« Mano fail | Main | Rytinis priešdarbinis. »

?!

Blet, užpisa tie pavadinimai įrašų. Sėdi ir mąstai, kokį čia jį parašyt. Ar, kad atspindėtų kažką iš pačio įrašo ar ką. KĄ?

Šiaip tai kuo toliau tuo viskas juokingiau/įdomiau.

Va šiandien vedžiojau Trulį (loldog). Niekad nesu to daręs. O patiko. Na rūkiau, rašiau sms, o jis malėsi aplink. Pašiko po krūmu. Micka (lolcat) iš paskos vis vilkosi. Stebėjo. Paskui kažkuriam kieme sutiko kitą katę, tai buvo kažkoks žvilgsnių duelis. O Trulis tai tripina dar, man atrodo. Juokingai vaikšto su koja langetėj. Suteipuotas.

Šiaip vis kažkokias haliucinacijas matau. Nemanau, kad tai į naudą, bet aš nieko prieš.

Buvo savaitgalis gi ilgasis. Tai ketvirtadienį su Lauriu (bučiokas (suprask, bičas su kuriuo gyvenu vienam bute)) buvom pas mergas. Mergeles. Atėjus keletą sanarių suvartojom, paskui pliekėm su nintendo wii boulingą. Vėliau boksas ėjo, bet aš nedalyvavau tame. Lauris smigo, o aš jį žadinau. Kažkada pabudo.

Penktadienį visiškai netikėtai nuvykom į infamous sodybą. Minimal pasisedėjimas, išgėrimas, tupėjimas pirtyje, paskui sekė major išgėrimas vištidėj. Ryte sunku. Bet paskui ėjimas PRIE NERIES ir ten čilinimas keletą valandų. Paraudęs kūnas, vanduo, sąnariai, obuoliai. Vakare kubilo kūrimas, bet pasavau ir nuėjau miegot. Naktį pažadino sprogimai. Tūliko nebėra, purškiamų dažų irgi. Alaus ir miegot.

Noriu pakeliaut. Reik gaut bapkių ir taip padaryt. Tik tas gaut bapkių su klaustuku ir žauktuku. Va blet, gavosi vis tiek.

Eina šikt.

Comments (4)

d.:

Keliauti yra zajabys, tik dviejų savaičių yra per mažai :|

Dekoju uz informacija!

Неплохая тема для хорошего форума. Если вы так не думайте, то не пищите сюда и всё!
Я думаю это не сложно!

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 18, 2008 2:48 PM.

The previous post in this blog was Mano fail.

The next post in this blog is Rytinis priešdarbinis..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35