« Kraustymasis. | Main | Taip. »

Gyvenimas.

Taigi, iš bučioko Alvio nupyzdinau omni konekt modemą ir galiu čia parašyt.


Tai jau savaitę + gyvenu mažam kambarėly. Labiausiai man patinka gatvės pavadinimas - Kaštonų. Labai gražu. Tai va. Gyvenu mažam kambarėly, kuriame yra sofa, didelė spinta, ir dar spinta-bufetas, ar kaip čia vadinasi. Na su stiklais tokia. Vietos ne itin, bet kažkaip verčiuosi. Stalo neturiu. Jį atstoja didelė didelė palangė. Ant jos dabar kompas, kolonėlės, modemas, kava, rankos, pelė, ir dar telpa čia daug ko. Bet nieko dabar nėra. Na dabar užsirūkiau (tikiuosi nesupyks bučiuokai, kai sužinos, bet čia laiko taupymo sumetimais, jei išeičiau į virtuvę parūkyt, tai laiko sugaištų, čia daugiau dėl interneto tai, kad be reikalo nesiųstų duomenų, na Alvis supranta apie ką aš). Ai, tai va. Bučiokai. Alvį tai daug kas žino (stalo futbolo meistras, kartu komandoj būdamas su Traktorium, yra aplošę ne vieną puikų žaidėją, taipogi šis vyras, per keleto parų koncertą pavadinimu "padarom" rūpinosi video tūsu), tai ką čia. Ir yra dvi Prancūzės. Nekalbios, bent su manim. Užkalbinčiau, bet nežinau ką čia jom pasakyt. Ai, tai gyvensiu čia iki birželio mėnesio, paskui, regis, teks ieškotis kitos irštvos, kur šikną priglaust, bet čia labai linksma man. Dirbu. Ten su tuo valytojo darbu tai chuinia gavos, apipist norėjo iškart, tai spjoviau. Po poros dienų jau pradėjau dirbt kitur. Dabar lituoju ten tokius šūdus, kur mašinose būna, kad iš benzo dujas perjungt ir vice versa (regis taip?). Darbas jėga, namie lituoju, pasileidžiu muzikos (dydžei šuflas per foobar2000) ir tiek. Šiandien pisausi kontoroj, nunešiau detales, tai jas pačekint reikėjo, dėl broko, sudėt, supakuot. Gavau pinigą. Paėmiau dar 200 detalių komplektų. Tai lituosiu čia. Gal ne šiandien, bet lituosiu. Tai nusipirkau šampūno, dantų pastos (nežinau kam, vis tiek nesivalau dantų), virtinukų su bulvėm, oho kukurūzų tų mol čipsų, meduolių, sviesto ir porą gintarinio. Šiaip pastaruoju tik marių geriu, bo pinigų nėr. Ai ir šiaip jau prisigėręs nebuvau kurį laiką (na savaitę su viršum), bo pinigo nėr. O ir šiaip mergelių alus nebelenda. Po poros bokalų ryte galva plyšta. Nesupykit, barmenės. Tai va toks tas dabartinis mano gyvenimas. Jei kas norės išgert, ar į svečius, ar pasikviest į svečius, ar šiaip ko, tai geriau rašykit sms/skambinkit, bo prieiga ribota prie interneto. Bet va reiks kažką padaryt su tuo internetu. Ar irgi kokį mobilaus interneto šūdą nusipirkt ar ką, bet viskas vėl susiveda į vieną ir tą patį - pinigus. Čia prisimenu ir užsileidžiu grupės P.A.I.N. gabalą Money. Blogio šaknys. Tai tiek, kada nors bus dar. Ajė.

Comments (5)

situ:

nepykstam, Audreli, ateik arbatos!!

Apie litavima galima placiau?cia kaip xalturke gaunas ar darbas?:D su mielu noru palituociau darbe kai laiko yr + lituoklis wisa laika po ranka :D

adomas:

a tai dabar tu kastoninis :) tai jau beveik kaimynas (kai namo grysiu) busi :)

tragedija:

skaitau tavo blogus, skaitau, ir negaliu atsistebet, kad tu taip liudnai rashai. gal tik man taip atrodo. tikiuosi, kad tik man taip atrodo ;)

Viole:

Bus tu pinigu

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 27, 2008 4:34 PM.

The previous post in this blog was Kraustymasis..

The next post in this blog is Taip..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35