« Mirtis. | Main | Pastebėjimai. »

Dylai.

Taigi.


Su ta sąlyga (ar reikia ten nosinės), kad aš esu emo, tai varau čia. Na ir šiaip. Va.


Tapau adikted tū MergelėsFM, bo ten gerai būna. Alaus normaliai įpila (be putų ir sklidiną), va šį vakarą paklausė kaip Šiauliuose sekės, ir panašiai, chebra gera renkas. Tai ten jėga. Ir bulvės ten skanios, bet padažas, mano nuomone, čiulpia. Soriukas, bet jau taip yra.


Dar visą dieną galvoj skamba ir liksi galva, ir kojos muša bytą, į tą gabalą, kur ankčiau papostinau (dar specialiai jį parsisiunčiau iš interneto, kad per maispeisą nereiktų klausyt). Tai visai jėga.


O Šiauliuose sekėsi gal ir nieko. Su sąlyga, kad gėrėm, ir tai mes mokam daryt, tai nelabai ką ir bepamenu. Tik parkės, kad scena juda, ir po to jau kaip ir ten juokiamės lauke. Tiek tų prisiminimų. Dar daug suvartota "mighty mighty J". Sapnavau Jarą, beje. Kad jis man skambino kai aš buvau smigęs studijoj, bet numečiau. Po to rimtai čekinau telefoną ar taip buvo. Nebuvo.


Dar supratau kurią tai dieną, kad vaikų aš nenoriu, bet regis apie tai jau rašiau (tingiu čekint). Tai Bekerį prie alaus bokalo parinau, kad padarytų taip, kad neturėčiau vaikų, bet organas, kad funkcionuotų. Sakė pagalvos. Bet paprasčiau būtų taip, kad nefunkcionuotų padaryt. Na o gal ir verta.


It's a wonderful wonderful life.


O taip. Atmetus karus ir visokias bybes, tai gal tai ir būtų.


Beje, dar užpisa kultinis klausimas "Kur švesi naujus". Eikit nachui. Man tai eilinė diena. Nors, turėt progą prisigert visada gerai. Sažinė taip negriaužia.


Šiaip, tai va supratau, kad nors aš ir esu emo, bet tai gerai. Na ne tai, kad emo esu, bet kad šiaip iš tiesų viskas yra gerai, tik čia parkės visokios kurių prisigalvoju. Emo. Taip, neįdomu skaityt, žinau. Nerašau apie rimtus dalykus.


Playa' hata'.

Comments (9)

lainn:

kur švęsi naūjus?

tai kaip dėl tų naujų?

Lainn - nežinau nieko. Kaip visada - gruodžio 31d sugalvosiu ką nors. O gal turi pasiūlymų?
adomas - nežinau nieko. Kaip visada - gruodžio 31d sugalvosiu ką nors. O gal turi pasiūlymų?
:)

d.:

He, vakar tik sužinojau, kad mergelės ef em tai čia buvusios kolonos, vinylo pabas ar kaip ten dar ta užeiga vadinosi. Jo, ten zėbai yra, sklidinas bokalas alaus visada džiugina:)
kur švęsi naujus?

M.:

Ką tu? Kaip dėl naujų?

d. - nežinau nieko. Kaip visada - gruodžio 31d sugalvosiu ką nors. O gal turi pasiūlymų? O mergelėsfm tai jo, ten jėga. Gal ryt ten alaus įsukam?
M. - nežinau nieko. Kaip visada - gruodžio 31d sugalvosiu ką nors. O gal turi pasiūlymų?

d.:

Dėl alaus - pagalvot reiks, šeštadienį darbas visgi ir senėjimo šventė, o šiandien savijauta tokia, kad..Bet niekad negali žinot, kada alus pašauks.

J.:

O as taves, pupuli, nesapnavau. Kaip su naujais?

J.:

O as taves, pupuli, nesapnavau. Kaip su naujais?

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 24, 2007 12:36 AM.

The previous post in this blog was Mirtis..

The next post in this blog is Pastebėjimai..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35