žiema, bėk iš kiemo.


Koduoti tekstai kažkokie, jebitvajumat.

February 5, 2008

Planai.

Na jo.


Kadangi ponas D pasakė, kad su vieta gyvenimui, kur ruošėmės gyvent, neišeis matyt, tai mastom apie planą B. Na čia ne sutrumpinimas, tik šiaip, planas B. Šiaip, tada, planas K turėtų vadintis. Viskas lyg ir gerai ten su planu K, tik va, šiltas vanduo yra parkė. Bet, ponas B, gal sugalvotų ką nors. Ir planas K atitinka tada visiškai visus mano reikalavimus. Yra daug natūralios šviesos ir erdvės ir atskiros patalpos. Blet, kaip jėga būtų. Tikėkimės ir bus. Bet man kaip visad, suplanuoju ką nors, mąstau apie tai, tikiuosi to, ir nichūją neišeina. Tai bet va šitam planui K parkių mažai, iš tiesų yra. Tai tikėkimės bus gerai. Tada ir forumas pailsės nuo didžiausio spamerio šūdų rašymo, po plane K interneto prieigos, kaip suprantama, nelabai bus. Nebent iš aplinkinių ofisų kaip nors wireless'ą pasigaut ten kodą kokį apėjus. Blę, o va dabar įdomu, ar saugumietis skaito, ką aš čia rašau?


Tai tiek.


O šiaip, gyvenu visai dabar gerai. Einasi kaip iš pypkės. Na čia posakis toks. Tik gaut mėnesinių dar pajamų ir iš vis viskas ultra gerai būt. Na gausiu iš kur nos. Vok - dovanok - gyvenk (čia iš forumo pasisavinau, bo pats niekad nesugalvočiau tokio).


Valio!

February 12, 2008

Žodis.

Tikėjimo žodis. Juokinga.


Taigi, tuoj išvarau į Rygą. Ryl big fiš. Tiesą pasakius, niekad jie man nepatiko, bet paklausius gyvai gal pasikeis nuomonė, nors smarkiai tuo abejoju. Bet neprišikęs griovio nesakyk op.

Dar skambučio sulaukiau. Vakar ieškojau darbo kokio tai, tai atradau kažkokią valytojų įmonę. Užpildžiau puslapyje anketą, ir ką tu ką tu. Paskambino čia prieš pusvalandį, sako atvaryk, pakalbėsim. Tai sakau nebent ryt. Buvo šiokia tokia tyla po to, sako nu ok, dešimtą. Tai sakau ok. Bet paskui pgalvojau kad visai ne ok, bo kaip čia dabar taip, gi rygon varau. Na kaip nors, ką nors.

Dar pastebėjau, kad nebeturiu švarių maikių, tai pasiknisęs radau vieną. Biškį per maža ir per plona, bet pochui. Jei nueičiau į klubą su tokia, tai būčiau populiarus. Aha aha.

Vėl pasinešiau ant ręęęęępo. Ama niga rapa gangsta. Čia viskas prasidėjo nuo to, kad per Adomėlio išleistuvęs valgėm pyago ir ėjom į mergeles. Tai ten reikalavau paleist rępo. Paleido. Buvo gerai. Paskui pasiėmiau kažkada CD iš jų. O va užvakar parsisiunčiau Promoe (išgirdęs balsą galvoji, kad juodaodis, bet ne, ilgadredis baltas kaip pieno puta skandinavas, vis tik, white boys can rhyme) albumus bene visus. Tai jėga. Long Distance Runner ir These Walls Don't Lie. Long Distance Runner tai toks gabalas, kur ilgai važiuojant kur nors ir žiūrint pro langą tinka.

Tai tiek.

February 16, 2008

Valandos.

Na taip. Tam, jau žymiąjam, kaboke pamušiau rekordą. Prabuvau ten vienuolika valandų. Nuo aštuonių iki septynių. Na dar biškį anksčiau nei aštuonios atėjau. Tai ten ko tik nemačiau.

Labiausiai įstrigo naujas "draugelis", kabinantis kolegę, rėžiantis tokias frazes kaip "ar tu namo varai, ar tu vegetaras?". Čia buvo topas.

Kažkada, vidury nakties prasidėjo šokiai. Aš buvau pasyvus šokėjas (tik žiūrėjau), bet ten parino mane. Rimtas repo tūsas buvo, labai pyko, kad geriausią repo cd išsinešiau ir pradanginau. Tai teks įrašyt šiandien naują ir nešt.

Dar juokinga buvo, kai vakare, iš prezidentūros aikštės atbėgdavo kareiviai. Kas pamyžt, kas ko nors nusipirkt...

Dar buvo vienas kolega atėjęs, bet dingo kažkaip anksti labai.

Kabako istorijos.

February 18, 2008

Kraustymasis.

Taigi, daiktai jau taip +/- sudėti. Šiandien jau naujuose namuose miegosiu. O ryt į darbą. Nu jo...

February 27, 2008

Gyvenimas.

Taigi, iš bučioko Alvio nupyzdinau omni konekt modemą ir galiu čia parašyt.


Tai jau savaitę + gyvenu mažam kambarėly. Labiausiai man patinka gatvės pavadinimas - Kaštonų. Labai gražu. Tai va. Gyvenu mažam kambarėly, kuriame yra sofa, didelė spinta, ir dar spinta-bufetas, ar kaip čia vadinasi. Na su stiklais tokia. Vietos ne itin, bet kažkaip verčiuosi. Stalo neturiu. Jį atstoja didelė didelė palangė. Ant jos dabar kompas, kolonėlės, modemas, kava, rankos, pelė, ir dar telpa čia daug ko. Bet nieko dabar nėra. Na dabar užsirūkiau (tikiuosi nesupyks bučiuokai, kai sužinos, bet čia laiko taupymo sumetimais, jei išeičiau į virtuvę parūkyt, tai laiko sugaištų, čia daugiau dėl interneto tai, kad be reikalo nesiųstų duomenų, na Alvis supranta apie ką aš). Ai, tai va. Bučiokai. Alvį tai daug kas žino (stalo futbolo meistras, kartu komandoj būdamas su Traktorium, yra aplošę ne vieną puikų žaidėją, taipogi šis vyras, per keleto parų koncertą pavadinimu "padarom" rūpinosi video tūsu), tai ką čia. Ir yra dvi Prancūzės. Nekalbios, bent su manim. Užkalbinčiau, bet nežinau ką čia jom pasakyt. Ai, tai gyvensiu čia iki birželio mėnesio, paskui, regis, teks ieškotis kitos irštvos, kur šikną priglaust, bet čia labai linksma man. Dirbu. Ten su tuo valytojo darbu tai chuinia gavos, apipist norėjo iškart, tai spjoviau. Po poros dienų jau pradėjau dirbt kitur. Dabar lituoju ten tokius šūdus, kur mašinose būna, kad iš benzo dujas perjungt ir vice versa (regis taip?). Darbas jėga, namie lituoju, pasileidžiu muzikos (dydžei šuflas per foobar2000) ir tiek. Šiandien pisausi kontoroj, nunešiau detales, tai jas pačekint reikėjo, dėl broko, sudėt, supakuot. Gavau pinigą. Paėmiau dar 200 detalių komplektų. Tai lituosiu čia. Gal ne šiandien, bet lituosiu. Tai nusipirkau šampūno, dantų pastos (nežinau kam, vis tiek nesivalau dantų), virtinukų su bulvėm, oho kukurūzų tų mol čipsų, meduolių, sviesto ir porą gintarinio. Šiaip pastaruoju tik marių geriu, bo pinigų nėr. Ai ir šiaip jau prisigėręs nebuvau kurį laiką (na savaitę su viršum), bo pinigo nėr. O ir šiaip mergelių alus nebelenda. Po poros bokalų ryte galva plyšta. Nesupykit, barmenės. Tai va toks tas dabartinis mano gyvenimas. Jei kas norės išgert, ar į svečius, ar pasikviest į svečius, ar šiaip ko, tai geriau rašykit sms/skambinkit, bo prieiga ribota prie interneto. Bet va reiks kažką padaryt su tuo internetu. Ar irgi kokį mobilaus interneto šūdą nusipirkt ar ką, bet viskas vėl susiveda į vieną ir tą patį - pinigus. Čia prisimenu ir užsileidžiu grupės P.A.I.N. gabalą Money. Blogio šaknys. Tai tiek, kada nors bus dar. Ajė.

April 8, 2008

Gyvas.

Na taip, aš dar gyvas. Still standing, still strong. Fak.


Tai va, sekasi lyg ir gerai. Gyvenimas kaštonuose primena kokią tai pasaką gal. Jaunasis pensininkas. Sako, kad galėsiu pasilikt čia ir nuo birželio mėnesio, vietoj prancūzių. O ten kambarys didelis. Tiek daiktų neturiu, kad jį užpildyt. Na ką nors sugalvosiu. Anksti dar apie tai galvoti, iš tiesų. Šiaip turiu viską ko reikia. Gal tik išskyrus pinigus ir darbą. Bet, kaip dainuoja viena gera grupė - "money money money, roots of all evil". Taigi. Perėjau dabar nuo regular ass cigarečių prie sukamo tabako. Golden Virginia, che che. Kas čia dar... Na viskas po senovei. Šeštadienį pirmas pasirodymas su grupe K.A.N.G. Šiauliuose. Kitą savairgalį vėl su ta pačia grupe Kaune, ir paskui į kelionę. Laukiu.


Na tai gal tiek šiam kartui. Čia rašiau kažkada apie kelionę raudonuoju golfu, tačiau kompas numirė ir dingo viskas. Šūdas.


Ai, dar žmonės su etiketėm užpisa.

April 21, 2008

Apie.

Tai va. Savaitgalis buvo geras.

Penktadienį į Kauną važiavom. Gan ilgai ir linksmai. Bet kuo arčiau Kauno - tuo mažiau prisiminimų ir vis tamsiau galvoj. Šeštadienio rytas chujovas. Diena chujova. Vakaras geresnis. Pagrojom koncertą, paskui afterpartis geras. Patiko. Sekmadienį namo. Neišsiplečiant, kaip sakant.

Šiandien važinėjau dviračiu po visokias padivalkes. Na nieko neradau visiškai. Kaip visad kokį šūdą nusiperku (šį sykį pirato kepurė už tris pem).

Pradžiugino laiškas tėjęs, kad už komunalkes šem penki litai. Kažkaip labai jau mažai. Praeitą mėnesį reikėjo po šimtą trim mestis, o dabar po penkiolika. Kažkas netaip. Gal dar koks vienas ateis. Su milijonu.

Penktadienį dar žiūrėjau "2001 A Space Odyssey". Buvau matęs kažkada, bet dar pažiūrėjau. Galas vėl toks pat.

Ketvirtadienį su Benetti pliekėm kveiką antrą. Buvo visai gerai.

Na o ši savaitė tai debiliška bus, spėju. Bent iki penktadienio ryto. Valio valio.

Dar čia kai kurie sako, kad liūdnai rašau vis. Gal tik jum taip atrodo. O gal tik man taip neatrodo. Nežinia kas ką žino. Groja P.A.I.N.

Vakar pasakojau žmonėms kad jau ilgai nebuvo koncerto (kuriame gročiau), kad po jo būt labai gerai. Paskutinis gal buvo "Intro" su Alians. Opit sako, kad gal tobulėju ar kažkaip ten. Na nežinau, nežinau... Groju lyg ir tai, ką noriu grot, kas pačiam patinka. Gal kažkokia per ilgai užsitęsusi kūrybinė krizė ar koks velnias. Nežinau. NEKLAUSKIT! ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ.

O šiaip linksma. Orai atštilo tai iš vis super kūl. Kieme baltai pražydo medžiai kažkokie. Ir beržas sužaliavo.

Vakar iš Alvio nusipirkau jo visą rūkymo rinkinį. Penkis su puse pakelio tabako, daug filtriukų ir dar daugiau popierėlių už šęęęęęęęęęęm litų. Čiūju sutaupiau.

Tai tiek. Apie reikalus.

April 22, 2008

Pri(si)minimai

Kadangi dabar sėdžiu ant vištos (taip, meskit akmenį), tai ten yra vienas reikalas, kuris "palengvina" gyvenimą. Tai yra užrašų lapeliai. Dabar užseivinti keturi.

"RASK DARBA!!!!!!!". Na čia po turo.
"Nesiokis veidrodi". Čia kažkada iš ,1100 grįžęs ne pats blaiviausias, sugalvojau "prikolą". Nežiūrėt į žmones tiesiogiai, bet per veidrodį. Kitaip sakant, nusisukus nuo jų akių, žiūrėt į akis, kai kalbu. Šūdas, ką?
"A Knights Tale. Su buciavimosi semplu vienu LOLOLOLOLOL". Čia vakar besijuokdamas užsirašiau. Vakarą praleidau su sriubos šaukštu ir aliejum. Tada žiūrėjau iš Manto pavogtą DVD "A Knights Tale". Tai čia pastebėjimą užsirašiau.
Dar vieną kątik netyčia ištryniau, jame buvo parašyta "Miesto šauklys yra labai gera profesija, kurią kartais atlieku". Tai tiek.

Žinau, ir pas linuksą yra tokie note'ai, bet na taip yra.


***************************

Nežinau ką krautis į turą, be miegmaišio, kojinių, maikių, apatinių ir guminės moters.

May 15, 2008

Šeima.

Na jo, dar vienas apie tai.

Atsikėlę nuėjom iki seimo. Galvojau, kad žmonių bus mažiau. Nustebino. Buvo toks nei daug nei mažai. Gaila, kad nepataikėm į pačią pradžią.

Ten juokinga šeimyna iš Kauno buvo, su trispalve ir plakatu ir matugalniku ir kūdikiu ir pakatu. Na, tiesiog šeimos etalonas. Ai dar ir dūdą turėjo. Bandė atkreipt į save dėmesį, šūkaliojo tą patį per tą patį. Paskui internete paskaičiau, kad to diedo neįleido į seimą, tai jis prie seimo vienas šūkaliojo kažką.

Dar buvo kažkoks diedas-provokatorius. Šoko ant Martyno Brutus'o, kumščiais pradėjo mosuotis. O mentam ir seimo apsaugai, kuri viską stebi per šimtą ir vieną kamerą, pochui. Šaunu. Jei būtų davęs diedui į akį, tai iškart pabustų visi "tvarkos" organai.

Tai va, dabar jau kaip ir aišku. Jei kada turėsiu vaiką nesusituokęs, tai valstybė nuo manes nusigręš. Tiek vaikas, tiek aš, būsim palikti likimo valiai. O valdžia toliau suks galvas, kodėl gi tiek daug badaujančių vaikų, kodėl gi skurdas toks čia pas mumi? Kas čia yra? Mes juk viską gerai darėm/-om/-ysim. O taip... Ir šiaip tada aš ir vaikas, matyt, nebūsim šeima. Tipo jo. Na ką, šaunu. Gera toj lietuvoj, kai pagalvoji.

May 21, 2008

Pats.

Savaitės pradžia ganėtinai chūjova, vis tik. Kartojasi tas pats kas prieš metus, kai kuriais aspektais.

Na o čia šiaip.

Remainderis sau: DAUGIAU NEPIRK/NEVALGYK SUPISTŲ MIŠRAINIŲ IŠ MAKSIMŲ
(naktį net keletą sykių ėmiau žemą startą iki tūliko, trrrrrrrrrrrryyyyyyyyyydaaaaaaaaaa)

Remainderis kitiems: jei žinot kokių chaltūrkių - žinot kam reik bapkių.

Taigi, reik dar 207lt, kad susimokėt už nuomą ir komunalkes. Kažkaip už komunalkes gavosi daugiau, nei galvojom...

Citizen Fish - Break Into A Run yra labai gerai.

Why life appears to be a series of ups and downs? I'll never know.

Sublime - Same In The End irgi. Tik linksmesnė.

Ai tiek to, tik laiką gaištu

May 23, 2008

Rytinis.

Ryte, būna, atsikeliu ir mąstau. Sėdžiu mąstau, sėdžiu ir mąstau...


Miegu su muzika. Nakčiai patildau, kad netrukdytų užmigt. Kada nors apsiversdamas ir prabusdamas išgirstu kokį gabalą. Kadangi dj šuflas įjungtas tai nežinau ką išgirsiu. Būna kokį regį paleidžia, kartais ska, kartais metalo. Nesamonė kažkokia. Bet šiaip jėga, kai ryte pabundi ir pirmas gabalas būna koks jėga. Same in the end.

Namie visi metė rūkyt. Tai likau vienintelis, palaikantis plaučių vėžio frontą. Virtuvėj rūkoma šiaip, bet kažko pradėjau nepatogintis prie kitų, tai pradėjau rūkyt pas save kambary. Teisiog langą praveriu, pasistatau peleninę, susisuku "auksinės cielkos" ir plešiu dūmą. Jo, čia gal viskas ir prasmirdę tabaku, bet man tai nerūpi.

Vakar buvo demonstracija. Šiaip buvo linksma ir keistai jaučiaus. Gaila, kad viskas baigėsi taip neplanuotai. Ir internete šūdais pilsto. For a record. Aš nebestudijuoju, tai ten rėkia, kad ko čia nestudijuojantys pisa protą. Manes jau šitas įstatymas kaip ir neturėtų pist, bet nenorėčiau, kad kiti mokėtų tokias nesamoningas sumas už tokį mokslą. Na, nežinau kaip ten visur tas lygis mokslo, bet kiek iš draugų prisiklausau, tai gaidys. Kai bus toks mokestis už mokslą, tai ir dėstytojai dar labiau pradės mėgt vokelius. Neduosi vokelio su reasonable sumele - teks mokėt dar daugaiu pinigų valstybei. Na šūdų malūnas. Gaila, kad daugumai pochui tokie reikalai. Nors gal ir negaila. Čia kiekvieno žmogaus pasirinkimo reikalas, už ką jis ir kaip čia nori, kad būtų. Ir niekas neturi teisės kitiem pist proto. Bet išreikšt savo nuomonę reiktų.

Pastarųjų septynių dienų top dainos.

Gogol Bordello - [East Infection #06] Madagascar-Roumania (Tu jesty fata)
Dead Kennedys - [Fresh Fruit for Rotting Vegetables #13] Holiday in Cambodia
John Holt - Police In Helicopter
Jacob Miller - [Studio One Soul 2 CD] Westbound Train
Tragedy - [Can We Call This Life (EP)] Life
Run D.M.C - [Raising Hell #09] You Be Illin
Public Enemy - [It Takes A Nation... #03] Don't Believe the Hype
The Skatalites - [Ska Bonanza: The Studio One Ska Years #01] Nimble Foot Ska
Sublime - [Sublime #09] Pawn Shop
Sublime - [Sublime #04] Same In The End
Aggrolites, The - [Dirty Reggae #14] Dirty Reggae
The Slackers - [An afternoon in DUB #02] Propaganda Dub
The Slackers - [The Question] Make Me Smile
The Slackers - [Better Late Than Never] Sarah
Mastodon - [Remission #10] Mother Puncher
Meshuggah - [obZen CD1 #01] Combustion
Easy Star All-Stars - [Dub Side of the Moon #01] Speak To Me/Breathe in the air
Citizen Fish - [Free Souls in a Trapped Environment #02] Rainbows/Break into a Run
Catharsis - [Passion #08] Deserts Without Mirages
Burning Spear - 03 - [Calling Rastafari #03] House Of Reggae
Beastie Boys - [Licensed to Ill #08] No Sleep Till Brooklyn
10ft Ganja Plant - [Bass Chalice #01] Blood Money
10ft Ganja Plant - [Bass Chalice #07] Your Voice
Culture - [The Peel Sessions] 01 Too Long In Slavery


Dar šiandien į gamtą maunam. Kas nori prisijungt - atlėkit į "padarom" vietą. Tupėsim iki sekmadienio.

Tai gal tiek.

June 13, 2008

Gaidiena.

O jau kokią kuprinę susikroviau tai neapsakoma. Lyg į trijų mėnesių kelionę. Ką gali žinot, gal taip ir bus. Rašau čia iš vakaro, nes noriu pasidalint keletu minčių. Kastruota čia jau, kaip sako...

Ketvirtadienį varėm namo ir Alvis užmatė senai pamirštą reikalą. Laik dis "Tave užpiso važinėti ant kapų ir tvarkyt juos? Nachui tau tvarkyt? Mes už tave tai padarysim, o tu toliau galėsi sedėt čili ir būt ramus jog kapas aptvarkytas. O pasikalėt galėsi su nuotrauka kapo. MES JUM GERIAUSI!!". Na buvau sugalvojęs kitaip, bet panašia mintim, kad jau gali nusipirkt beveik bet ką. O bapkės tai slidus dalykas. Gauni, regis nemažai, bet tirpsta. Aišku, atsidedi pirkiniams ir mokesčiams (turiu užseivinęs mėnesio galui ir batynkas nusipirkau). Tada galvoji pirkt vėliką, bet paskui nepavyksta ir pagalvoji, kad ir gerai. Tada malonumai ausiai ir akims. Ai nu bapkės dingsta greit. O kur? Kažkam kitam. Ir kitam taip pat. Ir visiems, iš tiesų. Na būna gauni popieriaus ir jį duodi kitam. Kvitas už kurį gauni ką nors. Arba imi paskolą. Ir tada gali iškart nusipirkt ką nors ko nori, bet vis tiek po truputį lupa tave kas kažkiek laiko, ir dar su procentais. Atkasiau paskolos imimo lapą tai šyptelėjau. "Paskola negrąžinama mirus Paskolos gavėjui". Paskola iš didžiosios P. Ir kodėl gi? Pinigus reik gerbt. Jo. Ir kryžius. Iš tiesų, jazas pyksta. Praeitais metais kai deginom knygas apie jį tai lydavo. Ir gan ilgai. Verkdavo jazukas. Dabar gi dirbom, ir kryžių su padidinimo stiklu deginom, tai iškart apsiniaukė, o buvo taip saulėta. Galvojom, kad lis. Tada vėl pragiedrėjo. Atlyžo greitai. Cha. Tada jau vėl deginom, net ugnis varė. Bet paskui gėriau mašinom mineralką ir Linas laikė kryžių kažkaip ir kryžius į bonkę atsitrenkė ir man į dantis butelys. Susiparinau iš pradžių, bo galvojau kad vėl 500lt dantistui bus. Bet ne, viskas tvarkoj. Gal kada reiktų pabaigt dantis tvarkytis bent priekinius, bet pinigų daug reik, tai gal pochui. Dar kažkoks šūdas VCUP (universalinėj). Anksčiau būdavo toks turgus su eskalatoriais po stogu. Dabar per daug blizgus šūdas. Na, tenka dažnokai ten apsilankyt, batų būna, ar ėst nusipirkt, ar pamyžt. Pochui. Tai ten dabar užeini ir kol pro įėjimą praeini tai užtrunka. Ten kažkaip Z formos įėjimas. Įeini, pasuki eini pasuki eini. Viduj. Per daug judesių. Gal čia purščia kokį šūdą per tuos kondensionierius įėjime, kad pirktų visi. Kokių įtaigą keliančių dujų. Čia kaip maksimoj. Blet. Tas gabalas kur ten dainuoja kad atsiveria šventasis maksimos įėjimas ir ten pamatai ko nematęs ir tau zajabys. Balsas su efektais. Kompiuterinis toks visiškai. Bzzzžzžzžzzz. Brttr. Gaidiena. Dar vakar apkaltino kad išverčiau kavą. Na gal nekaltino bet pasakė, bet gal ir ne aš buvau. Nežinau. Ir gal pochui. 112o užėjęs pasijutau lyg vakume. Bet vis tiek traukia. Kieme dabar byčina kažkokie du pacanai ir dvi patelės. Triukšmauja šiek tiek. Bet netrukdo. Jo, jaučiuosi kaip pensininkas. Gyvenu palangėj. Ant jos kompas, šalia kedė, alus, tabakas, peleninė. O kėdę gavau naują. Ofisinę tokią. Jau priprantu, kad galiu atsilošt ir kad šiknos neskauda. Dar reiktų pradėt pakuotis daiktus kraustymuisi į nežinia kurį kambarį. Turiu ant lango rankenos pasikabinęs tamponą. Tai jis išsipūtė per porą mėnesių gal du sykius. Reikškia kad drėgna kambary? Vajė. Dar pradėjau gadint rūbus su dažais. Kęstutis sako, kad kalbėt su keiksmažodžiais daug geriau. Tada gali ilgą fražę pasakyt pora žodžių. Pateikiau pavyzdį "man nepatinka, kaip tu su manimi elgiesi, ir norėčiau, kad liautumeisi ir susimąstytum". Tai tas pats tik trumpiau "blet, užpisai". Trumpa ir aišku. Valio valio. Dabar pasiteisinimas ir pabaiga. Davai per jonines gal kas nori, tai atlėkit į "kupolės" www.swamptales.info daugiau visko. Reklama reklama, bet bus ten gerai, savo kampą darysim. Žurnalo pabaiga.

August 14, 2008

Samarėzai į galvą.

Naujas delfis, naujienas pateikiantis kas dvi minutes. Šiaip gaidys. Juokinga, kiek daug besikartojančių frazių.
Mamontovas nėra geriau.

Kitoj pusėj, šiek tiek nustebau išvydęs robotus. Bet šiaip nežinojau apie tai iki šio vakaro. 1120 daug ko sužinai.

Kitoj pusėj sėdžiu aš prie ekrano. Šuo sugriaužė mentelę iš virtuvės. Valgyt pasibaigė, bet ir nereiks kol kas. Kepiau kiaušiniėnę vakar ir šiandien. Šiaip naujoj virtuvės apsiprast reik. Kambary jau apsipratau. Bardakas kažkoks. Bet floordrobe dar nėra. Internetas prašo susimokėjimo.

August 18, 2008

?!

Blet, užpisa tie pavadinimai įrašų. Sėdi ir mąstai, kokį čia jį parašyt. Ar, kad atspindėtų kažką iš pačio įrašo ar ką. KĄ?

Šiaip tai kuo toliau tuo viskas juokingiau/įdomiau.

Va šiandien vedžiojau Trulį (loldog). Niekad nesu to daręs. O patiko. Na rūkiau, rašiau sms, o jis malėsi aplink. Pašiko po krūmu. Micka (lolcat) iš paskos vis vilkosi. Stebėjo. Paskui kažkuriam kieme sutiko kitą katę, tai buvo kažkoks žvilgsnių duelis. O Trulis tai tripina dar, man atrodo. Juokingai vaikšto su koja langetėj. Suteipuotas.

Šiaip vis kažkokias haliucinacijas matau. Nemanau, kad tai į naudą, bet aš nieko prieš.

Buvo savaitgalis gi ilgasis. Tai ketvirtadienį su Lauriu (bučiokas (suprask, bičas su kuriuo gyvenu vienam bute)) buvom pas mergas. Mergeles. Atėjus keletą sanarių suvartojom, paskui pliekėm su nintendo wii boulingą. Vėliau boksas ėjo, bet aš nedalyvavau tame. Lauris smigo, o aš jį žadinau. Kažkada pabudo.

Penktadienį visiškai netikėtai nuvykom į infamous sodybą. Minimal pasisedėjimas, išgėrimas, tupėjimas pirtyje, paskui sekė major išgėrimas vištidėj. Ryte sunku. Bet paskui ėjimas PRIE NERIES ir ten čilinimas keletą valandų. Paraudęs kūnas, vanduo, sąnariai, obuoliai. Vakare kubilo kūrimas, bet pasavau ir nuėjau miegot. Naktį pažadino sprogimai. Tūliko nebėra, purškiamų dažų irgi. Alaus ir miegot.

Noriu pakeliaut. Reik gaut bapkių ir taip padaryt. Tik tas gaut bapkių su klaustuku ir žauktuku. Va blet, gavosi vis tiek.

Eina šikt.

September 26, 2008

10110100

Vikipedija, regis yra viskas ko reik gyvenime. Gali užsidaryt ir skaityt visą gyvenimą.
Pradėjau nuo Skatalites istorijos, dabar esu ties Rakim.

Kurupt references Rakim on Snoop Dogg's debut album, Doggystyle. On "For All My Niggaz and Bitches," Kurupt says, "Who's jokin'? Rakim never joked, so why should I loc? now that's my idol...."

Prajuokino. Bet tik daugiau parkių, dabar atidaryta gal trisdešimt tabų su juoda W baltam fone.

(Persipjoviau pirštą repeticijoj beklijuodamas lazdelę su teipu. How cool is that?)

October 28, 2008

Dar sykį apie plastiką

Except for the small amount that’s been incinerated - and it’s a very small amount - every bit of plastic ever made still exists, Moore says, describing how the material’s molecular structure resists biodegradation. Instead, plastic crumbles into ever-tinier fragments as it’s exposed to sunlight and the elements. And none of these untold gazillions of fragments is disappearing anytime soon: Even when plastic is broken down to a single molecule, it remains too tough for biodegradation.
Truth is, no one knows how long it will take for plastic to biodegrade, or return to its carbon and hydrogen elements. We only invented the stuff 144 years ago, and science’s best guess is that its natural disappearance will take several more centuries. Meanwhile, every year, we churn out about 60 billion tons of it, much of which becomes disposable products meant only for a single use. Set aside the question of why we’re creating ketchup bottles and six-pack rings that last for half a millennium, and consider the implications of it: Plastic never really goes away.


(Charles Moore) http://www.bestlifeonline.com/cms/publish/health-fitness/Our_oceans_are_turning_into_plastic_are_we_2.shtml

November 10, 2008

Keletas keletui keletą.

Daug minčių galvoj, būna parašau, bet neišsaugau. Gal ir gerai. Tai tik šiek tiek norėjau jum permest keletą žodžių.

Pastebiu, jog mėnesio gale/pradžioj būna tokia kaip maža krizė. Krizės dabar visur. Ekonominė krizė, išsigalvota krizė, ką valgyt krizė, ir kitka. Kas nors važiuoja į turkiją, kitas važiuoja į kitą miestą. Naktinis dubstep'as (negarsiai, bet su +5 bass) keliaujant namo, prieš penkias minutes pakrapščius šašą degalinėj. Sunku suprast :) Po pastarųjų dviejų parų jaučiuosi kiek sudėtingai. Penktadienį psy trance, šeštadienį reggae ir dubstep. Šiandien - Hub City Stompers "Mass Appeal". Dar Kaune susipisau vieną iš priekinių dantų. Tai įvyko juokingai. Bandžiau nukast susuktą nebereikalingą popierių ir pasigirdo netikėtas "krr". Blet. Na, bet po minutėlės viskas jau nebe taip baisu. Nors dabar nebegaliu kasti (valgyt, kramtyt) priekiniais dantimis. Nepaisant krizių ir dantų. Ai, dar, pastaruoju metu suintensyvėjo visokie dežavu. Matrica (nelabai įkertu, kodėl matrica, kolegijoj per aukštąją matematiką ką kitą mokė) ir pergyventas gyvenimas kažkoks.

March 16, 2009

False Rebellion

I maintain that the only true salvation from any oppression or enslavement is self empowerment, knowledge, consciousness. This is true rebellion. Don't get cought on 87% of people who follow the leader. People, who think that they're rebels, becouse they denounce the authority simply, because this is the latest fashion. Don't march the streets, claiming that you're the enlightened one because you read a book or saw a film that gave you a glimpse in to uncommon knowledge. Don't scream phrases on megaphone that you borrowed from another person's research. And don't proclaim yourself as original thinker, just because you belong to a group that represents an unpopular belief. Those are all examples of the otherside of the coin of group think, leading of false rebellion.

Via http://www.youtube.com/watch?v=FinaDRdh4vc&feature=related
Siūlau pažiūrėt nuo pirmos dalies.

July 29, 2009

Miestas debilas.

ʘ Ne pirmą kartą, grįžęs iš ilgesnio pobūvio gamtoj (>8 dienų), pajuntu miestą.
Justi/jausti. Skuba, lekia, dirba, perka, akcija, 99ct, triukšmas, surauktas snukis.
ʘ Ne pirmą kartą, grįžęs į miestą, juokiuosi iš žmonių, važiuodamas dviračiu Vilniaus gatve.
Naujas paminklas Gedimino prospekte prie podiumo, graudūs dviračių takai.
ʘ Ne pirmą kartą, grįžus į miestą, nesinori nieko kito kaip išvažiuoti iš jo.
Arba laukti repeticijos.
ʘ Ne pirmą kartą šimtas litų už išsižiojimą penkiom minutėm.
Reklama ir blogos mintys (=parkių stumimas) NEMOKAMAI!


ʘ Sekanti kelionė vėl prie jūros. Būsiu ten nuo rugpjūčio maždaug (=daugmaž) septintos.
Satta outside.


ʘ Džables.
Klausau: Dubmuoll by Almamegretta from Dubfellas

July 17, 2010

Melas melas melas

Life is a bitch.
Fuck it.
Ne ne.
Tai vis sugebu susigadint kūną.
Vagina between my nipples.
O lyg to nebūtų gana, tai ir mintį susigadin(a)u.
Paranoid shizoid.
Bet nėr čia ko.
Sanatorijoj dažniausiai būna smagu.
Kaip antai.
Sėdžiu ir noriu į visparį įkalt alaus.
Tingiu eit, o dar vyr. slaugytoją gal prikelsiu.
Atidarau šaldytuvą - penki litrai jojo.
Vieną atidarau paragaut.
Skanumėlis veikia.
Užkemšu ir dedu atgal.
Po keleto minučių einu to pačio pabaigt.
Ką čia, kad jau pradariau tai reik ir pabaigt.
To pasekoje su kolega geriam per skaipą.
Veidrodžio draugija jau nebe tas.
Sako "iki trisdešimties turi atrast savo kelią".
Jo, gerai.
Sunku prisiverst daryt dalykus.
Įgijau metronomą.
Tai per penkias dienas gal porą valandų su juo padraugavau.
Turiu knygutę su eismo taisyklėm.
Tai tik iš paveiksliukų pasijuokiau.
Žiogai iš tiesų padeda nuo karpų.
Per operatorinę prikišau prie "motininės" tai anas apspjovė rudu skysčiu.
Ką tu, ką tu.
Sumažėjo, ir beveik nebeliko jos.
Reiks išnaudot dar šitų gyvuniukų saviem tikslam.
Ketvirtadienis buvo "šitas dėl to, šitas dėl to, šitas dėl to" diena.
Vėl nustebino realybės šou.
Ir buvo prieita same ol' "to daugiau nedarysiu, ano irgi, ir dar va to".
Gal taip ir bus yra.
Ai, ir visos parkės nuo noro turėti.
Norėti turėti savo butelį.
Norėti turėti savo lėkštę.
Norėti turėti savo erdvę.
Norėti turėti savo ekraną.
Realybės šou, atsigerti, parūkyti, bilietą, žmogų, supistą lazdelę.
Pernai buvo keleto mėnesių laikotarpis, kai negėriau alkoholio.
Kaip čia išreikšt raidėm tą krenštimą...
Kažkoks vabzdys ant monitoriaus nutūpęs, tai su pele prie jo vedžioju ir jis gasdinasi.
Atsiprašau, gamta.

October 17, 2010

SS

Kas yra Sunkusis Sekmadienis. Senai taip sunku nebuvo keltis. Ką čia keltis, atsimerkt. Išjudino tik kolegos skambutis. Apsidžiaugiau ir jau netrivojau savam kaily, tad teko atsikelt.
Gimtadienis ir įkurtuvės kartu su gimtadieniu ir įkurtuvėm per vieną vakarą suteikia šiam sekmadieniui tokį sunkumą.
Na gal ne gimtadienis ir įkurtuvės ir gimtadienis ir įkurtuvės bet alkoholis veikiantis vidų.
Galvojau apsistosiu ties alum, bet kai baigėsi bambalys tai atakavo romai ir degės.
Dar belaviruodamas tarp lazerių ir garsų prisiminiau seną gerą "užsirašyk į telefoną mintį" veiksmą.
Iš to gavosi.
"Realybės šou ėmė viršų, bet manau jog atsilaikiau, ką?"
O buvo realu.
Ką mentai?


Haters Gonna Hate...

November 19, 2010

Rūkymas

Būna nesiparini dėl nieko.
Būna, kad užsiparini dėl visokiausių dalykų.
Na, tas užsiparini = pamastai, kaip čia geriau elgtis.
Pavyzdžiui.
Ėjau iki parduotuvės cigarečių.
Nusipirkau jų.
Ėjau atgal link namų ir užsirūkiau.
Praėjau pro ne vyresnius kaip dešimt metų vaikus.
Jie žiūrėjo į mane, aš traukiau į save dūmą.
Priėjau prie mokyklos, kurią reikia apeit.
O ten dar daugiau vaikų.
Traukiu dūmą, ir matau vaikus, o jie mane.
Nuleidžiu ranką kurioje cigaretė, ir bandau nuslėpti tą faktą kad rūkau.
Kad nepamatytų vaikai.
Nors jie jau pamatė.
Bet kad nematytų.
Nes gal pamatys kaip kažkoks vyresnis vaikas rūko ir pagalvos "o va vyresnis rūko, tai gal nieko blogo".
O gal pagalvos "o debilas rūko, aš nerūkysiu kad nebūčiau toks juodulys kaip jis".
Arba vaiko tėvai namie rūko ir vaikas jau žino (arba ne) apie rūkymą ir aš nelabai ką pakeisiu.
Kaip elgtis?
Praėjau vaikus ir vėl traukiu dūmą.
Ne taip skanu kaip prieš tai.
Second smoke never tastes like a first.
Dar pilna kebabinė moksleivių.
Šalia esanti užeiga picerija tuščia.
Kebab lovers nation.
Dar alaus ir parūkyt.
Šiandien penktadienis ir aš pamautas ant kablio.

December 6, 2010

Dalykai dalykėliai

Buvo renginys ąąč0 klube penktadienį, tai mes jį atidarėm.
Pradžioj buvo vėsu.
Nepriėjau prie scenos elemento nr.2 ir programa nebuvo pilnai išpildyta.
Bet.
Šį šeštadienį koncertuosime ir vėl.
Šįkart narve.
Su jau pažįstamais kauniečiais Machaonas.
Be abėjo ir vėl bus paruošta speciali programa, tikriausiai su nauju kūriniu.
O tai šeštadienį pagaliau padirbėjom.
Trys valandos miego.
Keletas valandų konstruktoriaus rinkimo.
Grįžau namo, nusmigau porą valandų, ir atgal.
Keitimas per dešimt minučių.
Parūkyt, parūkyt, sutvarkyt ir laisvas.
Vakar nuvariau vėl, tai pasirodo nereikėjo.
Na bet nors pasivaikščiojau.
Eidamas eiliavau:

Prabėgai pro mane,
Kaip ižas plaukia Neryje.
Šaltai ir tyliai.

O šiandien išvežėm konstruktorių.
Ir ką veikt?
Vakare vairavimo kursai.
Dabar brouserio homepage yra šitas.
Šiandien įsijungęs padariau dvi klaidas.
Nice.
Pirma dienos kava.
O vakar pagaliau parsisiunčiau Indiškų motyvų muzikos.
Sukasi Kyabaat - Kyabaat relyzas.
Gražu, o dar kaupiasi megabaitai kitokios tų pačių motyvų muzikos.
Regis vėl turėsiu ką uždėt iš teipodo.
Ir zeniaus juosta baigėsi - valio!
Bus matyti, kas gavosi.
Gal įdėsiu :)

About Kasdieniai verkšlenimai

This page contains an archive of all entries posted to Audro in the Kasdieniai verkšlenimai category. They are listed from oldest to newest.

Gud Staf is the previous category.

Kelionės is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35