« Gerai. | Main | Pri(si)minimai »

Apie.

Tai va. Savaitgalis buvo geras.

Penktadienį į Kauną važiavom. Gan ilgai ir linksmai. Bet kuo arčiau Kauno - tuo mažiau prisiminimų ir vis tamsiau galvoj. Šeštadienio rytas chujovas. Diena chujova. Vakaras geresnis. Pagrojom koncertą, paskui afterpartis geras. Patiko. Sekmadienį namo. Neišsiplečiant, kaip sakant.

Šiandien važinėjau dviračiu po visokias padivalkes. Na nieko neradau visiškai. Kaip visad kokį šūdą nusiperku (šį sykį pirato kepurė už tris pem).

Pradžiugino laiškas tėjęs, kad už komunalkes šem penki litai. Kažkaip labai jau mažai. Praeitą mėnesį reikėjo po šimtą trim mestis, o dabar po penkiolika. Kažkas netaip. Gal dar koks vienas ateis. Su milijonu.

Penktadienį dar žiūrėjau "2001 A Space Odyssey". Buvau matęs kažkada, bet dar pažiūrėjau. Galas vėl toks pat.

Ketvirtadienį su Benetti pliekėm kveiką antrą. Buvo visai gerai.

Na o ši savaitė tai debiliška bus, spėju. Bent iki penktadienio ryto. Valio valio.

Dar čia kai kurie sako, kad liūdnai rašau vis. Gal tik jum taip atrodo. O gal tik man taip neatrodo. Nežinia kas ką žino. Groja P.A.I.N.

Vakar pasakojau žmonėms kad jau ilgai nebuvo koncerto (kuriame gročiau), kad po jo būt labai gerai. Paskutinis gal buvo "Intro" su Alians. Opit sako, kad gal tobulėju ar kažkaip ten. Na nežinau, nežinau... Groju lyg ir tai, ką noriu grot, kas pačiam patinka. Gal kažkokia per ilgai užsitęsusi kūrybinė krizė ar koks velnias. Nežinau. NEKLAUSKIT! ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ.

O šiaip linksma. Orai atštilo tai iš vis super kūl. Kieme baltai pražydo medžiai kažkokie. Ir beržas sužaliavo.

Vakar iš Alvio nusipirkau jo visą rūkymo rinkinį. Penkis su puse pakelio tabako, daug filtriukų ir dar daugiau popierėlių už šęęęęęęęęęęm litų. Čiūju sutaupiau.

Tai tiek. Apie reikalus.

Comments (4)

qlus:

jei kveikint normaliai moki ir turi normalų internetą, tai davaj atvaryk į tornado servą, pavarysim ;)

qlus - Nei normaliai moku, nei turiu normalų internetą, nei pavarysiu :)

qlus:

blę.

qlus - na moku doublejump'ą, moku q2dm1 paimt megą be rocketlauncherio, daugiausia stengiuosi railint, moku ten skraidyt visaip (pvz nuo to balkono, kur rocketlauncheris, nušokt iki raketų, kur šalia vandens, be rocketlauncherio) ir panašiai. Anksčiau daug pliekdavau, bet prieš kokius keturis metus mečiau. Jė. Geimerio istorija.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 21, 2008 7:10 PM.

The previous post in this blog was Gerai..

The next post in this blog is Pri(si)minimai.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35