« Taip. | Main | Eismas. »

Gyvas.

Na taip, aš dar gyvas. Still standing, still strong. Fak.


Tai va, sekasi lyg ir gerai. Gyvenimas kaštonuose primena kokią tai pasaką gal. Jaunasis pensininkas. Sako, kad galėsiu pasilikt čia ir nuo birželio mėnesio, vietoj prancūzių. O ten kambarys didelis. Tiek daiktų neturiu, kad jį užpildyt. Na ką nors sugalvosiu. Anksti dar apie tai galvoti, iš tiesų. Šiaip turiu viską ko reikia. Gal tik išskyrus pinigus ir darbą. Bet, kaip dainuoja viena gera grupė - "money money money, roots of all evil". Taigi. Perėjau dabar nuo regular ass cigarečių prie sukamo tabako. Golden Virginia, che che. Kas čia dar... Na viskas po senovei. Šeštadienį pirmas pasirodymas su grupe K.A.N.G. Šiauliuose. Kitą savairgalį vėl su ta pačia grupe Kaune, ir paskui į kelionę. Laukiu.


Na tai gal tiek šiam kartui. Čia rašiau kažkada apie kelionę raudonuoju golfu, tačiau kompas numirė ir dingo viskas. Šūdas.


Ai, dar žmonės su etiketėm užpisa.

Comments (8)

Paulius:

aš bandau iš vis nueit nuo tabako. sunku.

Pauliau, jei gali tai nei nuo to tabako :)

adomas:

:) man tai va sesė kaip tik kalvarijų auksinės virgos privežė ir valio!!! drumm'as už 4,50 ne toks gardus kaip vyrga už porą euriukų :D

cinikas:

aš tai jau nebebandau nulipt nuo rūkymo, nes paskutinis rūkymo "metimas" įrodė, kad mano gyvenimas be tabako tampa pilnas bereikalingų parkių ir tokių šūdinų psichologinių problemų, kurių sėdėdamas ant nikotino, net nesugalvosi.
Nu jo, esu metes keturis kartus per savo labai labai trumpa gyvenima. Trumpiausiai trys mėnesius, ilgaiusiai metus nerūkiau.
Tai bliat tie metai , kada nerūkiau, buvo patys šūdiniausi metai mano gyvenime. Nes nerūkydamas aš taip pradėjau pjaut grybą, kad iš esmės tas mano nerūkymas vos nesupiso mano ir taip nuostabaus gyvenimo.
Įdomu man, ar mokės koks nors Filipas Morisėjus, kokią nors nikotinčiko pensiją? - Kaip ne kaip, o 17,5 metai gryno nikotinčiko stažo.
Žodžiu visiems sėdintiems ant nikotininės narkatos - privietas! ;)

Adimas - sesė? Tu turi sesę?
Cinikas - jo, esu ir aš "metęs" mėnesiui. Šūdas.

adomas:

kai turi priežastį ir norą ir dar ką nors pateisinantį ir argumentuojantį mesti, tai gal ir įmanoma... o kai rūkymas tik malonumas ir mazochistinis džiaugsmas, kad "kto nekuret į nepjot tot zdarovinkym pamriot", tai tada dar giliau betkokį dūmą trauki.

Adomas - na, bent man, surūkyt tabako kiekį tai kaip maža šventė sau. Atsipalaiduoji, matai panosėj rūkstantį lauželį ir galvoji kaip zajabys. Bent man taip.

lainn:

cinikai - privietas ;)

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 8, 2008 10:23 AM.

The previous post in this blog was Taip..

The next post in this blog is Eismas..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.35