« Požiūris. | Main | Pagaliau. »

Verda.

Gyvenimas.


Įtemptos dvi sesijos savaiės praūžė kaip pora dienų. Išgerta privartota visko dideliais kiekiais, namie būta mažai. Nežinau tik kaip paskutinį egzą išlaikiau, bet penkis turėčiau gaut. Juolab, to dalyko jau buvau atsinešęs balą 2.4, tai jei petaką gaučiau, išeitų penki bendras. O bet tačiau, vis dar kursinis sustojęs, viena ataskaita praktikos irgi. Pora skolų paskutiniam kurse jau kaip ir garantuota... Na kaip nors.


O šiaip, muzika muzika muzika. Be jos niekur niekada. Parkė čia kažkada buvo be muzikos važiuot kažkur, visuomeniniu transportu. Baisu. Ai dar kontrolė parišo, kad neprasitęsiau to plastiko gabalo. Penkiolika litų studentui. Tai žinokit, kad katino dienos baigėsi. Prasitęskit tie, kurie chaliavu važinėjo.


Po truputį ieškau kur šikną galima būtų priglaust ilgesniam laikotarpiui senamiestyje/centre (kuo, blę, skiriasi?). Interneto dideliuose puslapiuose kainos sąlyginai kandžiojasi, bet ten padorūs butai, ten su baldais, technika visokia, geros vietos. Na vienas negyvenčiau, bet norėtųsi žmogo, kuriam netrukdytų kartais ateinanti chebra, muzika 24/7, emo verkšlenimai, aitrus kvapas, po pasisedėjimo tūlike (option yra oro purkštuvai).


Nuotaikų kaita pastovi. Vieną valandą siunčiu nachui ir trenkiu durim, kitą jau pasakoju ką nors. Aš tai neiškesčiau. Peilis tarp šonkaulių.


Kiek uždirba kokio ofiso valytojas?


Nuotaiką pakelia: massacration, meshuggah naujas albumas, hub city stompers, visoks regis-dubas-ska-soulas "ant šūfliaus", stroikės 1120.
Nuotaiką pisa: tu, ji, aš, tie kurie per daug kalba (jiems siunčiu Hub City Stompers - Chatterbox dainą, tekstus susirasit), besibaigiąs maišelis, kai išsikrauna plėjeris, pusiau veikianti klaviatūra.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 28, 2008 11:56 PM.

The previous post in this blog was Požiūris..

The next post in this blog is Pagaliau..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35