Main

Gud Staf Archives

December 28, 2008

Ir jei manes paklaustų..

Ar žinojote apie naują internetinį puslapį bybė.lt? Ten gali siųsti mms ir jį parodys per internėtcs.

O šiaip tai pastebiu kad kuo daugiau stipriųju alkoholinių gėrimų išgeri anadien, tai kitadien daug šikasi. Kai tupi tai atrodo, kad putelė eina kažkokią, bet benuleisdamas vandenį dirsteli tai rudosios viršūnėlės būna iškilusios virš vandens lygio. Ir būna kad šiki kas 30-60 minučių. Šiandien jau šikau keturis kartus, per penkias valandas. O tu?

Dar vakar buvo visokie spindintys (nežinia kas) akyse. Dar buvo daug gud staf. Verkiau tris (?) sykius. Nepraplikęs bet "paruoštas" volosatas. Skočiaus. Dar skočiaus. DAR DAUGIAU SKOČIAUS!!! IR JIS NEŽINO, IR GAL NESUŽINOS. TIK MES, MES TAI MATĖM. NES MES TAI DARĖM. NES BIČAS BUVO GIRTAS. KODĖL? NES GĖRĖ. KODĖL MES TAIP PADARĖM???

KODĖL? DAUG RAIDŽIŲ NUSPAUDUS SHIFT KNOPKĘ.

Šiandien jokio gud staf. Šiandien ta diena, kai nereikia. Na nebent šašą pakrapštyt biškį. BET JAU NEBETAIP KAIP ANKSČIAU. NIEKAS NEBEBUS TAIP KAIP ANKSČIAU. Eini į priekį. Nes kitaip negalima. Nes viskas aplink draudžiama. Nes tave apmokesdino bažnyčia. Politika. Mentai. Urlaganai. Volosatai. Kalėdos. Nuolaida tau. SU AČIŪ KORTELE. AČIŪ, NEREIKIA. Nesamonė. O kur samonė?

Stebiuosi, kokių gerų vokalo semplų yra elektroninėje (konkrečiau - trance) muzikoje. Nežinau iš kur jie. Ir gal nesužinosiu. Gal ir nereikia. Jau išgirdau ir nebeištrinsi. Neatimsi. Ir komentaro neparašysi, nes nežinai. KAS TAI. Kur klaustukas. Gi klausimai čia. Klausimai be klaustukų. Kas čia. Kas ten. Tai iliuzija. Čia. Ten. Bybė.lt. Kaip ir mano internetas. Kaip ir tu. Nevartok narkotikų, nes tai blogai. O kas tas narkotikas. O kas nėra narkotikas. Tu pats esi narkotikas. Tai ką vadini savimi ir tai ką vadini kitais. Tau taip tik atrodo. Nežinai, kai eini gatve, ar praeivis yra tikras ar ne. Trū ar feik. Iliuzija ar realybė. Sužinosi tik užsidėjęs akinius (They Live). IR KĄ. Prie ko mes priėjome. Čia klausimas. O dabar. O dabar. Ir nežinai. Nes nėra klaustuko. O jo trūksta, jei nori suprasti. Suprasti ką. Suprasti kaip. Kodėl suprasti. Gal tu nenori. Ir nežinai, kas čia, kodėl jis taip daro. KODĖL.

Mūdė. Kas tai. Paaiškinimo nori. Net nežinia kas tai. Tai vartoji savaip. Kitaip. O kitaip dar kitaip. Ir kas būna kai susitinki ir kalbi ir sako "mūdė". Tu sakai mūdė ir juokiesi. O kitas ne. Nes jam tai nejuokinga. Nes jam mudė yra jo mudė. Aišku, galima prieiti prie bendros nuomonės. Bet čia kaip meilė. Kaip kalėdinė eglutė. Kaip jazas. Ne džiazas, o jazas. Mudė - jazas? Galbūt kam nors, nes man tai ne.

Ir nebesupranti. Ausys sako "this world is only an illusion". KĄ. KĄ? KĄ!

Gud staf ir pyzdets, mielieji.

January 3, 2009

Sunkus patologijos atvėjis

Usai%20A1.JPG
Šašuoti ūsai.


Dar būta prie IAE.


Taipogi ir pati AMBA apsireiškė.

Ką tu?

(rašyta apie parą)

January 11, 2009

Na gerai.

Visgi delfis kartais nustebina. Štai radau šitą straipsnį/reklamą. Ir labai apsidžiaugiau. Tie punktai "ekstaros" yra prie visokių "hyper rimi" "mandarinų" ir pan. Iki šiol galvojau, kad ten tik stiklinius butelius/dužusį stiklą ima. Na, bet pasirodo, kad ima plastiką ir skarbonkes.

Jei spalvoti konteineriai nepaskatino žmonių rūšiuoti, tai bapkės paskatins!

January 28, 2009

Fur ma pypl

+ Kaip buvo kada tai šitas, tai dabar vat šitas su šitu, na ir vis dar šitas (Meška su Ignu?).
+ Pagaliau darbas vėl. Smagu keltis anksti. Ilgos dienos, bet to pasekoje ir kažkoks nuovargis, nors nesunku.
+ Pasidalinimas gastrofaze su kaimynais ir artimaisiais!
+ Satta Market!!
+ Vasario 3d.
+ Gumos, metronomas ir lazdelės
+ Nereguliarus namų tuning'as
+ Magė virtuvėj ir 24/7 StartFM!
- Vagys kieme
- Vagys kuriuos nori paleisti
- Vis dar nesutaisytas pedalas
- Tinkas byrantis nuo lubų
- Kaip ten pakeisti šito viso išvaizdą?
- Aikštelė prie seimo ir t.t... Roflcopter is back!

February 7, 2009

Flashback: Regeneratorius

Pateko keletas nuotraukų. Paspauskit ant jų dešinę pelės knopkę, ir wiev image ar kažką, nes nerodo pilno paveikslo ko tai.

smygolas%201.JPG
Čia laukiau New York Ska Jazz Ensemble. Kažkuris iš tų laukimų :)

Smygolas%202.JPG
Smigęs ir tuo patenkintas.

Smygolas%203.JPG
"Fabų chebros" tatuiruočių studijos meistras Vytis padarė nakolkę. Ačiū jam.

Su%20Jakuliu.JPG
Čia per NYSJE soundcheck'ą. Su my man Jah Coolio.

Su%20Jakuliu%202.JPG
Too drunk to skank. Nu ne...

Moshpit%20skank.JPG
Moshpit skanker. Matyt akcentas kažkoks buvo.

Moshpit%20skank%202.JPG
Soundčekas regis dar.

Flashbackai yra gerai.

April 30, 2009

"Kaip kaimiečiai laikosi (2)" a.k.a "img Dump"

Palėpės palangė, su visokių spalvų vabzdžiais, palėpės stalas pirmą vakarą . mamos plokštainis, aptiktas gyvis, betvarkant kiemą, sušalo ir susirietė, ir kniaukliai, stalas trečią (ar ketvirtą) dieną, vienas prastesnių stalo žaidimų, klevas ir jo sula, DRP (didelis raudonas paras), vandens telkinys, sunkus patologijos atvėjis, šulinys, populiari kompozicija, oldskūlas kurį pakeitė naujos kartos lakuotų senų spintų plokščių, įmantrios vėdinimo sistemos, bei gražių "durų" newschool tūlikas (hot or not?). šito nesuprantu, gal dėl paskutinio sakinio, ar prieš-ką-nors-daryminio, pastaba


(galėjau mest ir į feisbuką, bet čia man tikriau :))

May 3, 2009

Tragedy @ Elba, Warszawa 2009 05 02

Buvo geriau nei galima buvo tikėtis.
Sugrojo puikų playlistą su (man) geriausiais kūriniais (life, vengeance, revengeance, conflicting ideas, the ending fight, ir kitus).
Nuo pradžių maliausi šokių katile, kol nepavariau smūgio dantys-alkūnė.
Patikrinau ar viskas vietoj, nes jausmas priminė tą, kai išsimušiau priekinius dantis.
Bet viskas gerai.
Toliau pasirodymą stebėjau pasyviai (galvos linkčiojimas/kratymas, kumščio kėlimas į viršų)
Minios skandavimas "one more song" išgirstas.
Visa kita (čia) nesvarbu.
Epic.

May 25, 2009

Exposure.

Rytinis dubstep'as (Ekaj kūryba). Labai gerai. Ir keltis prieš aštuonias gerai. Nors galėjau keltis pusę devynių. O vakar dar buvau koncerte. Klausiau the King Kongs iš St.Peterburg. Labai patiko. Gera surf dozė. Na gal tik pora kūrinių buvo liūdnoki, bet dauguma tikrai privertė judint galvą. Jaučiausi kaip banglentininkas ant bangos. O gal ir ne. Nežinau, tiesą pasakius, nes niekad net nestovėjau ant banglentės. Tai nežinau. Kalbu ko nežinau. Vakar buvo iškeltas klausimas: Kiek kainuoja kilogramas vytintos šlapiankos. Aš teigiau, kad apie dvidešimt litų, gal daugiau. Nors irgi nežinau. Ai, tai ir grojau vakar koncerte. Drauge su Lengvabūdis emsy susitinka su Aidų Ministerija (Eazystyle MC meets the Ministry of Echology). Tai buvo mūsų antras pasirodymas. Gegužės trisdešimtą, šeštadienį, grosim renginyje, pavadinimu "Pasaka Iš Rūsio". Manau, jog ten bus dar geriau :) Vakar vėl buvo ilga diena. O dabar rimtai. Vakar dar vyko freeshop party, tad ačiū (manau žinomam) asmeniui už free box'ą. To pasekoje susirinkau keletą įrašų kompaktiniuose diskuose ir kasetėse. Tipogi lipdukų!!!! Gal žinot kam reikia elektronikos: sony psp 3004 su pakrovėju ir aštuoniais žaidimais ir 2gb kortele ir usb laidu (450 pinigų); dar yra telefonai sony ericsson p1i (450 pinigų) ir m600i (400 pinigų)? Veikiantys, ką tu ką tu. Reklama.
Big up!

June 10, 2009

Vėl į gamtą

Ilgai rinkausi kategoriją...

O yra taip, kad išvažiuoju į gamtą. Mano manymu - buvimas(?) gamtoje turėtų būti šventė. Bent man tai šventė. Nesvarbu, ar šveičia saulė, ar lyja lietus, ar pučia vėjas. Ištrūkti iš miesto visada smagu. Pakūrenti laužą, įsikurti gyvenamą vietą, parinkti "miško maisto", stebėti(s) gamtą(a). Laikas išnyksta. Yra šviesus dienos tarpas ir tamsus dienos tarpas, tamsūs debesys, šviesūs debesys, vėjas, lietus, saulė, žvaigždės. Nėra ateities, yra dabartis. Gyvendamas mieste žmogus skaičiuoja laiką į priekį. Čia (ne mieste) to daryti nėra prasmės. Yra, pvz. "vakar, kai pasirodė vaivorykštė".*
Visą praeitą savaitę buvau netoli Ignalinos. Statėm telekinesis. Dumdididumdididumdididum :) Buvo tikrai smagi darbų ir poilsio šventė. Vis įvyko sklandžiai, nepersistengiant. Įgyta patirties, žinių, susipažinta su teigiamais žmonėm(-is ?).
O šiandien išvažiuojam į seną gerą vietą vos 40km nuo Vilniaus :) Namų nebėra, bet klysta tie, kas sako "be namų negerai". Nepamiršk šiltesnių rūbų, ko nors "nuo uodų", maisto pasiruošt ant laužo, katiliuko, puodelio, šaukšto, palapinės, miegmaišio.


* Beje apie vaivorykštę, tai penktadienį matėm vaivorykštės galą pievoje prie medžių, tai bėgau per lietų ir šlapią žolę ten, bet kai priartėjau ~10 metrų tai ji vis tolo nuo manes. Buvau blaivas, bet sirgau sergu ir sušlapau ir ne pyragai dabar.


(o gavos ne taip kaip suplanavau :))

August 20, 2009

Čia tik šiaip

ʘ Pro (per?) virtuvės langą ir tarpą tarp medžių, mačiau kaip nubėgo treningas su lobiu iš mašinos.
ʘ Keliaujantiems draugams linkiu.
ʘ Kas ieško tas randa. Ir radybos būna panosėj. Tarptautinių žodžių žodynas parodė man kelią, o tara su vandeniu ir trim skylutėm nuvedė juo :)
ʘ Aštuonios dienos jachtklube buvo tikrai šaunus laiko praleidimas. Ne tai, kad tiesiog praleidau ten laiką šiaip, bet įgijau patirties Dalykuose, susipažinau su žmonėm, klausiau muzikos ir laukiau :)
ʘ Antrą kartą pašildyti vakarykščiai ryžiai su morkom ir česnaku tapo dar skanesni. Niam niam ir nebeliko.
ʘ Pastebiu, jog kaskart įsigijęs naują būgnų dalį (ar tai būtų pedalas, ar lėkštės, ar solinukas) sau groju geriau. Kaip čia išverst... Na atrodo, kad kai instrumentas skamba taip (ar beveik taip) kaip įsivaizduoji jį turint skambėt tai ir sekasi grot groji geriau. Čia vakar vėl priėjau šios nuomonės.
ʘ Ar Vilniuje dar per mažai didelių parduotuvių? KIEK DAUG YRA PER DAUG?
ʘ Nesuprantu iš kur ant stalo atsirado kasetė "Magic Of Love".
ʘ Būdamas prie jūros nusipirkau du "auksinė žuvelė" loterijos bilietus. Vienas be laimėjimo, o kitas atnešė laimę ir turtus - vieną litą. Nežinau ar eit išsikeist ar klijuot į popierių kolekciją ant sienos.
ʘ Bandau išsigydyt mažas karputes nuo kairės rankos. Vienoj vaistinėj sakė "tai kad čia ne karpos" o kitoj "čia karpos". Nesu prieš tai su jom susidūręs, ir susiėjimas su jom nedžiugina.
ʘ Kas pasakys kaip perkelti archyvą ir viską iš apačios į kairę pusę?
ʘ Su nežymiais nukrypimais, vis dar gerai.

November 18, 2009

Tai tik keli dalykai, besisukantys mano mintyse.

- boso linija "dūū-dūū-dūdūdūdūdūdūdūdū"
- tinginys esu aš ir nieko nepakeisi, o ir nereikia keisti
- krize jobless-bybe.rar
- knygų skaitymas
- debesys ir saulė ir kosminiai akmenys
- "labdarių infošopas" (big up kolektyvui)
- koncertas su sc 2
- stalo žaidimų ir tekilos!!!

March 24, 2010

Laimė

Jaučiuosi laimingas.
Viskas pasikeitė.
Esu laimingas.
Nes viskas tik į gerą.
Sakai, kad kažkas nesiriša.
Itin svarbu pažvelgti skirtingais kampais, iš skirtingų taškų, kartais priklaupus, kartais pasistiebus.
Išsirinkti, kaip sako, šiltą vietelę.
Gyvenimas trumpas, tad jei nepaskubės rast šiltos švytinčios vietelės, gal *visą gyvenimą* pragyvens šaltoj vietelėj.
Ir nepažvelgs iš šiltos vietelės į visą šaltį kuris aplinkui.
Ir nepamatys tos pilk-/rud-/juod-/umos kuri čia.
Ir laimės nepajus.
Kad gali būt gerai, ne tik blogai.
Vien blogai.
Bet ne man.
Prieš miegą juokiuosi iš visų.
Gal metas pasigydyt...

June 29, 2010

Operatorinė

Sekmadienį apsiniaukę ir lyja. Šiek tiek tekilos su Jonu ir įsitaisau ant suoliuko miegoti.
Pirmadienį apie pietus apstoja lyti ir pasistatau palapinę. Vėl lyja ir jau sėdim po tentu prie laužo. Džiaugiuosi neprapisęs 24lt ir pagaliau įsigijęs guminius batus, kol kolegos džiovina kedus.
Antradienis toks pats, tik vakare nustoja lyti ir išlenda saulė.
Trečiadienį lyja, bet darom visokius šūddarbius ir ne tik. Atvykus operatoriams ir bešvenčiant jonines, prilupu degtinės ir sunkiai telpu į miegmaišį.
Ketvirtadienį pradėjus su mintim apie mažai laiko, kava ir kitais rytiniais, kibom į darbus ir padarėm pusė darbų. Pavakare išvykau, naktį grįžau. Išgeriam užsigrotų devynerių ir susisuku į miegmaišį.
Penktadienį baigiam nebaigtus darbus. Plūsta žmonės, šiūkšlės ir mašinos. Atsiprašydamas kertu berželius ir krūmelius, kad tilptų daugiau mašinų. Parinu žmones, o šie mane. Gelbėja tik draugai, kurie pamaitina, įpila, apkabina ar nusišypso. Klausinėju saves ir aplinkinių "kas tie žmonės". Raitausi miegmaišyje su parke dėl įrankių saugumo.
Šeštadienis prasidėjo dėl prie laužo įsitaisiųsių reiverių-pankelių. Išgėriau kavos ir pradėjau dieną su šiukšlių rinkimu. Neaišku ar žmonių sumažėjo ar jie išsikrovė po penktadienio. Vos išvažiavau - išsiskyrė "12x20 tent system", o draugai, man grįžus, jau buvo beveik viską sutvarkę. Pora korekcijų ir jau valom sceną nuo selekterių dalykų ir ruošiam ją vakarinei live daliai. Nusišaunu su tekila ir pasiimu trijų valandų pertrauką. Pailsėjau ir praėjus dar keletui valandų sugrojom koncertą su grupe. Vėl sukasi plokštelės, alkoholis ir kreminė pilnatis. Kažkada ryte gesinam aparatą ir einu miegoti.
Sekmadienį pažadino saulė. Išrinkinėjom tai kas išsirenka, rinkom šiukšles ir skirstėmės su draugais. Paskutinis įsitaisymas nebetokiam komfortabiliam miegmaišyje.
Pirmadienio ryte susipakuojam palapines, surenkam miško gėrybes, išvežam šiukšles ir paskutinį kartą išsimaudom ežere. Lėta bet neprailgus kelionė namo ir trakų kibinai.

Ar kažkaip tai panašiai...

October 12, 2010

Atrofolis

Atrofolis - visa šita re-a-ly-bė.
First!
*********
Šiaip viskas gerai.
Pigus romas ir draugai.
********
Ketvirtadienį vairavimo kursų pirma pamoka.
Dviejų savaičių delėjus.
*********
Šiandien dirbau minučių keturiasdešimt.
Dar skaičiau knygą.
O šiaip žaidžiu už atrofolio lygą.

October 24, 2010

Šeštadienio filmai

Taigi vakar apsilankiau pas kolegą kaimyną. Pažiūrėjomo porą filmų, kurie man labai patiko ir negaliu neparašyt jų pavadinimų čia.

Pirmasis buvo "Oceans". Kolega sako "čia kompu niekas nepadaryta". Bet vietom tiesiog sustingdavau ir negalėdavau patikėt, kad tokie vaizdai yra... tikrovėj. Gražu. Kartu ir baisių vietų buvo. Kaip žmonės pagauna ryklį, jam gyvam nupjauna šoninius, galinį ir viršutinį peleką ir dar gyvą įmeta atgal į vandenį. Jis negali plaukt, tik kruta šiek tiek, ir kraujuodamas grimzta į dugną. Arba galvoj iškilęs klausimas "ką jūs žmonės darot?" kai pradžioj parodo kadrą su ropliu ant kranto ir raketa kylančia į dangų. Ryklys įspūdingu šuoliu virš vandens pagauna ruonį. O dar krabų piramidė. Kilo kitas klausimas "kaip po vandeniu įrašyt garsą, kaip pvz. krabai vaikščioja?". Patiko patiko.

Antras filmas buvo "Into The Wild". Čia vėl kolega klausiamai žiūrėjo į mane, kai sakiau, kad nemačiau šio filmo. Turbūt ne vienam (visiems?) yra kilęs klausimas "esu čia ir dabar, ką noriu daryti?". Štai čiūvakas skaitė knygas, baigė koledžą ir išėjo viską metęs. Sudegino pinigus, keliavo autostopu, plaukė baidare iš jav į meksiką, grįžta į jav be asmens dokumentų per pasienį, gyvena Slab City komunoj, dirba pas fermerius ir svajoja nukeliauti į aliaską... Gyvena. Nukeliauja į aliaską, ir ten gyvena vienas laukinėj gamtoj rastame autobuse. Patiko gražūs vaizdai, gilūs dialogai ir monologai. Pastatyta pagal tikrais faktais paremtą, tokio pačio pavadinimo knygą. Rekomenduoju.

November 27, 2010

4AM

Pažiūrėjau internete video apie 4AM kai pasakojo juokingai.
Tą pačia dieną skaičiau rašinių leidinuką, ir ten buvo apie 4AM užsiminta.
Dar negalėjau užmigt apie keturias.
Na ir įspūdingai.
O šiandien šeštadienis ir klausau Zentone.
O vakar buvo penktadienis.
Važiavom į Kauną.
Buvom Insait klube.
Ofisiukas su vietiniais džiazistais :)
Švarus tūlikas su vandeniu.
Buvo smagu, ačiū tiem kas buvo.
Gatvės naktį tuščios.
Bet ne Vilniuje.
Rytinis autobusas ant kalno.
Nuotrauka taške A, nuotrauka taške B.
Juostelė nesibaigia.
Eilėraštis taške A, pavadinimu Kadras šiukšliadėžė skambėjo taip:


KUR tie milijonai?
KULTŪROS sostinė?
AČIŪ, ne.
GRAŽINKIT pelenines!

Nuskambėjo kaip "už miltelius? šokoladą?".
Esu muzikantas ir gyvenu gerai.

December 8, 2010

Re: Kaip pyragas?

Good stuff indeed.
Nuėjau miegot apie dvyliktą.
Bent jau maniau, kad miegot, nes visas "miegojimas" tebuvo vartymąsis nuo kairės ant dešinės, ant pilvo, ant nugaros ir taip randomu kaitaliojant pozas ar puses.
Pagalvės maigymas, sukiojimas, lankstymas, idant rast tą patogų kampą.
Bet viskas juk neapsiribojo vien kūniškom paieškom.
Balsas galvoje netilo.
Kūrė tekstus, deklamavo, klausė apie svogūnų kainas, pasakojo apie vakar dieną.
O kur dar tie gitarų rifai, bei būgnų ritmai...
Kai balsas paklausė apie svogūnus, pažvelgiau į laikrodį ir supratau, jog nieko čia neprimiegosi ir metas keltis.
Aštuonios valandos vartymosi, ir "prašau, nutilk" ar "nieko negalvoju, nieko negalvoju, tuščia tuščia tuščia".
Taip, pyragas geras :)
Ačiū.
O rytui - primiršti šeši atsispaudimai ir dešimt minučių raumenų tampymo bei "kažkokių figūrų panašių į jogos asanas" darymas.

June 9, 2011

Prie tv

33 metai praleisti kartu.
Su birželio devintąja!
Oras buvo gražus ir buvo šilta.
Gamta dabar labiau pažengus.
O tada dar tik skleidėsi beržų ir serbentų lapai.

About Gud Staf

This page contains an archive of all entries posted to Audro in the Gud Staf category. They are listed from oldest to newest.

Drawing is the previous category.

Kasdieniai verkšlenimai is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35